Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakby był taki domek to Skoti już by tam biegał.. Zmieściłby się z moimi kociskami..
A tak.. mogę tylko podrzucać.. :oops: i błagać o dom dla niego.. :placz:

Posted

Nie płacz aamms..tak myślę, za co Skoti dostał taki wyrok..aż wierzyć się nie chce..przychodzi na myśl, że może coś z nim jest..agresywny..podobno nie..Na filmiku widać, że podchodzi do człowieka..przynajmniej do sera. Siedzi z innym psem na karku..no, to co mu brakuje? Mam takie mieszane uczucia..złość, na los, na ludzi.

Posted

Dzień dobry, dzień dobry..witam przyjaciółki Skotiego..:loveu:
No cóż, spada na dogo..trudno..widocznie jego przeznaczenie jest gdzie indziej..
Pokochałam Skotiego..te jego ślepka chodzą za mną. Na pewno, gdybym mogła, zabrałabym go..pod pachę..ale właściwie to jestem przekonana, że on ten swój dobry dom znajdzie..
Allegro..zaraz sprawdzę..kto dawał allegro i czy jest aktualne. Dzisiaj dam przynajmniej ze 4 - 5 ogłoszeń.

Posted

Będzie dobrze..na pewno. Daję ogłoszenia na Warszawę, na Kraków..jak komuś będzie zależało, coś wykombinuje..nigdy nie wiadomo..jak będzie chętny będziemy się martwić dalej..:cool3:

Posted

Evas napisał(a):
Skoti..masz za krótkie nóżki i zawsze zostajesz w tyle, biedaku. :roll:

No to z naszą pomocą niech biegnie na pierwszą stronę..

Posted

[quote name='Evas']carolinascotties..mam pytanko..znalazłam na stronach Ostródy takie terierowate cuda..czy mogłabyś zajrzeć..może Ci się nasunie..do jakich terierków one są podobne..
Mały Monki
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=55281
i kolega skotiego z budy, Papis
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4664081#post4664081

zaglądałam -psiuty piękne :loveu:

jutro się zamelduję :)