Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze, trochę mi zajęło odszukanie watku Skotiego,żeby wszystkim trzymającym za niego kciuki dostarczyć dobrą nowinę!
A żem blondynka to mi się przypomniało,ze na naszym forum przecież był podany wątek, ale to pogubienie to chyba z radości...

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za wiadomości..maluch ukradł mi kawałek serca, bardzo bolałam nad tym, że nie mogę dać mu domu. Ogromnie się cieszę odmianą jego losu i dziękuję tym, którzy pomogli. :Rose:

Posted

Evas napisał(a):
Dziękuję za wiadomości..maluch ukradł mi kawałek serca, bardzo bolałam nad tym, że nie mogę dać mu domu. Ogromnie się cieszę odmianą jego losu i dziękuję tym, którzy pomogli. :Rose:

A ja się pod tym podpiszę, bo czuję dokładnie to samo co Evas..
Wielkie dzięki wszystkim i niech się Skotiemu jak najlepiej wiedzie w nowym domku.. :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ze szkociego

Najnowsze wieści od Kunta

19.08.2007 Knut pojechał do swojego nowego, już ostatniego, domu!!!

nowa rodzina zobaczyła Knuta na stronie internetowej i postanowiła przyjechać go poznać. 18.08 Przyjechali i zakochali się w jego charakterze i wyglądzie. Następnego dnia Knut pojechał już w okolice Hameln, gdzie spędzi swoją emeryturę.

HURRA!

Posted

Skotuś..tak daleko wyruszył do nowego domu.
Wszystkiego dobrego malutki. Dobrze, że go pokochali..tak jak my tutaj.
I gdyby było to możliwe, także chciałabym jeszcze go zobaczyć na zdjęciu. :)

Posted

Nie wiem czy wiecie kochani, ale pewnie nie Skoti już po kilku dniach okazał się całkiem zdrowym , dziarskim facetem i trafił do docelowego domku.Strasznie pokochał nowych właścicieli i codziennie z wyrazami miłości udowadnia im ,że kanapa to super wynalazek...
Nawet nie przeszedł 14 dniowej planoweanej kwarantanny bo ludzie się w nim zakochali od pierwszego wejrzenia...
Alergia na skórze Skotiego na szczęście nie okazała się niczym groźnym, poprostu egzema po wcześniejszym zapchleniu...Kilka odpowiednich kąpieli (których skoti szczerze nie lubił) i problem został zażegnany...
Gdyby dotarły do mnie jeszcze jakieś wieści z Knucikowa napewno dam znać!!!
Pozdrawiam wszystkich,
Asia

• 2 months later...