carolinascotties Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 oj tak - ja kusze - nawet do 4tej :) Quote
Evas Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 carolinascotties napisał(a):oj tak - ja kusze - nawet do 4tej :) To chyba całkiem przyjemne zajęcie?:lol: Czasami myślę, jak ten mały Skotuś przeżył 6 lat w schronie..to chyba jego "skocia" natura mu pomogła. Biedaczek. Jak dobrze, że to koniec, nie wytrzymałby dłużej. 5 dni!!! Quote
aamms Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Strasznie dawno tu nie zaglądałam.. A tu taaaaakie wieści.. :) Wspaniale, że Skoti znalazł dom.. Quote
Evas Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Hej, aamms..prawda, że wspaniale..:p Jak mu się mordka śmieje :))) Quote
lidka_park Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 a juz myslałam, ze Skoti juz w domku !!!! ale z drugiej strony bede mogła sie z nim pozegnac :loveu: odliczam razem z wami, jeszcze 4 dni !!!! :multi: Quote
Matusz Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='Evas']Skoti...siedzisz już przy bramce? :Dog_run: już dawno ;) od tygodnia już czeka w budynku ;) Quote
Matusz Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Czy osoby, które przyjeżdżają jutro po Skotiego wiedzą, że schronisko otwarte jest do 12???:razz: Quote
lidka_park Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Skoti wyjechał dziś ok. 8.00 ze schroniska :multi: Mateusz ma kilka fotek, mam nadzieje, ze później je wstawi :p czekamy na wieści o Skotim :loveu: Quote
carolinascotties Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 [SIZE=6]HURA !!!!!! :multi: :multi: Skoti - bądź szczesliwy - pieseczku :loveu: Quote
Evas Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 :bigcool::bigcool::bigcool: badź szczęśliwy, malutki.. mam nadzieję, że fotki będą... Quote
Matusz Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Nasz kochany Skoti:loveu::loveu: - ostanie zdjęcia w schronisku :multi::multi: i już w samochodzie ;) jak tylko się załaduje film to też wstawię ;) pozdrawiam M. Quote
Matusz Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 i filmik ze Skotim :multi: od razu mówię, że ten śpiew to nie mój... http://matusz5.wrzuta.pl/film/plSB2Y9f4y/ Quote
Evas Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Bądź szczęśliwy, kochany Skotusiu ze swoimi ludźmi. Aż się ciepło robi na sercu widząc taką uśmiechniętą mordeczkę. Quote
DarkAngels Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Ale super, że Szkocik ma nowy domek :multi: :loveu: Niech Ci tam sie wiedzie dobrze :) Quote
carolinascotties Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 wzruszyłam się Skotiszonku widząc Twoją roześmianą mordeczkę... i to bardzo.... Będź szczęsliwy ze swoją nową, Wspaniałą Rodziną... :loveu: MAtusz - czy mogę filmy i zdjecia wrzucic na forum szkockie? Quote
Matusz Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 [quote name='carolinascotties']wzruszyłam się Skotiszonku widząc Twoją roześmianą mordeczkę... i to bardzo.... Będź szczęsliwy ze swoją nową, Wspaniałą Rodziną... :loveu: MAtusz - czy mogę filmy i zdjecia wrzucic na forum szkockie? bierz :) :p:diabloti: Quote
Evas Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Może będą wiadomości o Skotim z jego nowego życia?? Quote
carolinascotties Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Evas - i cala reszta dogomaniaków, którzy są ciekawi losów Skotiego - wejdźcie na nasze szkockie forum - tam są zdjęcia i opowieść z pierwszych dni poza schronem :) :multi: Quote
T.A.Scotties Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Witam, to że Skoti dojechał szczęśliwie to zapewne wszyscy już wiecie... Ponieważ zaglądam tutaj sporadycznie relację z przekazania Skotiszona można przeczytać na szkocim forum... Skoti to przesympatyczny facet! Fotka z nowego domku! Quote
carolinascotties Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 haha Terra Alite - Nocny MArku :) :loveu: Quote
Recommended Posts