kkasiiiar Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 (edited) Lucia dotarła mnie mnie wczoraj razem z dwoma córeczkami Mania i Frania. Sunia została zabrana z posesji któa właściciel odwiedzał raz w miesiącu, Lucia jadła to co znalazła badz ktoś przerzucił przed płot. Na posesji znajdował sie jeszcze onek który juz znalazł DS , podobno jeszcze jedna sunia około roczna wczoraj nie udało jej sie znaleść, być moze uda sie to jutro. Lucia jest jeszcze troszke przerażona ale bardzo kochana spokojna z niej dziewczynka. Docelowo Lusia trawi do Punktu w Świeciu aktualnie cała rodzinka przebywa w ogrzewanym garazu Straży Miejskiej - jeśli Lusia karmi jeszcze szczeniaki zostanie z nimi do czasu zakonczenia karmienia , a pozniej trawi do kojca w Punkcie , szczeniaki została w garazu do czasu znalezienia domów badz poszukam dla nich DT. Dziś Lucia z córkami odwiedzi weta, potrzebujemy wparcia na szczepienia , odrobaczenie , odpchlenie oraz sterylizacje Luci. Galeria zdjęć na fb : http://www.facebook.com/media/set/?set=a.411801905570493.100309.100002220610359&type=3 Lucia : Mania : Frania : Edited July 16, 2013 by kkasiiiar Quote
sonia1974 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 płace składkę na sterylkowej mogę zawnioskować o wsparcie dla Luci Quote
kkasiiiar Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 [quote name='sonia1974']płace składkę na sterylkowej mogę zawnioskować o wsparcie dla Luci[/QUOTE] Dziękuje GROMNIE! i za obcność tez :) Dziś bedzie u wetki to dowiem sie kiedy sterylizacje byłaby możliwa. Quote
toyota Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 To ja kkasiiiar "wrobiłam" w tą rodzinkę :oops: . Bardzo proszę o wsparcie ! Quote
malagos Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Najpierw szczylki muszą znaleźć domy, a potem dopiero sterylizacja suni, aż się cycuchy zasuszą. ale fajne te ryjki :) Quote
sonia1974 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='malagos']Najpierw szczylki muszą znaleźć domy, a potem dopiero sterylizacja suni, aż się cycuchy zasuszą. ale fajne te ryjki :)[/QUOTE] bardzo fajne a imiona super do nich pasują Mania i Frania :evil_lol: ja miałam tylko jednego psiaka od szczeniora bo reszta moich to z ulicy pozbierane a tak kocham szczeniory ale to chyba wszyscy tak mają Quote
kkasiiiar Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 Lucia - ma około 3 lata. Waży 7 kg. Dostała tabletkę na robale i preparat na pchły. Mania - waży 1,4 kg. Jest spokojna. Dostała ćwiartkę tabletki na robale i preparat na pchły. Frania - waży - 1,3 kg. Jest odważna i ruchliwa. Tabletka i preparat na pchły. Maluchy jedzą samodzielnie, wiec mozna juz szukać domów Toyota poza tematem rodzinki to jutro bedziesz u mnie kolo 11? :) Quote
sonia1974 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 A znamy szczegóły sterylki można zgłaszać dziewczynkę Quote
kkasiiiar Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 [quote name='sonia1974']A znamy szczegóły sterylki można zgłaszać dziewczynkę Szczeniaki zostały rozdzielone z mama , trzeba poczekać az sie cycuchy zasusza i mozna działac :) W sobote udało sie złapać Hele z tej samej posesji, Hela jest o wiele wieksza i jak na razie przerazona bo Lucia cały czas lasi sie do człowieka jest cudowna dziewczynka. Toyota porobiła wiecej zdjec wiec pewnie pozniej doda na watku A oto Hela : Quote
kkasiiiar Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Toyotko moja Kochana ;) Prosze wstaw te zdjecia co robiłas to zrobie ogłoszenia bo zdjecia fajne masz :) I jak mozesz to na watku Punktu Paka i Misa , DZIĘKUJE :) Quote
toyota Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 (edited) Frania: Mania: Lucia: Edited January 23, 2013 by toyota Quote
toyota Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 (edited) Lucia: Edited January 23, 2013 by toyota Quote
kkasiiiar Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Dziękuje za zdjecia :) :loveu: Wczoraj Tomek był z Helcia u naszej wetki na szczescie nie jest szczenna , mozna juz ja ciachnac. Quote
toyota Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 To jeszcze nie wszystko, dopiero wstawiam ;). Quote
toyota Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 (edited) Zdjęcia robiłam jak Hela właśnie przyjechała 3 dni później i była wystraszona. Lucia oczywiście ją poznała. Hela jest córką Lucii. Edited January 23, 2013 by toyota Quote
sonia1974 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Cioteczka a jak długo trzeba czekać na to zasuszanie cycuchów bo międzyczasię może zdążę zrobić moją Fionkę z Osięcin Quote
kkasiiiar Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='sonia1974']Cioteczka a jak długo trzeba czekać na to zasuszanie cycuchów bo międzyczasię może zdążę zrobić moją Fionkę z Osięcin[/QUOTE] 2 tyg trzeba czekać , chcemy najpierw ciachnać Hele, toyota ja zgłosi do skarbonki sterylkowej. Quote
sonia1974 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='kkasiiiar']2 tyg trzeba czekać , chcemy najpierw ciachnać Hele, toyota ja zgłosi do skarbonki sterylkowej.[/QUOTE] Fionka nie dostanie pomocy ze sterylkowej bo juz ma dom w inny sposób musimy sobie poradzić więc spokojnie zgłaszam Waszą sunie Quote
kkasiiiar Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 Jutro Lucia i Hela jada do Punktu mrozy juz mniejsze i niestety po 2 tyg pobycie w garazu musza jechać do Punktu , Franie chce zabrać do siebie , mam nadzieje ze moj TZ nie zwariuje z ilościa psów a ja nie zbankrutuje z karma ;) Quote
Recommended Posts