aamms Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 No to wyciągam biedaka na samą górę.. Może wreszcie ktoś go zauważy.. i pokocha.. :oops: Quote
Evas Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Skoti..dobranoc, malutki. Wyjdziesz z boksu, na pewno. Quote
aamms Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Podniosę.. Może dzisiejsza niedziela będzie dla ciebie szczęśliwa.. Oby.. Quote
Evas Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 aamms napisał(a):No to wyciągam biedaka na samą górę.. Może wreszcie ktoś go zauważy.. i pokocha.. :oops: Ciocia aams o tobie pamięta :loveu: Założyłam Skotiemu temat na terierach.. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5549161#post5549161 Quote
Evas Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ja bym chciała, żeby Skoti wyglądał tak..ooo, jak ten biały na zdjęciu :) Quote
aamms Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Evas napisał(a):Ja bym chciała, żeby Skoti wyglądał tak..ooo, jak ten biały na zdjęciu :) Ja również.. I bardzo mu tego życzę.. i nie wątpię, że jak znajdzie się kochający domek, to w bardzo krótkim czasie będzie tak wyglądał.. Quote
BosiaB_86 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Skoti gdzie ten twój domek sie zapodział co?! :roll: Quote
aamms Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Podniosę jeszcze na zakończenie dnia.. Z nieustającą nadzieją, że może ktoś.. :oops: zobaczył.. przeczytał.. i pokochał.. :oops: Quote
aamms Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Rany.. :placz: Nikt do niego nie zagląda.. :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Evas Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Jak to NIKT...a ja to co?? Tylko rano nie bardzo mogę. I carolonascotties pamięta :) i BasiaB 86 zagląda. Jeśli będzie trzeba, partycypuję w kosztach transportu Skotusia do upragnionego domku..:cool3: Ten domek na pewno gdzieś jest..tylko jeszcze o nim nie wie. Quote
carolinascotties Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 I ja chętnie pomogę - jeśli trzeba będzie pokryć koszty - transportu, czy wyprawki... :) Quote
Evas Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 :) No prosze..Skoti ma przyjaciół..i to już dużo, nie zostanie sam. Nie odzywa się założycielka wątku..lidka..zastanawiam się czy ma dostęp stały do netu. Może być tak, że osoba która będzie chciała się dowiedzieć czegoś o piesku..nie będzie mogła się skontaktować. Bardzo proszę..wolontariusze z Ostródy..powiedzieć na kogo najlepiej podawać namiar. Napisałam pm do Lidki.. Quote
carolinascotties Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Skoti - mnie pod koniec czerwca wywiewa aż do Gruzji - i to na 3 miesiące - mam nadzieję, ze do tej pory znajdziemy domek !!! MUSIMY !!! Quote
Aga_Mazury Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Tak właśnie się zastanawiam... do mnie tez juz nie bardzo...bo za kilka dni...już będę dużo mniej uchwytna... może do schroniska wtedy bezpośrednio...tylko, że schronisko tez nie zna wszystkich imion jakie nadaliśmy psiakom... no zobaczymy co lidka odpowie Quote
Evas Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 A Mateusz? Wiem, że macie bardzo dużo tych różnych bied, mało czasu itd..nie można się rozdwoić. Poczekamy, co powie lidka..Sama nie wiem..może na siebie podawać kontakt..co prawda gdzie Rzym a gdzie Krym..ale jakby była chętna osoba..to potem kontaktowałabym się bezpośrednio ze schroniskiem Ja jestem uchwytna właściwie stale, na początku czerwca nie będzie mnie przez tydzien. Skoti raczej dosyć charakterystyczny jest:)..Aga..a te inne pieski, które mają w ogłoszeniach kontakt na Ciebie..Sonia, Zelka, Bibo..? Quote
Aga_Mazury Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 na maile będe odpisywać...może nie odrazu, ale mam nadzieję, że w miarę systematycznie...z telefonem będzie gorzej...niestety będę pracowac po 10 godzin dziennie pewnie...a potem dom i moje niemowlaki bliźniaki i moje 3 psy...ja sama nie wiem jak sobie poradzę ..;) ale nie zostawię moich podopiecznych bez pomocy...wolałabym iśc się utopić w pięknym mazurskim jeziorze..... Quote
carolinascotties Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Aga - nawet nie zartuj z tymi jeziorami ;) :evil_lol: - a tak na poważnie- - JAK Ty to wszystko ogarniesz? Quote
Aga_Mazury Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 carolinascotties napisał(a):Aga - nawet nie zartuj z tymi jeziorami ;) :evil_lol: - a tak na poważnie- - JAK Ty to wszystko ogarniesz? :niewiem: zobaczymy ;)....zawsze to jakies wyzwanie ;) Quote
carolinascotties Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 :) szkoda, że wszyscy mieszkamy od siebie tak daleko... dla dogomaniaków powinni wybudować dogo-miasteczka - otoczone pięknymi łąkami i lasami, po których biegałyby nasze psiutki, przejazdy między miasteczkami gwarantowałaby sieć ekspresowych połaczeń kolejowych :) Oczywiście - to wszystko zapewniłoby państwo - nowa ustawa o ochronie zwierzat itd. ----ale się rozmarzyłam :p Quote
Matusz Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 carolinascotties napisał(a)::) szkoda, że wszyscy mieszkamy od siebie tak daleko... dla dogomaniaków powinni wybudować dogo-miasteczka - otoczone pięknymi łąkami i lasami, po których biegałyby nasze psiutki, przejazdy między miasteczkami gwarantowałaby sieć ekspresowych połaczeń kolejowych :) Oczywiście - to wszystko zapewniłoby państwo - nowa ustawa o ochronie zwierzat itd. ----ale się rozmarzyłam :p popieram !! :D :D :D :diabloti: Quote
Recommended Posts