T.A.Scotties Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Kurcze, trochę mi zajęło odszukanie watku Skotiego,żeby wszystkim trzymającym za niego kciuki dostarczyć dobrą nowinę! A żem blondynka to mi się przypomniało,ze na naszym forum przecież był podany wątek, ale to pogubienie to chyba z radości... Quote
Evas Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Dziękuję za wiadomości..maluch ukradł mi kawałek serca, bardzo bolałam nad tym, że nie mogę dać mu domu. Ogromnie się cieszę odmianą jego losu i dziękuję tym, którzy pomogli. :Rose: Quote
aamms Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Evas napisał(a):Dziękuję za wiadomości..maluch ukradł mi kawałek serca, bardzo bolałam nad tym, że nie mogę dać mu domu. Ogromnie się cieszę odmianą jego losu i dziękuję tym, którzy pomogli. :Rose: A ja się pod tym podpiszę, bo czuję dokładnie to samo co Evas.. Wielkie dzięki wszystkim i niech się Skotiemu jak najlepiej wiedzie w nowym domku.. :) Quote
aamms Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Poczytałam o Skotim na szkocim forum i już się calkiem rozryczałam z radości.. :oops: Dobrze, że dzisiaj w pracy jestem sama w pokoju.. Quote
Matusz Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 suuuper !!!! :):) Skoti przywiązałem się do Ciebie !! :loveu::loveu::loveu: Quote
Evas Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Może są jakieś wiadomości o Skotusiu?:cool3: Quote
puchu Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ze szkociego Najnowsze wieści od Kunta 19.08.2007 Knut pojechał do swojego nowego, już ostatniego, domu!!! nowa rodzina zobaczyła Knuta na stronie internetowej i postanowiła przyjechać go poznać. 18.08 Przyjechali i zakochali się w jego charakterze i wyglądzie. Następnego dnia Knut pojechał już w okolice Hameln, gdzie spędzi swoją emeryturę. HURRA! Quote
Matusz Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 :multi::multi::multi: dużo miłości Skoti czy możemy liczyć na jakieś zdjęcia Skotiego ???:loveu: Quote
Evas Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Skotuś..tak daleko wyruszył do nowego domu. Wszystkiego dobrego malutki. Dobrze, że go pokochali..tak jak my tutaj. I gdyby było to możliwe, także chciałabym jeszcze go zobaczyć na zdjęciu. :) Quote
lidka_park Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 obyś zawsze był szczęśliwy maleńki, tak jak na tym zdjęciu :loveu: Quote
T.A.Scotties Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Nie wiem czy wiecie kochani, ale pewnie nie Skoti już po kilku dniach okazał się całkiem zdrowym , dziarskim facetem i trafił do docelowego domku.Strasznie pokochał nowych właścicieli i codziennie z wyrazami miłości udowadnia im ,że kanapa to super wynalazek... Nawet nie przeszedł 14 dniowej planoweanej kwarantanny bo ludzie się w nim zakochali od pierwszego wejrzenia... Alergia na skórze Skotiego na szczęście nie okazała się niczym groźnym, poprostu egzema po wcześniejszym zapchleniu...Kilka odpowiednich kąpieli (których skoti szczerze nie lubił) i problem został zażegnany... Gdyby dotarły do mnie jeszcze jakieś wieści z Knucikowa napewno dam znać!!! Pozdrawiam wszystkich, Asia Quote
carolinascotties Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 HURA!!! ALe wiadomosci z Knucikowa :) bardzo sie ciesze :) Asiu - przesylam calusy :) Quote
Evas Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 :placz:Ja się tak cieszę..kochany maluch. Należy mu się kanapa jak najbardziej. Quote
neverend Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Evas napisał(a)::placz:Ja się tak cieszę..kochany maluch. Należy mu się kanapa jak najbardziej. widać...aż się biedna popłakałaś... Quote
Evas Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Tak to jest, jak się bardzo angażuje. Nie zapomnę Skotusia - Knuta :) Quote
neverend Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Evas napisał(a):Tak to jest, jak się bardzo angażuje. Nie zapomnę Skotusia - Knuta :) My też....a mówiliśmy na niego w schronie...Skotiszon!:eviltong: Quote
Matusz Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='neverend']My też....a mówiliśmy na niego w schronie...Skotiszon!:eviltong: tak, tak to był nasz Skotiszon :loveu: Quote
neverend Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 matusz5 napisał(a):tak, tak to był nasz Skotiszon :loveu: nasza paróweczka....:) Quote
Matusz Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 T.A.Scotties napisał(a):Wszystko ok, nareszcie zdrowy! uff :):) :multi::multi: Quote
carolinascotties Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 :multi::loveu::multi::loveu: bardzo sie ciesze :) Pozdrawiam :) Quote
Recommended Posts