Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Evas napisał(a):
Ja bym chciała, żeby Skoti wyglądał tak..ooo, jak ten biały na zdjęciu :)

Ja również..
I bardzo mu tego życzę..
i nie wątpię, że jak znajdzie się kochający domek, to w bardzo krótkim czasie będzie tak wyglądał..

Posted

Podniosę jeszcze na zakończenie dnia.. Z nieustającą nadzieją, że może ktoś.. :oops: zobaczył.. przeczytał.. i pokochał.. :oops:

Posted

Jak to NIKT...a ja to co?? Tylko rano nie bardzo mogę. I carolonascotties pamięta :) i BasiaB 86 zagląda. Jeśli będzie trzeba, partycypuję w kosztach transportu Skotusia do upragnionego domku..:cool3: Ten domek na pewno gdzieś jest..tylko jeszcze o nim nie wie.

Posted

:) No prosze..Skoti ma przyjaciół..i to już dużo, nie zostanie sam.
Nie odzywa się założycielka wątku..lidka..zastanawiam się czy ma dostęp stały do netu. Może być tak, że osoba która będzie chciała się dowiedzieć czegoś o piesku..nie będzie mogła się skontaktować. Bardzo proszę..wolontariusze z Ostródy..powiedzieć na kogo najlepiej podawać namiar. Napisałam pm do Lidki..

Posted

Tak właśnie się zastanawiam...

do mnie tez juz nie bardzo...bo za kilka dni...już będę dużo mniej uchwytna...
może do schroniska wtedy bezpośrednio...tylko, że schronisko tez nie zna wszystkich imion jakie nadaliśmy psiakom...
no zobaczymy co lidka odpowie

Posted

A Mateusz? Wiem, że macie bardzo dużo tych różnych bied, mało czasu itd..nie można się rozdwoić. Poczekamy, co powie lidka..Sama nie wiem..może na siebie podawać kontakt..co prawda gdzie Rzym a gdzie Krym..ale jakby była chętna osoba..to potem kontaktowałabym się bezpośrednio ze schroniskiem Ja jestem uchwytna właściwie stale, na początku czerwca nie będzie mnie przez tydzien. Skoti raczej dosyć charakterystyczny jest:)..Aga..a te inne pieski, które mają w ogłoszeniach kontakt na Ciebie..Sonia, Zelka, Bibo..?

Posted

na maile będe odpisywać...może nie odrazu, ale mam nadzieję, że w miarę systematycznie...z telefonem będzie gorzej...niestety będę pracowac po 10 godzin dziennie pewnie...a potem dom i moje niemowlaki bliźniaki i moje 3 psy...ja sama nie wiem jak sobie poradzę ..;) ale nie zostawię moich podopiecznych bez pomocy...wolałabym iśc się utopić w pięknym mazurskim jeziorze.....

Posted

carolinascotties napisał(a):
Aga - nawet nie zartuj z tymi jeziorami ;) :evil_lol: - a tak na poważnie- - JAK Ty to wszystko ogarniesz?

:niewiem: zobaczymy ;)....zawsze to jakies wyzwanie ;)

Posted

:) szkoda, że wszyscy mieszkamy od siebie tak daleko...

dla dogomaniaków powinni wybudować dogo-miasteczka - otoczone pięknymi łąkami i lasami, po których biegałyby nasze psiutki, przejazdy między miasteczkami gwarantowałaby sieć ekspresowych połaczeń kolejowych :) Oczywiście - to wszystko zapewniłoby państwo - nowa ustawa o ochronie zwierzat itd. ----ale się rozmarzyłam :p

Posted

carolinascotties napisał(a):
:) szkoda, że wszyscy mieszkamy od siebie tak daleko...

dla dogomaniaków powinni wybudować dogo-miasteczka - otoczone pięknymi łąkami i lasami, po których biegałyby nasze psiutki, przejazdy między miasteczkami gwarantowałaby sieć ekspresowych połaczeń kolejowych :) Oczywiście - to wszystko zapewniłoby państwo - nowa ustawa o ochronie zwierzat itd. ----ale się rozmarzyłam :p

popieram !! :D :D :D :diabloti: