Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

carolinascotties napisał(a):
nie zapomniałam.... martwie się o jego zdrowie... :(

Ja również..
coraz bardziej.. :placz:

I cały czas zadaję sobie pytanie, czy znajdzie się domek dla niego.. :oops:

Posted

ja nie wiem nic.... może Aga coś wie, jak będzie i jak wie to na pewno napisze, ona teraz bywa na dogo przelotem i trzeba jej to wybaczyć, ze nie wszędzie zdąży napisać co i jak...

Posted

Wróciłam z wyjazdu. Widzę, że żadnych informacji o Skotim nie ma...jak jego stan? Czy już się poprawia po leczeniu i czy leczenie jest kontynuowane?

Posted

puchu napisał(a):
Skoti ma skarpete w AFN? Mam troche rzeczy do wystawienia. Byłoby na leczenie

pierwsza wpłata automatycznie utworzy skarpetę dla skotiego

Posted

aldona_b napisał(a):
z mojego bazarku wplynelo ostatnio 38 zł na psy ostroda, kupcie Skotiemu obroze Preventic jest skuteczna, zeby tylko nie przeszkadzala Mu w boksie, zeby sie o cos nie zaczepil

Skoti ma skarpetę. Nie wiem czy te pieniądze od aldony b zostały na niego przesunięte i ja wpłaciłam 25 zł, czyli parę groszy ma.
Jaki jest jego stan?

Posted

Hej, dostałam takiego maila :)

"Witam mam na imię Iga
Jestem właścicielka suni teriera szkockiego o imieniu Hipa
Gdy zobaczyłam zdjęcie Skotiego aż serduszko mnie zabolało, jak można być tak okrutnym człowiekiem ,żeby doprowadzić do takiego stanu tak pięknego pieska. Rozważam możliwość wzięcia pieska do siebie, niestety mieszkam we Wrocławiu i zastanawiam sie czy byłaby jakaś możliwość przywiezienia pieska do mnie do domu. Mam domek z ogródkiem, więc myslę że Skoti odnalazłby u mnie miłość i ciepło. Wazne jest też to,że mogę zapewnić mu fachową opiekę ponieważ mój tatuś jest weterynarzem. Proszę o więcej informacji na temat pieska.

Pozdrawiam

Iga"

no to szukamy transportu do Wrocławia :)

Posted

Ta pani napisala tez do mnie z ogłoszenia, odpowiedzialam, ze nie nie mam bezpośredniego kontaktu z pieskiem. Trzymajmy kciuki, żeby to była odpowiednia osoba i żeby ten okropny los psiaka się odmienił.
:)

Posted

[quote name='lidka_park']Hej, dostałam takiego maila :)

"Witam mam na imię Iga
Jestem właścicielka suni teriera szkockiego o imieniu Hipa
Gdy zobaczyłam zdjęcie Skotiego aż serduszko mnie zabolało, jak można być tak okrutnym człowiekiem ,żeby doprowadzić do takiego stanu tak pięknego pieska. Rozważam możliwość wzięcia pieska do siebie, niestety mieszkam we Wrocławiu i zastanawiam sie czy byłaby jakaś możliwość przywiezienia pieska do mnie do domu. Mam domek z ogródkiem, więc myslę że Skoti odnalazłby u mnie miłość i ciepło. Wazne jest też to,że mogę zapewnić mu fachową opiekę ponieważ mój tatuś jest weterynarzem. Proszę o więcej informacji na temat pieska.

Pozdrawiam

Iga"

no to szukamy transportu do Wrocławia :)

hola, hola :) najpierw więcej szczegółow i ktoś z Wrocka kto mógłby sprawdzić domek :) czy ta Pani wie - o chorobie skóry?

a kastracja?

Posted

Mam nadzieję, że wszystko zostanie wyjaśnione.
Nie wiadomo w jakim stanie fizycznym jest Skoti, czy może tak od razu być poddany kastracji.:roll: