Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ze szkociego kopiuje
"Ma zaklepany, jutro jeszcze zadzwonię do schroniska aby na mój koszt założyli Skotiemu paszport,zeby w momęcie kiedy pojadę go odebrać wszystko było gotowe."

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

puchu napisał(a):
ze szkociego kopiuje
"Ma zaklepany, jutro jeszcze zadzwonię do schroniska aby na mój koszt założyli Skotiemu paszport,zeby w momęcie kiedy pojadę go odebrać wszystko było gotowe."

Ale super :multi: Kolejny psiaczek znalazł kochający domek :) :loveu: Biegnij na pierwszą stronkę. Już nie długo bedziesz w nowym domku :) :multi:

Posted

Evas napisał(a):
Życzę ci Skotusiu, po 6 latach w schronisku, co najmniej następnych 6 w najlepszym domku.

A ja dołączam się do zyczeń. Tylko jestem ciekaw gdzie bedzie mieszkał Szkocik? Daleko od Ostródy? :cool3:

Posted

Biedaczek kochany..widać w jego oczkach jaki jest szczęśliwy. Na pierwszym zdjęciu wygląda, jakby nie wierzył w to co widzi..poza boksem..Co z jego domkiem?

Posted

W weekend prawdopodobnie pojedzie do nowego domu!

Terra Alite
"Czeka teraz na mnie...Najprawdopodobniej w weekend go zabiorę...Nie wiem tylko czy całą trasę przejedzie ze mną czy po stronie niemieckiej przejmie go właścicielka...najeździ się facet!
Plan wstępny jest taki ,że ja z Ostródy zabieram go w weekend!"

Posted

Nie wszyscy hodowcy są źli i czyhają tylko na rodowody (tak a'propos dyskusji przy adopcji Skota).
Trzymam za niego kciuki i mam cichą nadziej na relacje z nowego domku...

Posted

:lol:właśnie hodowcy uratowali Skotusia..po 6 latach tkwienia w schronisku w zapomnianym boksie.
Też mam nadzieję na zdjęcia i bardzo proszę..to dla mnie ogromna radość.

Posted

Nie rozumiem, czemu ten psiuniek miał takiego pecha, tyle lat siedział w schronie.
Chciałabym, żeby za jakiś czas zaprezentował się tak -

Skoti..w świat...