Miska87 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Witam, Junior jest z nami już od prawie 2 tygodnie :D , miał niespełna 3 tygodnie jak do nas trafił. Początkowo karmiony był wyłącznie mlekiem dla szczeniąt. Za dobrymi radami forumowiczów Dogo, po skończeniu 3 tygodni stopniowo wprowadzałam mu też rozmoczoną karmę dla szczeniaków, serek naturalny homo i typu wiejskiego (rozgnieciony), a także bardzo drobne mięsko z kurczaka i mielone z warzywami. Tak więc teraz w ciągu dnia piesek je "normalne" jedzenie, a w nocy ponieważ zdarza mu się jeszcze budzić dostaje mleko dla szczeniąt. Moje pytanie jest takie czy już mogę zaczynać odzwyczajać pieska od karmienia w nocy? Czy jeszcze jest na to zbyt mały? Budzić i tak pewnie będzie się nadal, ale nie wiem czy karmić go wtedy, czy tylko pobawić się z nim i pomóc zasnąć? Z góry dziękuję za wszystkie rady :) Quote
gryf80 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 ja bym dawała ostatni posiłek najpózniej jak tylko się da,a w nocy nie karmiła, Quote
Recommended Posts