aniac50 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='paros']Nie mam domu :shake: :-( :-( Szukaj domku Skoti ....szukaj..... Quote
carolinascotties Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Skoti....gdzie ten domek... słuchajcie - a może jakieś plakaty porozwieszać...może to byłoby pomocne... :( Quote
BosiaB_86 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Skoti biegniemy na wieczorny spacerek kochany... :Dog_run: Quote
Majaa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 carolinascotties napisał(a):Skoti....gdzie ten domek... słuchajcie - a może jakieś plakaty porozwieszać...może to byłoby pomocne... :( Niestety u mnie z miejscowego, maleńkiego terrierkowa cisza, ale wiem czemu ..... (carolina dostaniesz PW jutro w tej sprawie) Ale to nie znaczy że scoti nie szuka domu Wręcz przeciwnie!Plakaty oczywiście porozwieszamy jeśli będą !!!! Quote
moka1 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Widziałam Skotiego! Jest KAPITALNY!wydaje mi sie ,ze ten gość ma poczucie humoru! I naprawdę prezentuje sie elegancko!(widziałam ma sie rozumieć na żywo) Quote
paros Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Skoti znowu na allegro :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=195371153 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
carolinascotties Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 szukamy Doku!!!!! Jak Allegro??? Odzywał Się Ktoś??? Quote
carolinascotties Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 lidka_park napisał(a): [SIZE=6]Filmik: http://www.youtube.com/watch?v=_xOMnKMsx80 [SIZE=6] Kontakt: lidka_park@wp.pl SKOTI przypomina się dogomaniakom... czy psiuty w tym schronisku wychodzą na spacery???? Quote
Evas Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 No, nie..niemożliwe..śliczny bialutki piesio..nikt o niego nie pytał? Quote
Evas Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Zakochałam się :loveu:..jakie cuda macie w Ostródzie, co jeden to ładniejszy. Quote
Evas Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Zajrzałam na ten wątek jakiś czas temu..pomyślałam wtedy, że taki pies..raz, raz i domek będzie..i już nie zaglądałam aż do dzisiaj..a on jest..:-(dalej w schronisku. Założyłam mu wątek na miau..dałam ogłoszenie na gratkę. 6 lat w schronisku..wystarczy na pewno. Bardzo proszę o jak najwięcej informacji o nim..czy daje się obecnie dotykać? Podchodzi do ludzi ?Jak reaguje - lękiem, ucieka czy ma ochotę capnąć? Quote
Evas Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 hop, hop..niech ktoś zajrzy..lidio, proszę... a ten kolega Skotiego też terierowaty chyba..to kto? Quote
BosiaB_86 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ta fotka powyżej wręcz urocza... :loveu: Skoti biegnij sie wszystkim przypomnieć :Dog_run: Quote
Matusz Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Evas, ten kolega Skotkiego to Pepis, też ma wątek, jest na pierwszej stronie ostródzkiego wątku Quote
Evas Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Czy Skoti ma wątek na terierach? Jeśli nie ma, czy jest ktoś z tamtego forum aby założyć? Quote
Evas Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 matusz5 napisał(a):Evas, ten kolega Skotkiego to Pepis, też ma wątek, jest na pierwszej stronie ostródzkiego wątku Bardzo dziękuję Mateusz za odpowiedź, Pepis też cudny :loveu: Widziałam na filmiku, że Skoti lubi chyba żółty serek.Łakomczuch. I taki dosyć grubasek z niego..pewnie przez mało ruchu no i jedzenie. Pewnie też ofutrzony jest mocno. Wyobrażam sobie, jak ta jego biała sierść wygląda ...ech.. Skoti..kochany..pakuj neseserek, już się żegnaj z kolegami..na pewno gdzieś czeka na ciebie koszyczek z poduszeczką.;) Trzeba wspomnieć w ogłoszeniach o umowie adopcyjnej..itd..prawda..żeby jak najlepszy dom dla malucha wybrać..tyle się nacierpiał. Quote
aamms Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Piękny ten Scoti.. Wzięłabym bez namysłu, ale u mnie kociastych nadmiar i strasznie mało miejsca.. I w związku z tym mogę tylko potrzymać kciuki za domek.. Quote
Evas Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Kciuki bardzo potrzebne..dziękujemy.. Jak z kotami Skoti sie dogaduje, nie wiadomo..to terierek..pewnie współżycie jest możliwe..ale....;) Quote
aamms Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Evas napisał(a):Kciuki bardzo potrzebne..dziękujemy.. Jak z kotami Skoti sie dogaduje, nie wiadomo..to terierek..pewnie współżycie jest możliwe..ale....;) Evas, serce się rwie ale niestety.. mam osiem kotów własnych i jednego tymczasowego.. na 38m2.. To nie jest miejsce dla psiaka.. A ja staram się pomagać persim sierotkom.. i jeśli zdecydowałabym się wszystko jedno, na psa czy jeszcze jednego kota, to tracę tymczasową miejscówkę dla tych biedaków.. Naprawdę nie mogę.. :oops: Ale mam nadzieję, że ktoś zechce odmienić los tego psiunia.. On ma taką rozpacz w oczach.. :placz: Widać, że już właściwie stracił nadzieję na lepszy los.. :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Evas Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Rozumiem Cię...ja też bym go chciała :loveu:i wiem że nie mogę..ale wyciągniemy go za te sterczące uszka i tylko żeby to był dom najlepszy z najlepszych. Quote
Recommended Posts