Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kolejne ogłoszenia-

dwukropek-Olsztyn http://www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,22595665,Olsztyn_Zwierzaki___Adopcja,152-192.html
dwukropek- Warszawa
http://www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,22595671,Warszawa_Zwierzaki___Adopcja,4-192.html

http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=12122

http://www.bono-polska.pl/index.php/a/3/b/2/c/101/d/3/id/6010
Kochani- pomóżcie ogłaszać psiuta- większość z zaglądających do psów - na dogo - tylko podnosi wątki...to NIC nie da!!!
grupa ludzi, do których musimy trafić nie siedzi na dogo - uwierzcie mi...

to nic trudnego utworzyć konto na stronie z ogłoszeniami i skopiowac tekst, który napisałam oraz zamieścić zdjęcia...

POTRZEBUJEMY ALLEGRO!!!!!!

Posted

Niestety na ogłaszanie trzeba mieć troszke czasu a ja mam go na tyle, że zdąż tylko podnieś swoich pupili i usze zmykać :placz:

Ehh ale podniosę Skotiego...

PROSIMY POMÓŻCIE W OGŁOSZENIACH!!

Posted

[quote name='carolinascotties']:evil_lol: nie dziewczyno - powiedz nam jeszcze, czy kastracja jets możliwa, bo widzę że Cioteczka Majaa coś kombinuje :) :loveu:

nie wiem tego na 100%, trzba by porozmawiać jutro z kierowniczka schroniska;) Co za pewne zrobi Lidk:diabloti::diabloti: a jak nie to ja też mogę;)

Posted

To cioteczka Majaa upierdliwa będzie i zada jeszcze kilka pytań :
1. Jak pies zachowuje sie w stosunku do innych psów i suk?!
2. Od kiedy p. Ewa jest kierowniczką czyli co najmniej jak długo jest w schronie
3. Czy chodzi na spacery? Jak się zachowuje?

Posted

Majaa napisał(a):
To cioteczka Majaa upierdliwa będzie i zada jeszcze kilka pytań :
1. Jak pies zachowuje sie w stosunku do innych psów i suk?!
2. Od kiedy p. Ewa jest kierowniczką czyli co najmniej jak długo jest w schronie
3. Czy chodzi na spacery? Jak się zachowuje?

1. Przebywa w tym boksie cały czas, od samego początku więc nie wiadomo jak z innymi ale ze swoimi współlokatorami żyje w zgodzie
2. Ponad 6 lat
3. Nie chodzi na spacery, wiec niewiele wiemy o jego charakterze

Posted

lidka_park napisał(a):
1. Przebywa w tym boksie cały czas, od samego początku więc nie wiadomo jak z innymi ale ze swoimi współlokatorami żyje w zgodzie
2. Ponad 6 lat
3. Nie chodzi na spacery, wiec niewiele wiemy o jego charakterze

Ad 1. rozumiem że tam są tylko samce ...
Ad.2. Przez 6 lat nie znalazł się nikt :crazyeye:
No dobra popracuję nad człowiekiem, o którym myślę choć zapsiony jest, ale terrierowaty, jak ja ;) ! Więc nic nie obiecuję, a może jakieś zdjątka nowe będą?

Posted

Majaa napisał(a):
Ad 1. rozumiem że tam są tylko samce ...
Ad.2. Przez 6 lat nie znalazł się nikt :crazyeye:
No dobra popracuję nad człowiekiem, o którym myślę choć zapsiony jest, ale terrierowaty, jak ja ;) ! Więc nic nie obiecuję, a może jakieś zdjątka nowe będą?

:loveu: terierowaci górą!!! trzymam kciuki!!! Majaa- a widziałaś filmik?

Posted

paros napisał(a):
Skoti ma 3 obserwatorów na allegro :roll:

mam nadzieję, że ktoś z nich pokocha Skotiego :loveu:
a jeśli chodzi o kastracje...jesli domek będzie pewny na 100% to damy rade coś z tym zrobić ;)

Posted

To teraz ja...

Z kastracją w Ostródzie jest dośc ciężko ponieważ w schronie nie ma szpitala ani miejsca, które by ta role spełniało....malutki budyneczek administracyjny...też w każdym pomieszczeniu jakiś psiak albo dwa...(tu szczeniaki, tu jakiś powypadkowy...)...nie ma żadnej lecznicy ze szpitalem...
i wet generalnie nie robi kastracji... (nie pytajcie dlaczego)...

ale dokładnie jak napisała lidka....zawsze można coś wymyslić....albo przynajmniej spróbować...

czemu tyle lat go nikt nie wypatrzył?..hmmm...może dlatego, że jest na wiacie do której się rzadziej zagląda....a nawet jak się zagląda to trzeba prawie nos wkładac bo gęsta siatka...i co najwazniejsze...OSTRÓDA...tu swego czasu chyba nawet carolin...podsyłałą mi linka do terierka z Ostródy "sprzedam lub wymienię na innego":angryy: to chyba wszystko wyjaśnia...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):

OSTRÓDA...tu swego czasu chyba nawet carolin...podsyłałą mi linka do terierka z Ostródy "sprzedam lub wymienię na innego":angryy: to chyba wszystko wyjaśnia...

Mam nadzieję:roll: , że źle zrozumiałam ten post..... :-(
Jutro podrukuję zdjęcia Skotiego, bo trochę tak po cichu rozmawiam ze znajomym Czekałam aż sie sam zainteresuje .... no i się zainteresował ..... ;) choć sytuacja Jemu się też obecnie może skomplikować :-(
Pożyjemy - zobaczymy !