lidka_park Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Na dobranoc maleńki wirtualny spacerek :painting: Quote
carolinascotties Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 kolejne ogłoszenia- dwukropek-Olsztyn http://www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,22595665,Olsztyn_Zwierzaki___Adopcja,152-192.html dwukropek- Warszawa http://www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,22595671,Warszawa_Zwierzaki___Adopcja,4-192.html http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=12122 http://www.bono-polska.pl/index.php/a/3/b/2/c/101/d/3/id/6010 Kochani- pomóżcie ogłaszać psiuta- większość z zaglądających do psów - na dogo - tylko podnosi wątki...to NIC nie da!!! grupa ludzi, do których musimy trafić nie siedzi na dogo - uwierzcie mi... to nic trudnego utworzyć konto na stronie z ogłoszeniami i skopiowac tekst, który napisałam oraz zamieścić zdjęcia... POTRZEBUJEMY ALLEGRO!!!!!! Quote
BosiaB_86 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Niestety na ogłaszanie trzeba mieć troszke czasu a ja mam go na tyle, że zdąż tylko podnieś swoich pupili i usze zmykać :placz: Ehh ale podniosę Skotiego... PROSIMY POMÓŻCIE W OGŁOSZENIACH!! Quote
paros Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ponieważ Łajt (biały husky) znalazł domek a do końca aukcji zostało 10 dni to na jego miejsce wrzuciłam Skotiego :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=185900193 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
carolinascotties Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='paros']Ponieważ Łajt (biały husky) znalazł domek a do końca aukcji zostało 10 dni to na jego miejsce wrzuciłam Skotiego :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=185900193 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: HURA!!!! DZIĘKUJEMY!!!!!! :multi: :loveu: Quote
lidka_park Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='paros']Ponieważ Łajt (biały husky) znalazł domek a do końca aukcji zostało 10 dni to na jego miejsce wrzuciłam Skotiego :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=185900193 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: dziękujemy :Rose: Quote
Majaa Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Czy psiaczek jest wykastrowany? Cosik mi chodzi po głowie :cool3: ;) Quote
carolinascotties Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 oooo Majaa :) :loveu: Dziewczyny jutro na pewno odpowiedzą :) Quote
Matusz Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 a wiec nie dziewczyna odpowiada Skoti nie jest wykastrowany Quote
Majaa Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 matusz5 napisał(a):Skoti nie jest wykastrowany A mógłby być w razie gdyby ;)? Quote
carolinascotties Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='matusz5']a wiec nie dziewczyna odpowiada Skoti nie jest wykastrowany :evil_lol: nie dziewczyno - powiedz nam jeszcze, czy kastracja jets możliwa, bo widzę że Cioteczka Majaa coś kombinuje :) :loveu: Quote
Matusz Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='carolinascotties']:evil_lol: nie dziewczyno - powiedz nam jeszcze, czy kastracja jets możliwa, bo widzę że Cioteczka Majaa coś kombinuje :) :loveu: nie wiem tego na 100%, trzba by porozmawiać jutro z kierowniczka schroniska;) Co za pewne zrobi Lidk:diabloti::diabloti: a jak nie to ja też mogę;) Quote
carolinascotties Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 matusz5 napisał(a):nie wiem tego na 100%, trzba by porozmawiać jutro z kierowniczka schroniska;) Co za pewne zrobi Lidk:diabloti::diabloti: a jak nie to ja też mogę;) dziękujemy :) w takim razie czekamy na wieści :) Quote
Majaa Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 To cioteczka Majaa upierdliwa będzie i zada jeszcze kilka pytań : 1. Jak pies zachowuje sie w stosunku do innych psów i suk?! 2. Od kiedy p. Ewa jest kierowniczką czyli co najmniej jak długo jest w schronie 3. Czy chodzi na spacery? Jak się zachowuje? Quote
lidka_park Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Majaa napisał(a):To cioteczka Majaa upierdliwa będzie i zada jeszcze kilka pytań : 1. Jak pies zachowuje sie w stosunku do innych psów i suk?! 2. Od kiedy p. Ewa jest kierowniczką czyli co najmniej jak długo jest w schronie 3. Czy chodzi na spacery? Jak się zachowuje? 1. Przebywa w tym boksie cały czas, od samego początku więc nie wiadomo jak z innymi ale ze swoimi współlokatorami żyje w zgodzie 2. Ponad 6 lat 3. Nie chodzi na spacery, wiec niewiele wiemy o jego charakterze Quote
Majaa Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 lidka_park napisał(a):1. Przebywa w tym boksie cały czas, od samego początku więc nie wiadomo jak z innymi ale ze swoimi współlokatorami żyje w zgodzie 2. Ponad 6 lat 3. Nie chodzi na spacery, wiec niewiele wiemy o jego charakterze Ad 1. rozumiem że tam są tylko samce ... Ad.2. Przez 6 lat nie znalazł się nikt :crazyeye: No dobra popracuję nad człowiekiem, o którym myślę choć zapsiony jest, ale terrierowaty, jak ja ;) ! Więc nic nie obiecuję, a może jakieś zdjątka nowe będą? Quote
carolinascotties Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Majaa napisał(a):Ad 1. rozumiem że tam są tylko samce ... Ad.2. Przez 6 lat nie znalazł się nikt :crazyeye: No dobra popracuję nad człowiekiem, o którym myślę choć zapsiony jest, ale terrierowaty, jak ja ;) ! Więc nic nie obiecuję, a może jakieś zdjątka nowe będą? :loveu: terierowaci górą!!! trzymam kciuki!!! Majaa- a widziałaś filmik? Quote
lidka_park Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 paros napisał(a):Skoti ma 3 obserwatorów na allegro :roll: mam nadzieję, że ktoś z nich pokocha Skotiego :loveu: a jeśli chodzi o kastracje...jesli domek będzie pewny na 100% to damy rade coś z tym zrobić ;) Quote
Aga_Mazury Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 To teraz ja... Z kastracją w Ostródzie jest dośc ciężko ponieważ w schronie nie ma szpitala ani miejsca, które by ta role spełniało....malutki budyneczek administracyjny...też w każdym pomieszczeniu jakiś psiak albo dwa...(tu szczeniaki, tu jakiś powypadkowy...)...nie ma żadnej lecznicy ze szpitalem... i wet generalnie nie robi kastracji... (nie pytajcie dlaczego)... ale dokładnie jak napisała lidka....zawsze można coś wymyslić....albo przynajmniej spróbować... czemu tyle lat go nikt nie wypatrzył?..hmmm...może dlatego, że jest na wiacie do której się rzadziej zagląda....a nawet jak się zagląda to trzeba prawie nos wkładac bo gęsta siatka...i co najwazniejsze...OSTRÓDA...tu swego czasu chyba nawet carolin...podsyłałą mi linka do terierka z Ostródy "sprzedam lub wymienię na innego":angryy: to chyba wszystko wyjaśnia... Quote
BosiaB_86 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Do góry malutki!! Niech cię ktoś w końcu dojrzy skoro siedzisz tam już tak długo... :( Nie zasługujesz by tam być malutki :( Quote
Majaa Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Aga_Mazury napisał(a): OSTRÓDA...tu swego czasu chyba nawet carolin...podsyłałą mi linka do terierka z Ostródy "sprzedam lub wymienię na innego":angryy: to chyba wszystko wyjaśnia... Mam nadzieję:roll: , że źle zrozumiałam ten post..... :-( Jutro podrukuję zdjęcia Skotiego, bo trochę tak po cichu rozmawiam ze znajomym Czekałam aż sie sam zainteresuje .... no i się zainteresował ..... ;) choć sytuacja Jemu się też obecnie może skomplikować :-( Pożyjemy - zobaczymy ! Quote
carolinascotties Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Maju - dobrze zrozumiałaś - było takie allegro... zwariowałam, jak to zobaczyłam... :angryy: Trzymamy kciuki za Skotiego :) Quote
Recommended Posts