Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kilka miesięcy temu zaczęłam kupować Fancie mięsne lizaczki, które bardzo polubila. Do tego stopnia, ze bez przerwy stoi pod szafą, w której one się zjadują i drapie, domagajac się swojego smakołyku. Nie daje spokoju dopoki nie dostanie tego co chce. Zaczęłam juz dzielic jej lizaki na kilka mniejszych czesci, ale to w zasadzie nie pomaga. Kiedy ich nie ma również szczeka i sie ich domaga.
Fanta staje sie coraz grubsza, a ja nie wiem co robic, zeby oduczyc ja jesc tych lizaczkow tak nalogowo :diabloti: Licze na jakies rady

Posted

Ja rozumiem, ze to moze wydac sie smieszne, ale nie wyobrazacie sobie co ona robi, gdy ich nie dostaje... Z drugiej strony ja nie chce calkiem pozbawiac ja przyjemnosci, lecz ograniczyc spozycie :evil_lol: Zreszta moja rodzinka nie rozumie tego, ze ona nie moze tyle jesc i na kazde blagalne spojrzenie od razu raczy ja smakolykiem...

FigabaS Masz racje, to chyba my mamy problem, a nie ona...

Posted

Taki apetyt na te lizaki ja bym wykorzystała w szkoleniu i nigdy nie dała za błagalne spojrzenie tylko wykorzystałabym w nauce różnych umiejętności. Pomyśl o tym ;) Na super smakołyk niech psinka zasłuży, niech wykona jakieś cwiczonko i zrzuci troche nadwagi przy okazji.