Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem na zaproszenie Gabi.Ciesze się że udało się uzbierać odpowiednią kwote i Bobik pojedzie do hotelu :) i w myśl zasady że dobrego nigdy za wiele zgłaszam sie z fantami na bazarek.Jeśli któraś z cioteczek zrobi bazarek to chętnie coś dorzucę.

Posted

[quote name='mkgce']Jestem na zaproszenie Gabi.Ciesze się że udało się uzbierać odpowiednią kwote i Bobik pojedzie do hotelu :) i w myśl zasady że dobrego nigdy za wiele zgłaszam sie z fantami na bazarek.Jeśli któraś z cioteczek zrobi bazarek to chętnie coś dorzucę.[/QUOTE]

Super, bardzo dziękujemy :) Jeśli z motyleqq zgadamy się z bazarkiem to na pewno dam znać :)

Posted

[quote name='mkgce']Jestem na zaproszenie Gabi.Ciesze się że udało się uzbierać odpowiednią kwote i Bobik pojedzie do hotelu :) i w myśl zasady że dobrego nigdy za wiele zgłaszam sie z fantami na bazarek.Jeśli któraś z cioteczek zrobi bazarek to chętnie coś dorzucę.[/QUOTE]

Dziękuję za przybycie do Bobika i za oferowane fanty na bazarek:loveu:

Bobiczku, odliczamy dni.....

Posted

[quote name='Gabi79']Tyle nieszczęść na Dogo, wszystkim chciało by się pomóc, ale to niewykonalne......

Bobiczku, bądź dzielny. Jeszcze tydzień............[/QUOTE]

Oby ten tydzień szczęśliwe miał zakonczenie....

Posted

Musi mieć :) Bobikowi wiele nie było trzeba, na drugi dzień już mu się mordka u nas cieszyła. Jeszcze zazna dobrego w życiu :)

Posted

[quote name='FredziaFredzia']To kiedy dokładnie Bobik jedzie do hoteliku? To na ten czas karmę zamówię. :) Może jeść adulta, czy raczej senior?[/QUOTE]

Z tego co pisała omry Bobik może jechać do hotelu w sobotę, może nawet w piątek.
Jeśli chodzi o karmę to nie wiem, ale chyba nie jest jeszcze taki stary, więc nie musi mieć dla seniorów.
Najlepiej niech omry się wypowie