Jump to content
Dogomania

JEDNA WIELKA RODZINA nane, cardea i ich yoraski NEW EDITION

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pati i Daisy napisał(a):
DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM! :multi:

A kiedy nowe fotki będą? :eviltong:

dzień dobry :sweetCyb:
co do fotek to pomyślimy :niewiem:

Posted

przychodzimy :Dog_run:

żebyście się znami pobawili :huh:

a ja wolę poćwiczyć wystawianie:B-fly:

poddać się zabiegom pielęgnacyjnym :sadCyber:

żeby później efekt był taki :cool3:

Posted

UWAGA UWAGA :angryy:
WAŻNE OBJAŚNIENIA KTO JEST KIM NA ZDJĘCIACH :mad:
zdjęcie 1
Ambra i Eric

zdjęcie 2
Dama

zdjęcie 3
Charlotte

zdjęcie 4
Dama

zdjęcie 5
Vasco

Posted

[quote name='Pegaza']Halo dziewczynki jak tam po świetach? Vasco ma piękny wlos:loveu:
cześć Pegaza :loveu:
Vasco bardzo dziękuje za pochwały :roll: piękny włos zawdzięcza swojej wytrwałości niestety po przyjeździe od byłych właścicieli nie zapowiadało się na to, że dzięki naszej determinacji Vasyl doczeka się tak pięknego włosa :cool3: (włos był powycinany i przesuszony :-( )
a wyglądało to mniej więcej tak

tutaj już Vasco był wyczesany z kołtunów jakich się nabawił będąc u byłych ...

Posted

Słońce mi tu świeci na monitor i nic nie widze albo fota niewyrażna co ?:eviltong: wieczorkiem zajrze na tą fote :p najważniejsze że sie udało i ma teraz ładny włos:lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
Słońce mi tu świeci na monitor i nic nie widze albo fota niewyrażna co ?:eviltong: wieczorkiem zajrze na tą fote :p najważniejsze że sie udało i ma teraz ładny włos:lol:

fotka jest troszkę niewyraźna :oops:

moim zdaniem włos Vasylka nie jest najważniejszy:cool1: ważne jest to, że Vasyl wrócił i znów cieszy się NORMALNYM psim życiem :Dog_run:

Posted

:multi: Witam wszystkich !!!:multi:

Wprawdzie dzisiejsza opowiesc nie bedzie udokumentaowana, bo nie zabrałam, ani aparatu, ani telefonu i nie zrobiłam fotek, ale zawsze mozna poczytać!

Dziś Mój kochany Boguś miał prywatny spacerek:multi: .Ach jaki czuł się doceniony.Ba nawet dostał nowy gadżet na tą okoliczność przecudne niebieściuchne szeleczki w kolorze yoraskowym. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Ale powróćmy do spacerku.:cool3:
Poszedł Sam zupełnie sam bez innego Yoroska, przeciez nie potrzebuje innych Jest dorosłym Psiurem nie?:evil_lol:
Pogoda była przecudna wiał lekki wiaterek w pewnym momencie wyglądał prawie jak Jego pra-dziadek Matador du Dommiane de Monderlay.
Jego grzywka odkryła najpiękniejsze oczy na Świecie , a Wiaterek wiał i wiał... :roll: :roll:
Nooo , ale na witerku się nie skończyło ....;)
Wiec poszliśmy sobie jakis kawałeczek, słoneczko przebijało się między drzewami droga była piaszczysta suchuteńko po prostu suuuper.:cool1:
ale chłopak się zmachał po tym lesie.
I pokazał dzisiaj najpiekniejszy rózowiuchny jęzorek yoraskowy.
Ale nie myślcie sobie, że ten spacer był takim zwykłym.:razz:
Gul-Gulek znalazł Zaskrońca :crazyeye: wprawdzie martwego , bo przejechany przez samochód, ale jak wypadało prwdziwemu terrierowi, bardzo się nim zainteresował, ale niestety Pańcia nie pozwoliła ...:angryy:

Posted

[quote name='cardea']:multi: Witam wszystkich !!!:multi:

Wprawdzie dzisiejsza opowiesc nie bedzie udokumentaowana, bo nie zabrałam, ani aparatu, ani telefonu i nie zrobiłam fotek, ale zawsze mozna poczytać!

Dziś Mój kochany Boguś miał prywatny spacerek:multi: .Ach jaki czuł się doceniony.Ba nawet dostał nowy gadżet na tą okoliczność przecudne niebieściuchne szeleczki w kolorze yoraskowym. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Ale powróćmy do spacerku.:cool3:
Poszedł Sam zupełnie sam bez innego Yoroska, przeciez nie potrzebuje innych Jest dorosłym Psiurem nie?:evil_lol:
Pogoda była przecudna wiał lekki wiaterek w pewnym momencie wyglądał prawie jak Jego pra-dziadek Matador du Dommiane de Monderlay.
Jego grzywka odkryła najpiękniejsze oczy na Świecie , a Wiaterek wiał i wiał... :roll: :roll:
Nooo , ale na witerku się nie skończyło ....;)
Wiec poszliśmy sobie jakis kawałeczek, słoneczko przebijało się między drzewami droga była piaszczysta suchuteńko po prostu suuuper.:cool1:
ale chłopak się zmachał po tym lesie.
I pokazał dzisiaj najpiekniejszy rózowiuchny jęzorek yoraskowy.
Ale nie myślcie sobie, że ten spacer był takim zwykłym.:razz:
Gul-Gulek znalazł Zaskrońca :crazyeye: wprawdzie martwego , bo przejechany przez samochód, ale jak wypadało prwdziwemu terrierowi, bardzo się nim zainteresował, ale niestety Pańcia nie pozwoliła ...:angryy:
haha no i sysko jasne :D to naprawde nie byl taaki zwykly spacerek :loveu: Cardea super opowiesc :D I like it :D

Posted

:multi: :multi: :multi: :multi: Przybywamy:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Dzien dobry wszystkim :laola:

Witamy w tak piekny i słoneczny dzień :loveu: :loveu:

Dzien pełen wrażeń i nowych wspomnień;) ;)

Posted

Hej HO :loveu: Wpadłam cmokaski dla gromadki :loveu: aa jak cieputko :D udanego dnia dziewczynki :loveu:a teraz smiiigaaaam na miasto, jejQ tylko dwa dni :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='maartucha']Hej HO :loveu: Wpadłam cmokaski dla gromadki :loveu: aa jak cieputko :D udanego dnia dziewczynki :loveu:a teraz smiiigaaaam na miasto, jejQ tylko dwa dni :multi: :multi: :multi: :multi:

Marta ja bym odliczała godziny :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

nane napisał(a):
dzień dobry Pati :loveu:co tam u was słychać???

Dobrze, dobrze:cool3: Ćwiczymy przekupstwo serkiem i innimy psimim łakociami żeby nie uciekać pańci jak odepnie smycz:evil_lol:
A co tam u 10-cio pieskowej armi słodziaków? :loveu: :loveu: :loveu: