andromeda Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 (edited) Przeglądając Allegro natknęłam się na taką karmę. Zastanawiam się czy ktos może coś wie więcej na jej temat. Cena fajna, tylko ciekawa jestem jak z jakością. http://allegro.pl/skinners-duckrice-hypoalergiczna-15kg-i2955788101.html Edited January 19, 2013 by andromeda Quote
Obama Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 My mieliśmy tą karmę od naszych hodowców,którzy przywieźli ją na próbę z UK.Było to ok 2 lat temu więc wspomnienia nie będą bardzo szczegółowe. Pamiętam jednak,że pies miał odchody w wersji rzadkiej i to zadecydowało,że wróciłam do innej karmy . Może jednak spróbujcie ponieważ mój pies ma dość delikatny układ pokarmowy i często w ten sposób reaguje nawet na dobre karmy. Quote
Molla Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Witam, będąc w Wielkiej Brytanii karmiłam mojego goldena karmą Skinners (szukałam karmy bez sztucznych dodatków oraz konserwantów). Piesek bardzo dobrze się po niej czuł. Nie wiedziałam, że jest ona już dostępna w Polsce. Quote
Recommended Posts