Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie bardzo wiem, co mam robić..czy ktoś, kto ma większe doświadczenie w adopcjach mógłby mi doradzić? Czy pisać nowe ogłoszenia, że Skoti jest na coś chory i potrzebuje pomocy?

Nie zostawiajmy go, proszę.

Posted

Tak..Napiszę ogłoszenia..że jest chory..albo ktoś się zlituje, albo i nie..Skoti ma czarne w środku w uszach, nie wiem, czy to brudne, czy świerzbowiec. To straszne, że gdyby Mateusz nie zrobił zdjęć i nie wspomniał, nikt na niego prawdopodobnie nie zwrócilby uwagi. Ot..siedzi w budzie i nie wychodzi..

Posted

Podrzucę..
I błagam chociaż o tymczas.. :oops:
Bo jeśli się go tak zostawi to rzeczywiście któregoś dnia po prostu nie wyjdzie z tej budy.. :placz:

Posted

aams, czy mogłabyś na kilku stronach ogłoszeniowych zamieścić Skotiego? Żeby stale był na widoku, na pierwszej stronie. Może jakaś dobra dusza zobaczy.

Posted

[quote name='matusz5']ma już coś w skarpecie, od ciebie Evas jest 25 prawda? to może na jakiś lek starczy... nie wiem, napisze smsa z prośbą
Mateusz, nie wiem czy to wystarczy..czy byłoby możliwe żeby z konta ogólnego schroniska w razie potrzeby dać coś na leczenie Skotiego?

Posted

Dziękuję Mateusz..tak dużo zrobiłeś.
W tej chwili koncentruje się tylko na Skotim, myślę, co można zrobić. Zawiadomię te osoby z dogo, z którymi w pewnym czasie bardziej prywatnie się zbliżyłam..może ktoś mi coś podpowie.

Posted

Nie czytałam całego wątku przepraszam ale czy mo zecie mi napisać jaka doliegliwość podejrzewana jest u Skotiego i czy wiecie jak on zachowuje się w stosunku do innych psów?

Posted

Zanim odezwie się ktoś z Ostródy, wklejam zdjęcie..widać na nim czerwony placek na pupie i koło ogonka..nie wiem ile ma tych placków..zastanawia mnie to czarne w uszach, ogólnie pies nie wygląda dobrze.

Posted

Czy Skotiemu odrośnie sierść tak jak tym trzem ze zdjęcia ? Pytam bo pokarze go sąsiadom ,którzy niedawno stracili psa. Nie wiem czy chcą drugiego ale spytać zawsze można .