Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

omry napisał(a):
Super, naprawdę bardzo dziękujemy, na pewno starczy na długo :lol:

Wieści, wieści..
Bobik od 11 jest w hoteliku, do jutra w boksie zewnętrznym, od jutra już będzie w środku. Strasznie gadatliwy się chłopak zrobił, cieszył się niesamowicie jak go zabieraliśmy, gadał, biegał, skakał. Jest bardzo, bardzo grzeczny, ładnie się słucha.
Jak wyszliśmy ze schronu to sikał non stop przez bite dwie minuty.. Później też co chwilę. Chyba bał się nawet załatwić w schronie.. Radość na jego pysiu nie do opisania, serio :)
Nie mam niestety zdjęć, aparat mi się zepsuł. Nie wiem, muszę coś wykombinować, bo będziemy do niego jeździć i na spacerki zabierać, trzeba mu będzie jakieś zdjęcia porobić jakoś..

Teraz potrzebujemy tylko na odrobaczenie, zaszczepienie i odpchlenie. Co z kastracją to się pomyśli później..

Bardzo dziękujemy wszystkim za wsparcie, bez Was dalej siedziałby przestraszony w schronie. Teraz już będzie tylko lepiej :razz:

Nie macie pojęcia, jak się cieszę, że Bobik w hotelu:loveu:

Czaki był dzisiaj na kastracji, leży w kołnierzu i kombinuje, jakby się dobrać do szwu.

Udało mi się znaleźć dla Czakiego BDT, ale już mi przykro, że muszę się z nim rozstać.
Nie powinnam brać żadnych zwierzaków nawet na kilka dni, czy godzin, bo potem bardzo przeżywam rozstanie, jestem beznadziejna...........................

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani Arlena mówi, że Bobik nie sprawia absolutnie żadnych problemów. Jest grzeczny, ciągle pychol mu się cieszy, zero agresji do psów. Aktualnie jest w fazie zakumplowywania się z jednym psiakiem, ktory jest trochę dominujący, a puszczany w stadzie będzie dopiero po odrobaczeniu i zaszczepieniu :)

Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
I wtedy będzie ogłaszany? Wiadomo ile on ma lat?

On już dawno jest ogłaszany :) Ale cisza..
Schronisko oceniło na 3.

Posted

Nikt takiego slodziaka nie chce?

On ma trochę siwy pyszczek, ale na pewno nie jest starszy niż te 4 lata. Biega jak głupi, ciągle zaczepia do zabawy i nadstawia się, żeby się z nim pobawić :lol: Jednocześnie jest bardzo grzeczny, wie co znaczy 'nie', wraca na wołanie i cieszy się jak szczeniaczek :)

Posted

omry napisał(a):
Pani Arlena mówi, że Bobik nie sprawia absolutnie żadnych problemów. Jest grzeczny, ciągle pychol mu się cieszy, zero agresji do psów. Aktualnie jest w fazie zakumplowywania się z jednym psiakiem, ktory jest trochę dominujący, a puszczany w stadzie będzie dopiero po odrobaczeniu i zaszczepieniu :)

Kochany słodki Bobik i do tego ideał

Nikt takiego slodziaka nie chce?

Musi się ktoś zakochać, przecież on jest taki cudny

omry napisał(a):
On ma trochę siwy pyszczek, ale na pewno nie jest starszy niż te 4 lata. Biega jak głupi, ciągle zaczepia do zabawy i nadstawia się, żeby się z nim pobawić :lol: Jednocześnie jest bardzo grzeczny, wie co znaczy 'nie', wraca na wołanie i cieszy się jak szczeniaczek :)

Kochany, grzeczny i do tego inteligentny:loveu: Tylko DS brakuje do szczęścia

Posted

Besti napisał(a):
Kiedy go odwiedzisz? :)

Mam nadzieję, że niedługo odbierzemy nasz samochód z warsztatu (jak dobrze pójdzie do końca tygodnia), bo na razie jeździmy terenówką rodziców TŻ, która sporo pali a do hoteliku kawałek mamy jednak. Będziemy Bobika na spacerki z naszymi psami zabierać, także relacje będą na bieżąco :)

Posted

No niestety cisza.. Ani jednego telefonu o niego nie było..
Mam kilka fantów na bazarek, ale nawet nie mam czym zrobić zdjęć tych rzeczy, aparat mi padł.

Edytowałam pierwszą stronę już jakiś czas temu, Bobik ma uzbierane ogólnie 508 zł. Odejmując hotelik za luty pozostaje mu na koncie 258 zł.

Posted

Bobik cały dzień lata po wybiegu. Kołdrę załatwił na amen, dzisiaj pani Arlenka mu zmieniała :lol:
Muszę podrukować i porozwieszać jego ogłoszenia po mieście, kolegi pies właśnie tak znalazł dom, więc spróbujemy.
Nie ma z nim żadnych problemów, jest grzeczniutki i kochany :razz:

W weekend chyba polecimy do weta po szczepienie, odrobaczenie i odpchlenie dla niego :)

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Powtórzę pytanie.

O, wybacz.
Nawet nie zapytałam :oops: Ale rozmawiam z pani Arleną i nic nie mówiła, że nie ma, także myślę, że wszystko jest okej :)