Pati i Daisy Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM! :multi: A kiedy nowe fotki będą? :eviltong: Quote
nane Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Pati i Daisy napisał(a):DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM! :multi: A kiedy nowe fotki będą? :eviltong: dzień dobry :sweetCyb: co do fotek to pomyślimy :niewiem: Quote
madziasto4 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Myślcie, myślcie :loveu: A najlepiej to myślcie jak ufocić calusią gromadkę :loveu: Quote
maartucha Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Hej Martuś :loveu: ledwo ze szkoly wrocilam, wpadlam na chwilke przeslac slodkiego cmokala i tuli i tuli dla calej gromadki :loveu: i uciekam :loveu: bede wieczzzorkiem :loveu: Quote
nane Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 przychodzimy :Dog_run: żebyście się znami pobawili :huh: a ja wolę poćwiczyć wystawianie:B-fly: poddać się zabiegom pielęgnacyjnym :sadCyber: żeby później efekt był taki :cool3: Quote
Pati i Daisy Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='nane'] żeby później efekt był taki :cool3: Piękny efekt :klacz: :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
nane Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 UWAGA UWAGA :angryy: WAŻNE OBJAŚNIENIA KTO JEST KIM NA ZDJĘCIACH :mad: zdjęcie 1 Ambra i Eric zdjęcie 2 Dama zdjęcie 3 Charlotte zdjęcie 4 Dama zdjęcie 5 Vasco Quote
nane Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Piękny efekt :klacz: :modla: :modla: :modla: :modla: dziękujemy :oops: Quote
Pegaza Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Halo dziewczynki jak tam po świetach? Vasco ma piękny wlos:loveu: Quote
nane Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Pegaza']Halo dziewczynki jak tam po świetach? Vasco ma piękny wlos:loveu: cześć Pegaza :loveu: Vasco bardzo dziękuje za pochwały :roll: piękny włos zawdzięcza swojej wytrwałości niestety po przyjeździe od byłych właścicieli nie zapowiadało się na to, że dzięki naszej determinacji Vasyl doczeka się tak pięknego włosa :cool3: (włos był powycinany i przesuszony :-( ) a wyglądało to mniej więcej tak tutaj już Vasco był wyczesany z kołtunów jakich się nabawił będąc u byłych ... Quote
Pegaza Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Słońce mi tu świeci na monitor i nic nie widze albo fota niewyrażna co ?:eviltong: wieczorkiem zajrze na tą fote :p najważniejsze że sie udało i ma teraz ładny włos:lol: Quote
nane Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Pegaza napisał(a):Słońce mi tu świeci na monitor i nic nie widze albo fota niewyrażna co ?:eviltong: wieczorkiem zajrze na tą fote :p najważniejsze że sie udało i ma teraz ładny włos:lol: fotka jest troszkę niewyraźna :oops: moim zdaniem włos Vasylka nie jest najważniejszy:cool1: ważne jest to, że Vasyl wrócił i znów cieszy się NORMALNYM psim życiem :Dog_run: Quote
Pegaza Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Nie no widać rożnice mimo niewyrażnej foty teraz lepiej to widać słońce się schowało:eviltong: tak jakby to nie on tylko inny pies.:crazyeye: Quote
cardea Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 :multi: Witam wszystkich !!!:multi: Wprawdzie dzisiejsza opowiesc nie bedzie udokumentaowana, bo nie zabrałam, ani aparatu, ani telefonu i nie zrobiłam fotek, ale zawsze mozna poczytać! Dziś Mój kochany Boguś miał prywatny spacerek:multi: .Ach jaki czuł się doceniony.Ba nawet dostał nowy gadżet na tą okoliczność przecudne niebieściuchne szeleczki w kolorze yoraskowym. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Ale powróćmy do spacerku.:cool3: Poszedł Sam zupełnie sam bez innego Yoroska, przeciez nie potrzebuje innych Jest dorosłym Psiurem nie?:evil_lol: Pogoda była przecudna wiał lekki wiaterek w pewnym momencie wyglądał prawie jak Jego pra-dziadek Matador du Dommiane de Monderlay. Jego grzywka odkryła najpiękniejsze oczy na Świecie , a Wiaterek wiał i wiał... :roll: :roll: Nooo , ale na witerku się nie skończyło ....;) Wiec poszliśmy sobie jakis kawałeczek, słoneczko przebijało się między drzewami droga była piaszczysta suchuteńko po prostu suuuper.:cool1: ale chłopak się zmachał po tym lesie. I pokazał dzisiaj najpiekniejszy rózowiuchny jęzorek yoraskowy. Ale nie myślcie sobie, że ten spacer był takim zwykłym.:razz: Gul-Gulek znalazł Zaskrońca :crazyeye: wprawdzie martwego , bo przejechany przez samochód, ale jak wypadało prwdziwemu terrierowi, bardzo się nim zainteresował, ale niestety Pańcia nie pozwoliła ...:angryy: Quote
Pati i Daisy Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Fajna opowiesc:multi: My już mówimy DOBRANOC;) Quote
maartucha Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='cardea']:multi: Witam wszystkich !!!:multi: Wprawdzie dzisiejsza opowiesc nie bedzie udokumentaowana, bo nie zabrałam, ani aparatu, ani telefonu i nie zrobiłam fotek, ale zawsze mozna poczytać! Dziś Mój kochany Boguś miał prywatny spacerek:multi: .Ach jaki czuł się doceniony.Ba nawet dostał nowy gadżet na tą okoliczność przecudne niebieściuchne szeleczki w kolorze yoraskowym. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Ale powróćmy do spacerku.:cool3: Poszedł Sam zupełnie sam bez innego Yoroska, przeciez nie potrzebuje innych Jest dorosłym Psiurem nie?:evil_lol: Pogoda była przecudna wiał lekki wiaterek w pewnym momencie wyglądał prawie jak Jego pra-dziadek Matador du Dommiane de Monderlay. Jego grzywka odkryła najpiękniejsze oczy na Świecie , a Wiaterek wiał i wiał... :roll: :roll: Nooo , ale na witerku się nie skończyło ....;) Wiec poszliśmy sobie jakis kawałeczek, słoneczko przebijało się między drzewami droga była piaszczysta suchuteńko po prostu suuuper.:cool1: ale chłopak się zmachał po tym lesie. I pokazał dzisiaj najpiekniejszy rózowiuchny jęzorek yoraskowy. Ale nie myślcie sobie, że ten spacer był takim zwykłym.:razz: Gul-Gulek znalazł Zaskrońca :crazyeye: wprawdzie martwego , bo przejechany przez samochód, ale jak wypadało prwdziwemu terrierowi, bardzo się nim zainteresował, ale niestety Pańcia nie pozwoliła ...:angryy: haha no i sysko jasne :D to naprawde nie byl taaki zwykly spacerek :loveu: Cardea super opowiesc :D I like it :D Quote
nane Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Dobranoc My również zbieramy się spać... Jest już późno a jutro wstaje nowy dzień .... Quote
cardea Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: Przybywamy:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Dzien dobry wszystkim :laola: Witamy w tak piekny i słoneczny dzień :loveu: :loveu: Dzien pełen wrażeń i nowych wspomnień;) ;) Quote
maartucha Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Hej HO :loveu: Wpadłam cmokaski dla gromadki :loveu: aa jak cieputko :D udanego dnia dziewczynki :loveu:a teraz smiiigaaaam na miasto, jejQ tylko dwa dni :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
nane Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='maartucha']Hej HO :loveu: Wpadłam cmokaski dla gromadki :loveu: aa jak cieputko :D udanego dnia dziewczynki :loveu:a teraz smiiigaaaam na miasto, jejQ tylko dwa dni :multi: :multi: :multi: :multi: Marta ja bym odliczała godziny :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
nane Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Pati i Daisy napisał(a):DZIEŃ DOBRY:multi: dzień dobry Pati :loveu:co tam u was słychać??? Quote
Pati i Daisy Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 nane napisał(a):dzień dobry Pati :loveu:co tam u was słychać??? Dobrze, dobrze:cool3: Ćwiczymy przekupstwo serkiem i innimy psimim łakociami żeby nie uciekać pańci jak odepnie smycz:evil_lol: A co tam u 10-cio pieskowej armi słodziaków? :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts