Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak patrzę na tą jego biedną mordkę, taką zniechęconą, zmęczoną..:wallbash: i jeszcze na dodatek, cholera jasna, jest chory..

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Obawiam się, że nie dam rady..jest już kilka wątkow psów z Ostródy na ktore zagladam dosyć regularnie..nie wyrobię z dawaniem ogłoszeń, chyba że któryś pójdzie do domu..czego sobie najbardziej życzę..
Ładny ten kudłaczek, jak na staruszka ząbki wydają się niczego sobie, może nie jest taki stary.czy ktoś mógłby założyć wątek..?

Posted

Skotuś..czy to się zmieni kiedyś??:-( Czy może zobaczyć go lekarz? Te zmiany skórne..pewnie go swędzi..no i może wyłysieć..tak myślę. Może trzeba leki a jeśli to jest zaraźliwe, a nie alergiczne?..

Posted

Oba są równie piękne, co biedne.. i zaniedbane.. i najważniejsze i najgorsze - niekochane.. nikt ich nie chce.. :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

Evas napisał(a):
Czy jest możliwe, żeby Skotiego zobaczył lekarz?

nie wiem, czy jest taka możliwość, bo wet nie bywa regularnie...
to jest właśnie problem schroniska, brak weta na miejscu... Wiem od Agi, że AFN będzie się starać przy następnym przetargu schroniska by warunkiem był stały weterynarz na miejscu w schronisku

Posted

Ale kiedyś weterynarz bywa w schronisku, tak? Albo się jedzie do niego..obawiam się, że jeśli już znajdzie się chętny na skotiego ta niepewna sytuacja może zniechęcić..bo właściwie nie wiadomo co to jest..prawda? A skórnych chorób jest sporo, różnych.

Posted

Dziękuję Mateusz..wiesz, jakby trzeba było jakieś lekarstwa..wtedy można myśleć co dalej, jak bedzie wiadomo co to jest. Moja sunia miałą np alergię na pchły..a poza tym na wszystkie zasypki na pchly, obroże antypchelne itd..dopóki nie znalazłam takiego preparatu który dobrze jej działał, też zaczynała łysieć, przerzedzała się sierść, skóra był czerwona i bardzo ją swedzialo, nie mogła usiąść nawet momentami. Grzybica o ile pamiętam nie swędzi..miałam dawno temu kociaka przygarniętego z grzybicą..leczyłam.

Posted

Może zmienić tytuł wątku na bardziej dramatyczny..że chory, potrzebuje pomocy. Nie wiem..mam wrażenie że niektórzy patrzą i myślą..rasowiec..na pewno znajdzie dom..i nie zdają sobie sprawy że on taki biedny, nie czytają.

Posted

matusz5 napisał(a):
może jakiś hotel dla Skotiego ?? Może leczenie na kortowie u nas w Olsztynie ?? nie wiem, niech Aga sie wypowie

Nie wiem co to jest leczenie na kortowie..to jakaś dzielnica Olsztyna?

Posted

szukajny Skotiemu DT, dajcie znać dla Rita60 żeby ogłosiła Skotiego na terierkowo.fora.pl ja nie moge tam sie zalogowac, i koniecznie zajmijny sie tym szarym staruszkiem, zalożcie Mu watek