Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

carolinascotties napisał(a):
Skoti....gdzie ten domek... słuchajcie - a może jakieś plakaty porozwieszać...może to byłoby pomocne...

:(

Niestety u mnie z miejscowego, maleńkiego terrierkowa cisza, ale wiem czemu ..... (carolina dostaniesz PW jutro w tej sprawie) Ale to nie znaczy że scoti nie szuka domu Wręcz przeciwnie!Plakaty oczywiście porozwieszamy jeśli będą !!!!

Posted

Widziałam Skotiego! Jest KAPITALNY!wydaje mi sie ,ze ten gość ma poczucie humoru! I naprawdę prezentuje sie elegancko!(widziałam ma sie rozumieć na żywo)

Posted

Zajrzałam na ten wątek jakiś czas temu..pomyślałam wtedy, że taki pies..raz, raz i domek będzie..i już nie zaglądałam aż do dzisiaj..a on jest..:-(dalej w schronisku.
Założyłam mu wątek na miau..dałam ogłoszenie na gratkę.
6 lat w schronisku..wystarczy na pewno.
Bardzo proszę o jak najwięcej informacji o nim..czy daje się obecnie dotykać? Podchodzi do ludzi ?Jak reaguje - lękiem, ucieka czy ma ochotę capnąć?

Posted

matusz5 napisał(a):
Evas, ten kolega Skotkiego to Pepis, też ma wątek, jest na pierwszej stronie ostródzkiego wątku

Bardzo dziękuję Mateusz za odpowiedź, Pepis też cudny :loveu:
Widziałam na filmiku, że Skoti lubi chyba żółty serek.Łakomczuch. I taki dosyć grubasek z niego..pewnie przez mało ruchu no i jedzenie. Pewnie też ofutrzony jest mocno. Wyobrażam sobie, jak ta jego biała sierść wygląda ...ech..
Skoti..kochany..pakuj neseserek, już się żegnaj z kolegami..na pewno gdzieś czeka na ciebie koszyczek z poduszeczką.;)
Trzeba wspomnieć w ogłoszeniach o umowie adopcyjnej..itd..prawda..żeby jak najlepszy dom dla malucha wybrać..tyle się nacierpiał.

Posted

Piękny ten Scoti..
Wzięłabym bez namysłu, ale u mnie kociastych nadmiar i strasznie mało miejsca..
I w związku z tym mogę tylko potrzymać kciuki za domek..

Posted

Kciuki bardzo potrzebne..dziękujemy..
Jak z kotami Skoti sie dogaduje, nie wiadomo..to terierek..pewnie współżycie jest możliwe..ale....;)

Posted

Evas napisał(a):
Kciuki bardzo potrzebne..dziękujemy..
Jak z kotami Skoti sie dogaduje, nie wiadomo..to terierek..pewnie współżycie jest możliwe..ale....;)

Evas, serce się rwie ale niestety.. mam osiem kotów własnych i jednego tymczasowego.. na 38m2..
To nie jest miejsce dla psiaka..
A ja staram się pomagać persim sierotkom.. i jeśli zdecydowałabym się wszystko jedno, na psa czy jeszcze jednego kota, to tracę tymczasową miejscówkę dla tych biedaków..
Naprawdę nie mogę.. :oops:

Ale mam nadzieję, że ktoś zechce odmienić los tego psiunia.. On ma taką rozpacz w oczach.. :placz: Widać, że już właściwie stracił nadzieję na lepszy los.. :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

Rozumiem Cię...ja też bym go chciała :loveu:i wiem że nie mogę..ale wyciągniemy go za te sterczące uszka i tylko żeby to był dom najlepszy z najlepszych.