Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jejku nie mogę patrzeć, słodziak:loveu: Niby taki zwykły psiak a chwyta za serce. Jak już pisałam nie mam możliwości pomocy bo po pierwsze odległość a po drugie mam już 2 psy. Oby znalazł domek.

Posted

[quote name='Gabi79']Oby szybko domek znalazł.
Ciekawe jak sobie radzi w schronisku???[/QUOTE]

Myślę, że nie za dobrze.
Jak go znaleźliśmy na tej stacji był śmiertelnie przerażony, unikał dotyku. Dopiero w domu zaczął się otwierać.
To raczej nie jest pies, który będzie cieszył się do ludzi, on raczej zamknie się w sobie i po prostu zniknie.. Przede wszystkim dlatego tak okropnie mi go żal.
Chcę zadzwonić dzisiaj do hoteliku i dopytać o cenę. Wątpię, by nas było na to stać i to jeszcze nie wiadomo przez ile czasu, ale zapytam..

Posted

[quote name='omry']Myślę, że nie za dobrze.
Jak go znaleźliśmy na tej stacji był śmiertelnie przerażony, unikał dotyku. Dopiero w domu zaczął się otwierać.
To raczej nie jest pies, który będzie cieszył się do ludzi, on raczej zamknie się w sobie i po prostu zniknie.. Przede wszystkim dlatego tak okropnie mi go żal.
Chcę zadzwonić dzisiaj do hoteliku i dopytać o cenę. Wątpię, by nas było na to stać i to jeszcze nie wiadomo przez ile czasu, ale zapytam..[/QUOTE]

Trzeba próbować!!!!!!
Stefci z banerka poniżej groziło schronisko w Olkuszu = mordownia.
Nawet jej nie widziałam na żywo, ale przysięgłam sobie, że jej pomogę.
Dzięki pomocy wielu, wielu cioteczek Stefa do wczoraj w hotelu u Michell04 / koszt 250 zł.
Rozesłałam około 300 próśb o pomoc, niezawodna AgusiaP co najmniej drugie tyle i posypała się pomoc

Posted

[quote name='Gabi79']Trzeba próbować!!!!!!
Stefci z banerka poniżej groziło schronisko w Olkuszu = mordownia.
Nawet jej nie widziałam na żywo, ale przysięgłam sobie, że jej pomogę.
Dzięki pomocy wielu, wielu cioteczek Stefa do wczoraj w hotelu u Michell04 / koszt 250 zł.
Rozesłałam około 300 próśb o pomoc, niezawodna AgusiaP co najmniej drugie tyle i posypała się pomoc[/QUOTE]

Dzwoniłam. Miejsce dla Bobika znalazłoby się dopiero po feriach, czyli za prawie 3 tygodnie..
250zł + karma/miesiąc. Sami nie wyrobimy z kosztami, za dużo odwiedzin na wątku Bobik też nie ma, ew. będę pisać PW z prośbą o wsparcie choć groszem..
Panią Arlenę z hoteliku poznałam osobiście, poznałam psy, którymi się zajmuje, kilka razy byłam u niej i wydaje mi się, że to by było zbawienie dla Bobcia. Ja sobie nawet nie wyobrażam, co się musi z nim dziać w tym schronie..

Posted

[quote name='omry']Dzwoniłam. Miejsce dla Bobika znalazłoby się dopiero po feriach, czyli za prawie 3 tygodnie..
250zł + karma/miesiąc. Sami nie wyrobimy z kosztami, za dużo odwiedzin na wątku Bobik też nie ma, ew. będę pisać PW z prośbą o wsparcie choć groszem..
Panią Arlenę z hoteliku poznałam osobiście, poznałam psy, którymi się zajmuje, kilka razy byłam u niej i wydaje mi się, że to by było zbawienie dla Bobcia. Ja sobie nawet nie wyobrażam, co się musi z nim dziać w tym schronie..[/QUOTE]

Taki słodki na tych zdjęciach!!!
Omry, jaką kwotę jesteś w stanie przeznaczyć na Bobika?
Trzeba wysyłać pw, w wolnej chwili porozsyłam

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Polecam Panią Arlenkę i jej hotelik, naprawdę! Będę starała się jakoś pomóc, chociażby karmą.[/QUOTE]

Dziękuję Anita! :)

[quote name='Gabi79']Taki słodki na tych zdjęciach!!!
Omry, jaką kwotę jesteś w stanie przeznaczyć na Bobika?
Trzeba wysyłać pw, w wolnej chwili porozsyłam
A gdzie ten hotelik i domowy czy w kojcu???[/QUOTE]

Myślę, że 100 zł na pewno mogę dać.
Hotelik jest w Reptowie pod Stargardem, kojce są i wewnętrzne i zewnętrzne.
Bardzo dziękuję za zaangażowanie w imieniu Bobika :)

Posted

[quote name='omry']Dziękuję Anita! :)

Myślę, że 100 zł na pewno mogę dać.
Hotelik jest w Reptowie pod Stargardem, kojce są i wewnętrzne i zewnętrzne.
Bardzo dziękuję za zaangażowanie w imieniu Bobika :)[/QUOTE]

Nie ma za co!
Bobik zapadł mi w serce:lol:
Czyli potrzebujemy na hotel 150 zł

Posted

[quote name='Gabi79']Nie ma za co!
Bobik zapadł mi w serce:lol:
Czyli potrzebujemy na hotel 150 zł[/QUOTE]

Mi też i to cholernie. Szczególnie przez to, jak bardzo się otworzył.
Ciągle o nim myślę i nie mogę sobie wybaczyć tego, że on nam zaufał, a my go tam zostawiliśmy.. Tak się na mnie patrzył..
150 to chyba nie jest jakoś strasznie dużo? Może jakiś bazarek zrobię? Choć kilka rzeczy pozbieram i wystawię, a nuż ktoś pomoże :)

Posted

[quote name='omry']Mi też i to cholernie. Szczególnie przez to, jak bardzo się otworzył.
Ciągle o nim myślę i nie mogę sobie wybaczyć tego, że on nam zaufał, a my go tam zostawiliśmy.. Tak się na mnie patrzył..
150 to chyba nie jest jakoś strasznie dużo? Może jakiś bazarek zrobię? Choć kilka rzeczy pozbieram i wystawię, a nuż ktoś pomoże :)[/QUOTE]

Przydało by się kilka deklaracji, ja niestety spłukana jestem niemal do zera, bazarki to też dobry pomysł

KTO POMOŻE BOBIKOWI OPUŚCIĆ SCHRONISKO???????????????

Omry, nie chcę żebyś pomyślała, że się wymądrzam, czy coś takiego, ale może zmień tytuł na taki, który bardziej przyciąga np.

POMOCY! Bobik cierpi w schronisku, błaga o wsparcie na hotel, brakuje 150 zł

Posted (edited)

[quote name='omry']Właśnie się wymądrzaj, bo ja pierwszy raz tak naprawdę adopcję prowadzę :evil_lol:
Jeśli to może pomóc, to zmieniam.[/QUOTE]

Właściwie, to tytuł może zostać taki, jaki jest, niepotrzebnie wyskoczyłam z tym pomysłem o zmianie.

Ważne, żeby dożo cioteczek tu zwołać:loveu:

Edited by Gabi79
Posted

[quote name='gosiaczek1984']Boże tylko ,żeby on przeżył w tym schronisku,co on teraz czuje biedny,aż łezka się kreci[/QUOTE]

Dziękuję Gosiu, że jesteś u Bobika. Mnie bardzo zapadł w serce, taki słodki, niepozorny szaraczek