nane Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='Pegaza']Hej hahah tego nie wiedzialam że świnki sikają na kolanka:lol: mo król i chomik tego nie robią:roll: fajna fajna ta świnka:loveu: ino oczy ma czerwone:roll: no to gratulacje dla Vasyla:loveu: tu ładnie pozuje:loveu: http://images25.fotosik.pl/73/6e3f59cca49f7d4a.jpg ona jest jeszcze malutka to mogło jej się przydarzyć :evil_lol: Vasylek dziękuje a nie zawsze pozuje chętnie ;) Quote
ROZI_ Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Vasylek na ringu musi się czuć tak jak ryba w wodzie , a ja nie mogę oderwać oczu:crazyeye: od jego włosków:loveu: Quote
nane Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='ROZI']Vasylek na ringu musi się czuć tak jak ryba w wodzie , a ja nie mogę oderwać oczu:crazyeye: od jego włosków:loveu: Hej Rozi :loveu: Vasylek kocha ring i uwielbia rywalizować cieszę się, że Ci się podoba ;) [quote name='Pegaza']Pozdrowienia przesyłamy:p Dzień dobry Dario :loveu: widzę, że zmieniłaś image :razz: na jesienny :cool3: bardzo mi się podoba :loveu: Quote
nane Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Film jak to Dinah kwiczy :evil_lol: Quote
Kincia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Łii Łii :evil_lol::evil_lol: Sliczniutka i jaka biala :evil_lol::loveu::loveu: Quote
nane Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Łii Łii :evil_lol::evil_lol: Sliczniutka i jaka biala :evil_lol::loveu::loveu: zawsze marzyłam o czymś białym :cool3: i mam :loveu: w dodatku z rodowodem :evil_lol: jak zwykle zresztą :cool1: Quote
Kincia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='nane']zawsze marzyłam o czymś białym :cool3: i mam :loveu: w dodatku z rodowodem :evil_lol: jak zwykle zresztą :cool1: A ja o yorku :loveu: Kurde nie widzialam jeszcze rodowodu swinki :D:D Zaprezentuj nam :D:D:cool3::cool3: Sliczna jest :loveu::loveu::loveu: Mialam kiedys swinke morska ale zdecha po kilku miesiacach :-( Quote
Mona4 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 witamy w ten desczowy poranek:lol: piekna swinka:loveu: Quote
Kasia_zg Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Witam cieplusio :) Ale fajniusia ta świneczka uwiebiam te stworzonka ja miałam swinke przez 8 lat cudna jest :) Pozdrawiamy Quote
nane Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']A ja o yorku :loveu: Kurde nie widzialam jeszcze rodowodu swinki :D:D Zaprezentuj nam :D:D:cool3::cool3: Sliczna jest :loveu::loveu::loveu: Mialam kiedys swinke morska ale zdecha po kilku miesiacach :-( Na rodowód muszę troszkę poczekać :roll: dośle mi hodowczyni ;) ale jak tylko przyśle to zaraz się pochwale :cool3: [quote name='Mona4']witamy w ten desczowy poranek:lol: piekna swinka:loveu: Witamy Mona u nas dzisiaj pogoda słoneczna :loveu: dziękujemy :loveu: [quote name='Kasia_zg']Witam cieplusio :) Ale fajniusia ta świneczka uwiebiam te stworzonka ja miałam swinke przez 8 lat cudna jest :) Pozdrawiamy Cześć Kasiu dawno Cię u nas nie było :loveu: ja też mam slabość do tych stworzonek ;) Quote
Kincia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Poczekamy :cool3::cool3::cool3: Yoraski :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia_zg Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Jakie zmeczone psiątka malutkie...ale za to jakie słodkie:loveu: Quote
cardea Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Kasia_zg napisał(a):Jakie zmeczone psiątka malutkie...ale za to jakie słodkie:loveu: :cool3: Słodziuchne :cool3: Quote
Mona4 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [FONT=Courier New]Witamy Mona u nas dzisiaj pogoda słoneczna :loveu: dziękujemy :loveu: [/FONT] jak a wam zazdroscze,unas centralne wlaczyli tak zimno brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Quote
Pegaza Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Cze Marta:p a u nas leje leje leje ja chce słoneczko:-( Quote
nane Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [quote name='Mona4'][FONT=Courier New]Witamy Mona u nas dzisiaj pogoda słoneczna :loveu: dziękujemy :loveu: [/FONT] jak a wam zazdroscze,unas centralne wlaczyli tak zimno brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr [FONT=Courier New]u nas centralne działa jak se same napalimy :evil_lol:[/FONT] [quote name='Pegaza']Cze Marta:p a u nas leje leje leje ja chce słoneczko:-( [FONT=Courier New]Dzień dobry Dario :loveu: u nas słoneczko od wczoraj :multi:[/FONT] [FONT=Courier New]wpadnij do nas :cool3:[/FONT] Quote
Mona4 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Witamy witamy:lol: gdzie ty sie podziewasz jak cie tutaj niema co?:crazyeye: Quote
nane Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='Mona4']Witamy witamy:lol: gdzie ty sie podziewasz jak cie tutaj niema co?:crazyeye: [FONT=Courier New]a błąkam się po świecie :evil_lol:[/FONT] [FONT=Courier New]szczerze powiem, że ostatnie 9 tygodni i wystawa za wystawą dały mi popalić troszkę zmęczona jestem czas na odpoczynek ;) zdjęcia z ostatniej wystawy w Zielonej Górze Tanya [/FONT] Quote
nane Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [FONT=Courier New]Tanya c.d. [/FONT] Quote
nane Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [FONT=Courier New]Eryś :loveu:[/FONT] [FONT=Courier New]nie chciał pozować więc go nie męczyłyśmy :shake: a to ... mąż naszej Charlotty czyli Don Juan ojciec niejakich: Lilly, Leosi, Layly i Lennego :evil_lol: [/FONT] Quote
Mona4 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Pieknis zniego:loveu::loveu::loveu: mizianka dla pieskow:loveu: Quote
nane Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='Mona4']Pieknis zniego:loveu::loveu::loveu: mizianka dla pieskow:loveu: [FONT=Courier New]dzięki Mona :calus: powiem ci szczerze, że dla mnie osoba o nicku bleid (czy coś takiego) jest podejrzana :hmmmm: [/FONT] Quote
Pegaza Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Witaj:p Tanya sie prezentuje niczym królewna:loveu: http://images13.fotosik.pl/93/9baebe39de036f10.jpg też ostatnio byłam na wystawie piekne yorki oglądałam:loveu: Quote
Recommended Posts