puchu Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ze szkociego kopiuje "Ma zaklepany, jutro jeszcze zadzwonię do schroniska aby na mój koszt założyli Skotiemu paszport,zeby w momęcie kiedy pojadę go odebrać wszystko było gotowe." Quote
DarkAngels Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 puchu napisał(a):ze szkociego kopiuje "Ma zaklepany, jutro jeszcze zadzwonię do schroniska aby na mój koszt założyli Skotiemu paszport,zeby w momęcie kiedy pojadę go odebrać wszystko było gotowe." Ale super :multi: Kolejny psiaczek znalazł kochający domek :) :loveu: Biegnij na pierwszą stronkę. Już nie długo bedziesz w nowym domku :) :multi: Quote
Evas Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Kochany Skoti..strasznie się cieszę. Już traciłam nadzieję. carolinascotties:bigok: Quote
DarkAngels Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Hopkamy na pierwszą stronkę .Bardzo się ciesze, że masz domek :) Quote
aniac50 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: przemas-ol napisał(a):Hopkamy na pierwszą stronkę .Bardzo się ciesze, że masz domek :) Quote
DarkAngels Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Hopkamy. To gdzie nasz Szkocik teraz będzie mieszkał? :cool3: Quote
DarkAngels Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Szkocik hopaj na pierwszą stronkę. Już niedługo bedziesz w nowym i ciepłym domku :) :multi: Quote
Evas Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Życzę ci Skotusiu, po 6 latach w schronisku, co najmniej następnych 6 w najlepszym domku. Quote
DarkAngels Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Evas napisał(a):Życzę ci Skotusiu, po 6 latach w schronisku, co najmniej następnych 6 w najlepszym domku. A ja dołączam się do zyczeń. Tylko jestem ciekaw gdzie bedzie mieszkał Szkocik? Daleko od Ostródy? :cool3: Quote
Evas Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Na forum szkocim jest informacja, że Skoti ma jechać do Niemiec. :cool3: Quote
DarkAngels Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 :crazyeye: Szkocik nam się Światowy robi :) :multi: Evas dziękuje za info :) Quote
Evas Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Mam nadzieję, że będą wiadomości co ze Skotim aktualnie się dzieje..proszę... Quote
aniac50 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ja również przyłączam się do prośby o info.......!!!!Co u szkocika ?Czy jeszcze w schronisku ?Jak się czuje ? Quote
Matusz Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Skoti na pierwszym schroniskowym spacerku dzisiaj ;) Quote
Evas Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Biedaczek kochany..widać w jego oczkach jaki jest szczęśliwy. Na pierwszym zdjęciu wygląda, jakby nie wierzył w to co widzi..poza boksem..Co z jego domkiem? Quote
Aga_Mazury Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 co tu duż mówić............łatwo nie było....:Dog_run: Quote
Evas Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 On ma charakter? Jakieś problemy? Czy domek z niego nie zrezygnuje? Tyle pytań..czy mogę jakoś pomóc Skotiemu? Quote
puchu Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 W weekend prawdopodobnie pojedzie do nowego domu! Terra Alite "Czeka teraz na mnie...Najprawdopodobniej w weekend go zabiorę...Nie wiem tylko czy całą trasę przejedzie ze mną czy po stronie niemieckiej przejmie go właścicielka...najeździ się facet! Plan wstępny jest taki ,że ja z Ostródy zabieram go w weekend!" Quote
Evas Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 :lol:Szerokiej drogi Skoti..ta myśl, że on opuszcza schron, to miód na moje serce. Dziękuję ogromnie osobom, które go ratują. Quote
puchu Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Nie wszyscy hodowcy są źli i czyhają tylko na rodowody (tak a'propos dyskusji przy adopcji Skota). Trzymam za niego kciuki i mam cichą nadziej na relacje z nowego domku... Quote
lidka_park Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Skoti jedzie do domku tak na 100% w ten weekend ???!!! Quote
Evas Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 :lol:właśnie hodowcy uratowali Skotusia..po 6 latach tkwienia w schronisku w zapomnianym boksie. Też mam nadzieję na zdjęcia i bardzo proszę..to dla mnie ogromna radość. Quote
puchu Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 lidka_park napisał(a):Skoti jedzie do domku tak na 100% w ten weekend ???!!! Przynajmniej takie są plany Quote
Evas Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Nie rozumiem, czemu ten psiuniek miał takiego pecha, tyle lat siedział w schronie. Chciałabym, żeby za jakiś czas zaprezentował się tak - Skoti..w świat... Quote
Recommended Posts