Gabi79 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='AnetaR']Zaglądam do Bobika :)[/QUOTE] Dzięki Anetko:loveu: Quote
omry Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='FredziaFredzia']To kiedy dokładnie Bobik jedzie do hoteliku? To na ten czas karmę zamówię. :) Może jeść adulta, czy raczej senior?[/QUOTE] Super, bardzo dziękujemy :) Myślę, że spokojnie adulta, do seniora to jeszcze mu daleko :) Jedzie do hoteliku 2 lutego, w sobotę teraz. Dziękuję za obecność i za kciuki za Bobika :) Quote
Gabi79 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Omry, będziesz jeszcze przed sobotą w schronie??? Quote
omry Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='Gabi79']Omry, będziesz jeszcze przed sobotą w schronie???[/QUOTE] Mogę podjechać, ale czy jest sens? Telefon mój mają, zapowiedziałam, że zabieram go na 100% i w razie co mają dzwonić. Z tego, co pracownica mówiła, to on ciągle tak w tej budzie siedzi, więc pewnie i tak nosa nie wyciągnie do nas. Quote
Gabi79 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='omry']Mogę podjechać, ale czy jest sens? Telefon mój mają, zapowiedziałam, że zabieram go na 100% i w razie co mają dzwonić. Z tego, co pracownica mówiła, to on ciągle tak w tej budzie siedzi, więc pewnie i tak nosa nie wyciągnie do nas.[/QUOTE] Myślałam, że może przy okazji. Pewnie, że specjalnie nie ma sensu. Oby tylko Bobik dotrwał do soboty, on mi tak zapadł w serce Dostałam pw od cioteczki MikAga, że wpłaciła dla Bobika 30 zł. Aga, bardzo dziękujemy:loveu: Quote
omry Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 Są jakieś prace w moim banku i nawet nie mogę zobaczyć, ale bardzo dziękujemy :) Quote
FredziaFredzia Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Omry, podaj mi dokładny adres hoteliku to karmę od razu tam zamówię, czy wolisz ją odebrać? Quote
omry Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='FredziaFredzia']Omry, podaj mi dokładny adres hoteliku to karmę od razu tam zamówię, czy wolisz ją odebrać? W sumie bez znaczenia, możesz wysłać do hoteliku, tylko dopisz, że to dla Bobika. http://www.hoteldlazwierzat.szczecin.pl/ Na dole strony jest adres. Quote
Besti Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Zaglądamy z wizytą do Bobcia:) Hotelik mały skromny ale ładny, będzie mu tam dobrze. Quote
teresaa118 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Ja tez tak mysle. W tym wykwintnym towarzystwie Bobik odnajdzie sie i moze tez znajdzie "milosc na cale zycie" tzn.pancie z kanapa.Fajnie bedzie zobaczyc Bobikowe zdjecia w swietlicy lub na spacerze. Quote
obiezyswiat75 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 To już jutro. O której Bobik jedzie? Quote
omry Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 Zaraz zadzwonię do hoteliku i się umówię z panią Arleną :) Quote
Gabi79 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='omry']Zaraz zadzwonię do hoteliku i się umówię z panią Arleną :)[/QUOTE] Zaglądam do Bobika. Wczoraj miałyśmy podobną sytuację, jak Ty omry z Bobikiem. AgusiaP zgarnęła psiaka z ulicy. Była jedna opcja - schronisko, ale ja się uparłam, że musimy mu znaleźć DT i...... dopuki nam się nie uda jest u mnie. Kajtuś wystraszony i wkurzony na maksa. W dodatku z Czakiego mega erotoman..... Jutro jedziemy na kastrację. Tak się cieszę, że Bobik jutro opuści schron:loveu: Quote
omry Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 Jutro 10-11 Bobik będzie w hotelu. Wszystkiego się dowiem i dam znać :lol: Gabi75, mam nadzieję, że Czakiemu też się uda. Szansę już dostał, teraz tylko mieć nadzieję i szukać dalej :) Quote
rzepek Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Czekamy:mad: czy Bobik już w domciu???:lol: Quote
FredziaFredzia Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Karma już jest zamówiona, wysłałam kuriera na hotelik. Podałam adres i telefon do p. Arleny. Możesz przekazać, że kurier przyjedzie. Mają dołożyć do paczki że to dla Bobika. Zamówiłam 20 kg, myślę, że starczy na jakiś czas? ;) Quote
omry Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Karma już jest zamówiona, wysłałam kuriera na hotelik. Podałam adres i telefon do p. Arleny. Możesz przekazać, że kurier przyjedzie. Mają dołożyć do paczki że to dla Bobika. Zamówiłam 20 kg, myślę, że starczy na jakiś czas? ;) Super, naprawdę bardzo dziękujemy, na pewno starczy na długo :lol: Wieści, wieści.. Bobik od 11 jest w hoteliku, do jutra w boksie zewnętrznym, od jutra już będzie w środku. Strasznie gadatliwy się chłopak zrobił, cieszył się niesamowicie jak go zabieraliśmy, gadał, biegał, skakał. Jest bardzo, bardzo grzeczny, ładnie się słucha. Jak wyszliśmy ze schronu to sikał non stop przez bite dwie minuty.. Później też co chwilę. Chyba bał się nawet załatwić w schronie.. Radość na jego pysiu nie do opisania, serio :) Nie mam niestety zdjęć, aparat mi się zepsuł. Nie wiem, muszę coś wykombinować, bo będziemy do niego jeździć i na spacerki zabierać, trzeba mu będzie jakieś zdjęcia porobić jakoś.. Teraz potrzebujemy tylko na odrobaczenie, zaszczepienie i odpchlenie. Co z kastracją to się pomyśli później.. Bardzo dziękujemy wszystkim za wsparcie, bez Was dalej siedziałby przestraszony w schronie. Teraz już będzie tylko lepiej :razz: Quote
rzepek Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Suuuper wieści:lol: A jak wygląda hotelik? Czy Bobik będzie chodził z Panią na spacerki? Wpłacę coś na odrobaczenie:cool3: Quote
omry Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 rzepek, znam panią Arlenę już jakiś czas i nie mam wątpliwości, że będzie się dobrze opiekować Bobikiem :) I wybieg i spacerki na pewno będą, dodatkowo my będziemy do niego jeździć kiedy tylko damy radę :) Bardzo dziękujemy za wsparcie :) Quote
Recommended Posts