maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='nane']a to Ambra jak była młoda aaaaaaaaaa tuli tuli tam zrob jej od Cioci Marty :loveu: Quote
nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 maartucha napisał(a):aaaaaaaaaa tuli tuli tam zrob jej od Cioci Marty :loveu: za dwa tygodnie znów zostanie mamusią :loveu: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 nane napisał(a):za dwa tygodnie znów zostanie mamusią :loveu: :crazyeye: o jejQ to gromadka znowu sie powiekszy? :D Faaajnieee :loveu::loveu: Quote
nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 maartucha napisał(a)::crazyeye: o jejQ to gromadka znowu sie powiekszy? :D Faaajnieee :loveu::loveu: i znów będzie spanie na podłodze przy kojcu przez 5 tygodni :loveu: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 nane napisał(a):i znów będzie spanie na podłodze przy kojcu przez 5 tygodni :loveu: faaaajnie, ja pierwszej nocy bede czuwala nad Tofficzkiem bo napewno bedzie piszczal mi nie?:( Grrr ale ja sie nim na poczatku nie bede mogla nacieszyc :loveu::loveu: Quote
nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 maartucha napisał(a):faaaajnie, ja pierwszej nocy bede czuwala nad Tofficzkiem bo napewno bedzie piszczal mi nie?:( Grrr ale ja sie nim na poczatku nie bede mogla nacieszyc :loveu::loveu: wiesz co z tym piszczeniem bywa różnie jedne są takie co tęsknią a inne nie :loveu: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 nane napisał(a):wiesz co z tym piszczeniem bywa różnie jedne są takie co tęsknią a inne nie :loveu: Troszke sie obawiam jego pierwszej rekacji w domku, ale w drodze do domku sie nim zajme, bede mu robila tuli tuli ze jak wejdzie do domku to nie bede az taki przestraszony ;) I jak przyjedziemy to akurat na kolacje Napewno i pierwszy posilek juz bedzie :multi: Bo jade po szkole, wiec jakos ok 16 :loveu::loveu: Quote
cardea Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Cześ wszystkim Tak sobie pomyslałam skoro taka pogoda do bani dzisiaj, to aby cos się działo przedstawie Wam moi miliiiiiiiiiiiiiiiiii naszego kiciusia "LUCKA":diabloti: Lucek został do nas przywieziony transportem samochodowym z samego Sopotu. Nasza ciocia otrzymała niespodzianke od losu przybłąkała jeje sie kotka i w garażu .... Było ich razem 3 :lol: Szarusia która mieszka u Cioci Madzi Mata Hari trójkolorowa kicia obecnie mieszka w koszalinie na osiedlu "Przylesie" I biało czarny kot nasz ...:multi: Lucek jak do nas przybył przez dłuższy czas nie miał imienia po prostu był Kicurem Boshe jaki słodziuchny taki niedobry:evil_lol: Stale cos nabroił :diabloti: A to cos zwalił, a to cos po....:angryy: Taki mały rozrabiaka :lol: Jego serdeczna przyjaciółka jest nasz Owczarek Famica go idealnie rozumie :p ale niektóre nasze Yoraski równiez go kochaja ,np taka Coco Kuleczka kochana :cool3: Więc powracając do kicura ... Jeżdzi z nami wszedzie co roku jest w terrierkowie( czyt. Czaplinek) i tam robi niebagatelna Karierę.:cool3: Lucek jest raczej Średniej wielkości kotem 7-8 kg w zalezności jak często wychodzi na spacerki i inne foto kicurka wygląda tak :-o Przystojniak nasz kochany :loveu: A swoja miłość okazuje nam w taki to oto sposób:oops: Dalsza historyja lucusia za jakyś czas Quote
cardea Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='limoncia'] ajajaj jakie slodkie:loveu: :loveu: :loveu: Pewnie że słodkie a owczara widzaiłas??:oops: Quote
nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='cardea']Pewnie że słodkie a owczara widzaiłas??:oops: Famcia jest kochana:loveu: Przynajmnie jest się do czego przytulić :evil_lol: Quote
nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 limoncia napisał(a):widzialam widzialam:loveu: :loveu: :loveu: już ma 10 lat :cool3: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Dziewczyny jestescie nieobliczalne :D Uwielbiam CZYTAC Historyjki przez was pisane :loveu: Kicia slodka oczywiscie :D wybaczyc mi musicie ale przyznam sie bez bicia ze wasza gromadka yoraskow bardziej mnie przekonuje, bo jakos nigdy nie bylam zwolennikiem kotkow :D Quote
nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='maartucha']Dziewczyny jestescie nieobliczalne :D Uwielbiam pisac Historyjki przez was pisane :loveu: Kicia slodka oczywiscie :D wybaczyc mi musicie ale przyznam sie bez bicia ze wasza gromadka yoraskow bardziej mnie przekonuje, bo jakos nigdy nie bylam zwolennikiem kotkow :D osz ty :mad: nasz Lucuś jest inny zaraz zrobimy pif paf :evil_lol: może ta herbatka z rumem jest cy cuś:megagrin: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='nane']osz ty :mad: nasz Lucuś jest inny zaraz zrobimy pif paf :evil_lol: może ta herbatka z rumem jest cy cuś:megagrin: własnie czysta jest bbo mamcia robila :D I nie czuje zadnego przyjemnego dodatku niestety :D i nie pif pafuj mi Tu lepiej :D Quote
nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 maartucha napisał(a):własnie czysta jest bbo mamcia robila :D I nie czuje zadnego przyjemnego dodatku niestety :D i nie pif pafuj mi Tu lepiej :D a czytałaś zdanie na czerwono które napisałaś poprzednio??? :cool3: Quote
nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 madziasto4 wróciła :multi: :multi: :multi: :multi: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :B-fly: :B-fly: :B-fly: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 nane napisał(a):madziasto4 wróciła :multi: :multi: :multi: :multi: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :B-fly: :B-fly: :B-fly: w koncu wody nabraly i sie zbieraja haha :D czekamy teraz na druga Madziulke :D Quote
nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='maartucha']w koncu wody nabraly i sie zbieraja haha :D czekamy teraz na druga Madziulke :D ok :evil_lol: Poczekamy :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='nane']ok :evil_lol: Poczekamy :mad: :mad: :mad: :mad: ale boi dudddddkii.... a fe a fe :mad::mad: Czeeeeekaaamy :D :mad::mad: Quote
nane Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 maartucha napisał(a):ale boi dudddddkii.... a fe a fe :mad::mad: Czeeeeekaaamy :D :mad::mad: Może one są ale nie piszą:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 nane napisał(a):madziasto4 wróciła :multi: :multi: :multi: :multi: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :B-fly: :B-fly: :B-fly: A wróciła, wróciła :cool3: Quote
Recommended Posts