nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Magda_Miki napisał(a):Jedna fota.....pfff.... Wszystkie yoraski były nad morzem?:cool3: Kidys miałysmy 6 :cool3: to był nasz max :diabloti: i o 3 za dużo....:roll: Nie idzie tak :roll: lepiej obrócić kilka razy i bez nerwów :multi: :multi: :multi: madziasto4 napisał(a):A pchają się do wody? Pewnie że tak..... Tylko ich tak nie spuszczamy jak wiemy,że cos planuja szczególnego :evil_lol: hehe :cool3: Quote
nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Magda_Miki napisał(a):Cała 10 na raz.....ciekawe którego ratować:evil_lol::evil_lol: Ale komplet zawsze jedzie do terrierkowa hehe:crazyeye: Quote
nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 A tak wyglada szczeniaczek zaraz po urodzeniu( głowa Gutka) Quote
nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Cuwam jeeeesceee niiiieeee Śpiem Tanya Cardea Quote
cardea Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Dawno dawno Temu W pewnym malutkim królestwie. Za siedmioma górami za siedmioma rzekami, za siedmioma Morzami mieszkała sobie pewna rodzina, która bardzo kochała swoich pupili. Kiedy nastaje w okolicy błoga cisza wszystkie zwierzeta, te duże i te małe, zmęczone wrażeniami idą po cichutku spać..... Kazdy znajduje dla siebie kącik i zasypia spokojnie czekając na nowy dzień... My już wam mówimy dobranoc I idziemy grzecznie spać ..... Dobranoc moi mili słodkich snów Quote
nane Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Dzien dobry:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
nane Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 u nas niestety jest dziś ponuro i szaro:shake: ale za to yoraski już rozrabiają :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
WinterGirl Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witam widze, że jesteś w posiadaniu malutkiej gromadki szkrabów :loveu: mizianko biało- czarni zapraszają... Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo , WielkoLUD Quote
nane Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='bGirl']Witam widze, że jesteś w posiadaniu malutkiej gromadki szkrabów :loveu: mizianko biało- czarni zapraszają... Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo , WielkoLUD dziękujemy za odwiedziny taka MALUTKA gromadka ma za to 10 razy więcej pomysłów w jednym czasie i zawsze się coś dzieje :evil_lol: Quote
nane Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='maartucha']:D Dzien dobry Martus! :D DZIEŃ DOBRY :loveu: :loveu: :loveu: Quote
maartucha Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='nane']DZIEŃ DOBRY :loveu: :loveu: :loveu: Witam i o zdrowie pyytaam hihi :loveu: Co tam u wesolej licznej gromadki?:D Quote
nane Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 maartucha napisał(a):Witam i o zdrowie pyytaam hihi :loveu: Co tam u wesolej licznej gromadki?:D LICZNA GROMADKA DZISIAJ STRASZNIE WARIUJE :mad: śniadanku także zaraz powinni iść :sleeping: ale z nimi to nigdy nic nie wiadomo :oops: Quote
maartucha Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 nane napisał(a):LICZNA GROMADKA DZISIAJ STRASZNIE WARIUJE :mad: śniadanku także zaraz powinni iść :sleeping: ale z nimi to nigdy nic nie wiadomo :oops: hihhi kochane urwiski :loveu: Kurde ale fajnie taaak wesoło :D a na ktora na uczelnie smigasz?:) Quote
nane Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 maartucha napisał(a):hihhi kochane urwiski :loveu: Kurde ale fajnie taaak wesoło :D a na ktora na uczelnie smigasz?:) na 13 ale jeszcze nie wiem czy pójdę dzisiaj tylko jeden wykład :evil_lol: Quote
nane Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='bGirl']przy moim duecie biało- czarnych też nie moge narzekać na brak pomysłów :diabloti: P.S. biało- czarni zapraszaja... Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo , WielkoLUD no u nas dochodzi jeszcze owczarek :oops: Quote
maartucha Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 nane napisał(a):na 13 ale jeszcze nie wiem czy pójdę dzisiaj tylko jeden wykład :evil_lol: Oj Leniuszek Leniuszek.. ja mialam isc na miasto, a tu taka pogoda :/ ze szkoda gadac... bleeh wiosna :angryy: Quote
nane Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 maartucha napisał(a):Oj Leniuszek Leniuszek.. ja mialam isc na miasto, a tu taka pogoda :/ ze szkoda gadac... bleeh wiosna :angryy: Marta proszę mi się tu nie sugerować pogodą:mad: tylko śmigać później na zakupy dla Tofficzka :loveu: Quote
maartucha Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 nane napisał(a):Marta proszę mi się tu nie sugerować pogodą:mad: tylko śmigać później na zakupy dla Tofficzka :loveu: aa nie nie :D NA te zakupki to obowiazkowo :D ale samochodem z tatkiem :D a chcialam isc na miastko sobie pochodzic tam sama albo z Moim Kubusiem.. a tu ze tak powiem: Dupa z miasta :D Quote
nane Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 maartucha napisał(a):aa nie nie :D NA te zakupki to obowiazkowo :D ale samochodem z tatkiem :D a chcialam isc na miastko sobie pochodzic tam sama albo z Moim Kubusiem.. a tu ze tak powiem: Dupa z miasta :D MARTA NIE PRZEKLINAJ NA FORUM :mad: :evil_lol: Zakupy dla Tofficzka muszą być dzisiaj twoim priorytetem :cool3: A jak mogę coś doradzić to jak będziesz kupowała dla niego spanko ;) to nie to najmniejsze tylko troszkę większe :cool3: bo mały napewno będzie sobie tam zabawki znosił :evil_lol: Quote
maartucha Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 nane napisał(a):MARTA NIE PRZEKLINAJ NA FORUM :mad: :evil_lol: Zakupy dla Tofficzka muszą być dzisiaj twoim priorytetem :cool3: A jak mogę coś doradzić to jak będziesz kupowała dla niego spanko ;) to nie to najmniejsze tylko troszkę większe :cool3: bo mały napewno będzie sobie tam zabawki znosił :evil_lol: :loveu: Wybacz :loveu: I masz moje zezwolenie i mozesz doradzic hihi :D Zartuje, oczywiscie jak najbardziej milo widziane doradzanie :D Bo jak bylismy wstepnie pytac to własnie pan pokazal takie najmniejsze i rozmiar wieksze, wiec jednak na ta ciutke wieksze sie zdecydujemy :D o ile nikt nie wykupil :placz: Quote
nane Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 maartucha napisał(a)::loveu: Wybacz :loveu: I masz moje zezwolenie i mozesz doradzic hihi :D Zartuje, oczywiscie jak najbardziej milo widziane doradzanie :D Bo jak bylismy wstepnie pytac to własnie pan pokazal takie najmniejsze i rozmiar wieksze, wiec jednak na ta ciutke wieksze sie zdecydujemy :D o ile nikt nie wykupil :placz: a co do smakołyków to najlepsze dla yorka są ciasteczka, marchewka czy nawet suchy chleb:razz: - żadnych rzeczy do ciągania :mad: bo mały może sobie popsuć zgryz - ewentualnie jak już będzie miał gdzieś tak z pół roczku:roll: to możesz zacząć mu podawać wędzone kurze łapki napewno mu przypadną do gustu :loveu: tym bardziej, że wtedy będzie wymieniał ząbki i mogą mu uszka klapnąć :shake: Quote
maartucha Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 nane napisał(a):a co do smakołyków to najlepsze dla yorka są ciasteczka, marchewka czy nawet suchy chleb:razz: - żadnych rzeczy do ciągania :mad: bo mały może sobie popsuć zgryz - ewentualnie jak już będzie miał gdzieś tak z pół roczku:roll: to możesz zacząć mu podawać wędzone kurze łapki napewno mu przypadną do gustu :loveu: tym bardziej, że wtedy będzie wymieniał ząbki i mogą mu uszka klapnąć :shake: Hmmm no to dobrze wiedziec :D sie tez zaopatrze dzis w jakies ciasteczka hmm a jak to z tymi zabkami jest? :shake: Quote
nane Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 maartucha napisał(a):Hmmm no to dobrze wiedziec :D sie tez zaopatrze dzis w jakies ciasteczka hmm a jak to z tymi zabkami jest? :shake: z ząbkami jest tak, że może wszystkie zgubić a mogą one zostać przetrwałe wtedy niestety ratunkiem jest weterynarz :shake: i wyrywanie ząbków pod narkozą :-( Quote
Recommended Posts