Jump to content
Dogomania

JEDNA WIELKA RODZINA nane, cardea i ich yoraski NEW EDITION

Recommended Posts

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Jedna fota.....pfff.... Wszystkie yoraski były nad morzem?:cool3:

Kidys miałysmy 6 :cool3: to był nasz max :diabloti: i o 3 za dużo....:roll:
Nie idzie tak :roll: lepiej obrócić kilka razy i bez nerwów :multi: :multi: :multi:

madziasto4 napisał(a):
A pchają się do wody?

Pewnie że tak.....
Tylko ich tak nie spuszczamy jak wiemy,że cos planuja szczególnego :evil_lol: hehe :cool3:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Cała 10 na raz.....ciekawe którego ratować:evil_lol::evil_lol:

Ale komplet zawsze jedzie do terrierkowa hehe:crazyeye:

Posted

Dawno dawno Temu
W pewnym malutkim królestwie. Za siedmioma górami za siedmioma rzekami, za siedmioma Morzami mieszkała sobie pewna rodzina, która bardzo kochała swoich pupili.
Kiedy nastaje w okolicy błoga cisza wszystkie zwierzeta, te duże i te małe, zmęczone wrażeniami idą po cichutku spać.....
Kazdy znajduje dla siebie kącik i zasypia spokojnie czekając na nowy dzień...
My już wam mówimy dobranoc
I idziemy grzecznie spać .....

Dobranoc moi mili słodkich snów

Posted

u nas niestety jest dziś ponuro i szaro:shake: ale za to yoraski już rozrabiają :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

[quote name='bGirl']Witam
widze, że jesteś w posiadaniu malutkiej gromadki szkrabów :loveu:
mizianko

biało- czarni zapraszają...

Pozdrawiamy
[SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo , WielkoLUD

dziękujemy za odwiedziny
taka MALUTKA gromadka ma za to 10 razy więcej pomysłów w jednym czasie i zawsze się coś dzieje :evil_lol:

Posted

maartucha napisał(a):
Witam i o zdrowie pyytaam hihi :loveu: Co tam u wesolej licznej gromadki?:D

LICZNA GROMADKA DZISIAJ STRASZNIE WARIUJE :mad: śniadanku także zaraz powinni iść :sleeping: ale z nimi to nigdy nic nie wiadomo :oops:

Posted

nane napisał(a):
LICZNA GROMADKA DZISIAJ STRASZNIE WARIUJE :mad: śniadanku także zaraz powinni iść :sleeping: ale z nimi to nigdy nic nie wiadomo :oops:

hihhi kochane urwiski :loveu: Kurde ale fajnie taaak wesoło :D a na ktora na uczelnie smigasz?:)

Posted

maartucha napisał(a):
hihhi kochane urwiski :loveu: Kurde ale fajnie taaak wesoło :D a na ktora na uczelnie smigasz?:)

na 13 ale jeszcze nie wiem czy pójdę dzisiaj tylko jeden wykład :evil_lol:

Posted

[quote name='bGirl']przy moim duecie biało- czarnych też
nie moge narzekać na brak pomysłów :diabloti:

P.S.
biało- czarni zapraszaja...

Pozdrawiamy
[SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo , WielkoLUD

no u nas dochodzi jeszcze owczarek :oops:

Posted

nane napisał(a):
na 13 ale jeszcze nie wiem czy pójdę dzisiaj tylko jeden wykład :evil_lol:

Oj Leniuszek Leniuszek.. ja mialam isc na miasto, a tu taka pogoda :/ ze szkoda gadac... bleeh wiosna :angryy:

Posted

maartucha napisał(a):
Oj Leniuszek Leniuszek.. ja mialam isc na miasto, a tu taka pogoda :/ ze szkoda gadac... bleeh wiosna :angryy:

Marta proszę mi się tu nie sugerować pogodą:mad:
tylko śmigać później na zakupy dla Tofficzka :loveu:

Posted

nane napisał(a):
Marta proszę mi się tu nie sugerować pogodą:mad:
tylko śmigać później na zakupy dla Tofficzka :loveu:

aa nie nie :D NA te zakupki to obowiazkowo :D ale samochodem z tatkiem :D a chcialam isc na miastko sobie pochodzic tam sama albo z Moim Kubusiem.. a tu ze tak powiem: Dupa z miasta :D

Posted

maartucha napisał(a):
aa nie nie :D NA te zakupki to obowiazkowo :D ale samochodem z tatkiem :D a chcialam isc na miastko sobie pochodzic tam sama albo z Moim Kubusiem.. a tu ze tak powiem: Dupa z miasta :D

MARTA NIE PRZEKLINAJ NA FORUM :mad: :evil_lol:
Zakupy dla Tofficzka muszą być dzisiaj twoim priorytetem :cool3:
A jak mogę coś doradzić to jak będziesz kupowała dla niego spanko ;) to nie to najmniejsze tylko troszkę większe :cool3: bo mały napewno będzie sobie tam zabawki znosił :evil_lol:

Posted

nane napisał(a):
MARTA NIE PRZEKLINAJ NA FORUM :mad: :evil_lol:
Zakupy dla Tofficzka muszą być dzisiaj twoim priorytetem :cool3:
A jak mogę coś doradzić to jak będziesz kupowała dla niego spanko ;) to nie to najmniejsze tylko troszkę większe :cool3: bo mały napewno będzie sobie tam zabawki znosił :evil_lol:

:loveu: Wybacz :loveu:
I masz moje zezwolenie i mozesz doradzic hihi :D Zartuje, oczywiscie jak najbardziej milo widziane doradzanie :D Bo jak bylismy wstepnie pytac to własnie pan pokazal takie najmniejsze i rozmiar wieksze, wiec jednak na ta ciutke wieksze sie zdecydujemy :D o ile nikt nie wykupil :placz:

Posted

maartucha napisał(a):
:loveu: Wybacz :loveu:
I masz moje zezwolenie i mozesz doradzic hihi :D Zartuje, oczywiscie jak najbardziej milo widziane doradzanie :D Bo jak bylismy wstepnie pytac to własnie pan pokazal takie najmniejsze i rozmiar wieksze, wiec jednak na ta ciutke wieksze sie zdecydujemy :D o ile nikt nie wykupil :placz:

a co do smakołyków to najlepsze dla yorka są ciasteczka, marchewka czy nawet suchy chleb:razz: - żadnych rzeczy do ciągania :mad: bo mały może sobie popsuć zgryz - ewentualnie jak już będzie miał gdzieś tak z pół roczku:roll: to możesz zacząć mu podawać wędzone kurze łapki napewno mu przypadną do gustu :loveu: tym bardziej, że wtedy będzie wymieniał ząbki i mogą mu uszka klapnąć :shake:

Posted

nane napisał(a):
a co do smakołyków to najlepsze dla yorka są ciasteczka, marchewka czy nawet suchy chleb:razz: - żadnych rzeczy do ciągania :mad: bo mały może sobie popsuć zgryz - ewentualnie jak już będzie miał gdzieś tak z pół roczku:roll: to możesz zacząć mu podawać wędzone kurze łapki napewno mu przypadną do gustu :loveu: tym bardziej, że wtedy będzie wymieniał ząbki i mogą mu uszka klapnąć :shake:

Hmmm no to dobrze wiedziec :D sie tez zaopatrze dzis w jakies ciasteczka hmm a jak to z tymi zabkami jest? :shake:

Posted

maartucha napisał(a):
Hmmm no to dobrze wiedziec :D sie tez zaopatrze dzis w jakies ciasteczka hmm a jak to z tymi zabkami jest? :shake:

z ząbkami jest tak, że może wszystkie zgubić a mogą one zostać przetrwałe wtedy niestety ratunkiem jest weterynarz :shake: i wyrywanie ząbków pod narkozą :-(