Patikujek Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Hej, hej:multi: Boskie maleństwa Ja nie mogłabym mieć hodowli bo żadnego maleństwa bym nie oddała, zbytnio się przywiązuje(nawet chomików jak sie urodziły oddać nie mogłam) A świniaczek cudny, wygłaszcz ode mnie:loveu: Quote
nane Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Witamy po przerwie niestety ostatnio mamy duże zamieszanie w domu i nie za bardzo mamy czas na dogo :placz: tigrunia Mona4 mery Sara_i_Aris Patikujek dziękujemy że o nas pamiętacie :loveu: [quote name='tigrunia']:loveu:Witaj nane ..dopiero zawitałam do waszej galerii.. Twoje psy są cudne! :loveu: Jak będę kupować pieska to się chyba do Ciebie odezwę.. ale to jeszcze z rok, moze dwa... na razie mam małą Jessi więc pomalutku, pocichutku hodowla będzie sie rozwijac. Chciała bym stworzyć taką hodowlę jak Twoja ! Mam nadzieję, że mi się uda. Na rzie mam tylko takie plany, mieszkam w domku więc mam możliwości i bardzo .. ale to bardzo kocham tą rasę.. i myślę, że wiedzy odpowiedniej już nabrałam. Chciałabym , żeby było pełno takich "idealnych" Yorków!! Pozdrawiam gorąco!! No Jessi oczywiście też pozdrawia Twoje aniołki :loveu::loveu: Tigruniu cieszę się, że tak postrzegasz naszą hodowlę ale zdradzę Ci sekret - każdy pies pięknieje gdy ma przede wszystkim okazywaną miłość w domu :loveu: [quote name='Mona4']jak ja kocham takie Yorkowe dzieci:loveu::loveu::loveu: piekne są:loveu::loveu: Mona dziękujemy ale zaraz będzie niespodzianka ;) [quote name='mery']Wpadłam się przywitać i zapoznać. Witaj nane i cardea! Witajcie przepiękne joraski!!! Pozdrawiam/ Mery Witamy :loveu: [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Marta :calus: Gdzie jesteś, jak cię nie ma? :-( Tęsknimy za tobą i twoją gromadką yorasków. Buziaczki :buzi: już jesteśmy wpadliśmy na momencik ;) [quote name='Patikujek']Hej, hej:multi: Boskie maleństwa Ja nie mogłabym mieć hodowli bo żadnego maleństwa bym nie oddała, zbytnio się przywiązuje(nawet chomików jak sie urodziły oddać nie mogłam) A świniaczek cudny, wygłaszcz ode mnie:loveu: My też mamy trudności z oddawaniem maluchów zawsze jest płacz :-( ale powiem Ci, że mniej to boli kiedy wiesz, że szczeniak trafia do wspaniałego domu :loveu: a teraz troszkę zdjęć: w związku z tym, że Dinah wzbudziła ogólne zainteresowanie jej zdjęcia idą na pierwszy ogień :cool1: Quote
nane Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Mona to dla ciebie nasz mały THE ONE E.G. Cardea FCI po domowemu Klusek :lol: a teraz uwaga niespodzianka niezapowiedzianie z wizytą przyjechał do nas ktoś kto wywrócił nasze życie do góry nogami :evil_lol: owy ktoś nie jest Yorkiem :crazyeye: a .... Terierem Szkockim :razz: Manchester vel Męczysław jest bardzo mądrym i kochanym psem :loveu: ma swój świat w którym to on rządzi na swoich krótkich nóżkach :evil_lol: Quote
tigrunia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Witaj nane!! Ale Cię dawno nie było.. Świnka boska :loveu: A jaki przedziałek ma :loveu: Quote
nane Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='tigrunia']Witaj nane!! Ale Cię dawno nie było.. Świnka boska :loveu: A jaki przedziałek ma :loveu: Hej hej oj Daaawno Kopę lat :loveu: Ale tak jak pisałam mamy troszkę poprzewracane do góry nogami wszystko Dinka rzeczywiście cudowna najlepsze to jest to, że ona ma lekkiego hopla na punkcie Szkotnika hihi Woła go co jakiś czas do siebie Normalnie piszczy w klateczce jak za długo Chłopaka nie widzi :lol: Quote
tigrunia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='nane']Hej hej oj Daaawno Kopę lat :loveu: Ale tak jak pisałam mamy troszkę poprzewracane do góry nogami wszystko Dinka rzeczywiście cudowna najlepsze to jest to, że ona ma lekkiego hopla na punkcie Szkotnika hihi Woła go co jakiś czas do siebie Normalnie piszczy w klateczce jak za długo Chłopaka nie widzi :lol: Hehe.. moze się zakochała :loveu: - jest boska Quote
cardea Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='tigrunia']Hehe.. moze się zakochała :loveu: - jest boska oby tylko nie tęskniła :-( jak Męczysław wróci do siebie do domu :evil_lol: dalsza część zdjęć ;) Quote
Pegaza Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Cze Wam:p o jee te jest zajebi... http://images33.fotosik.pl/8/7e38db00c0a0714d.jpg a to pan szkot przyjechał wypoczywać jak widze:p a świniak urósł :p Quote
Kincia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 No nareszcie :multi: Jaka ona slodka :loveu::loveu: http://images32.fotosik.pl/1/43a2ecd9e0574f6a.jpg A to kto nowy szczeniak czy o :D? Ale ma boska mordke :loveu::loveu::loveu: http://images33.fotosik.pl/7/6acd610928aaee88.jpg Nowy gosc uroczy :loveu: A dlaczego on u was jest :D http://images34.fotosik.pl/8/653d6a445b99716d.jpg Quote
nane Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='Pegaza']Cze Wam:p o jee te jest zajebi... http://images33.fotosik.pl/8/7e38db00c0a0714d.jpg a to pan szkot przyjechał wypoczywać jak widze:p a świniak urósł :p zaraz będzie więcej takich widoków Dinka pewnie, że urosła w końcu niedługo kończy 3 miesiące - poważny wiek :lol: [quote name='Pinczerek-Jacky']No nareszcie :multi: Jaka ona slodka :loveu::loveu: http://images32.fotosik.pl/1/43a2ecd9e0574f6a.jpg A to kto nowy szczeniak czy o :D? Ale ma boska mordke :loveu::loveu::loveu: http://images33.fotosik.pl/7/6acd610928aaee88.jpg Nowy gosc uroczy :loveu: A dlaczego on u was jest :D http://images34.fotosik.pl/8/653d6a445b99716d.jpg Męczysław jest u nas przygotowywany do wystawy ;) po prostu ma u nas terapię powrotu do życia :evil_lol: takie SPA Quote
nane Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 a teraz jeszcze troszkę widoków nadmorskich :cool1: Quote
nane Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 widoki piękne o tej porze roku a ludzi nie ma :evil_lol: EDIT: Zdjęcia from CARDEA znaczy Dagmara :razz: znaczy się ukradłam :diabloti: Quote
Kincia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='nane']widoki piękne o tej porze roku a ludzi nie ma :evil_lol: EDIT: Zdjęcia from CARDEA znaczy Dagmara :razz: znaczy się ukradłam :diabloti: Ty zlodziejko :diabloti: Morze morze morze !!:loveu::loveu::loveu: Fajnie tak mieszkac nad morzem :loveu: Quote
nane Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Ty zlodziejko :diabloti: Morze morze morze !!:loveu::loveu::loveu: Fajnie tak mieszkac nad morzem :loveu: fajnie jest teraz - gorzej latem :diabloti: w tym roku aż raz byłam się opalać :shake: Quote
Aga76 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Dzień dobry Marto :grins: Piękne fory podprowadziłaś siostrze... hihihi Pozdrawiam jesiennie. Quote
Mona4 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Witam milutko:lol: Ale bym pospacerowala po takiej pustej plazy:-P cisza spokoj,tylko szum wody.tylko pozazdrościc. Quote
nane Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='Aga76']Dzień dobry Marto :grins: Piękne fory podprowadziłaś siostrze... hihihi Pozdrawiam jesiennie. [quote name='Mona4']Witam milutko:lol: Ale bym pospacerowala po takiej pustej plazy:-P cisza spokoj,tylko szum wody.tylko pozazdrościc. Dzień dobry :loveu: Aga76 Mona4 zdjęcie piękne szkoda tylko, że autorką jest Dagmara :evil_lol:ahhh do szczęścia wystarczy piękna pogoda, piękna plaża :cool1: i przede wszystkim brak "stonki" :diabloti: powiem wam w tajemnicy, że na drugi dzień po wyborach nawet morze było jakieś takie spokojniejsze :lol: Quote
Mona4 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='nane']Dzień dobry :loveu: Aga76 Mona4 zdjęcie piękne szkoda tylko, że autorką jest Dagmara :evil_lol:ahhh do szczęścia wystarczy piękna pogoda, piękna plaża :cool1: i przede wszystkim brak "stonki" :diabloti: powiem wam w tajemnicy, że [SIZE=2]Rosiczki nie potrzebują zimowania tylko muchołówki. Światełka tez dużo bo je doświetlam lampami ;-) Cos ja podjadło:mad: [SIZE=1]Ale dzięki za rady :p :lol: Uwielbiam morze i plaze,ale wczesna wiosna,albo jesienia.Kiedy niema tych wscieklych wczasowiczow:angryy: rozdeptujacych jeden po drugiego. Co śię święci to to morze napewno wiedzialo,tylko cichutko siedzialo:lol: Quote
Mona4 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 :hmmmm::hmmmm::-? jescze dzis nic niepilam:-o siostry? Quote
Aga76 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='nane']Dzień dobry :loveu: Aga76 Mona4 zdjęcie piękne szkoda tylko, że autorką jest Dagmara :evil_lol:ahhh do szczęścia wystarczy piękna pogoda, piękna plaża :cool1: i przede wszystkim brak "stonki" :diabloti: powiem wam w tajemnicy, że na drugi dzień po wyborach nawet morze było jakieś takie spokojniejsze :lol: :megagrin::megagrin::megagrin: szumiało w nowej rzeczywistości Quote
nane Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='Mona4']Uwielbiam morze i plaze,ale wczesna wiosna,albo jesienia.Kiedy niema tych wscieklych wczasowiczow:angryy: rozdeptujacych jeden po drugiego. Co śię święci to to morze napewno wiedzialo,tylko cichutko siedzialo:lol: [quote name='Mona4']:hmmmm::hmmmm::-? jescze dzis nic niepilam:-o siostry? Tak siostry ;) [quote name='Aga76']:megagrin::megagrin::megagrin: szumiało w nowej rzeczywistości chyba poczuło, że mamy nową Polskę :grins: oj poprzednia "rzeczywistość' dużo krwi napsuła POLAKOM :diabloti: tylko która to już RP :PROXY5: V, VI, VII .... Quote
nane Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 trochę zdjęć Męczysława wczoraj padł jak wrócił do domu cały dzień dzielnie pomagał w ZK Quote
Recommended Posts