Pegaza Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 A ja mówie dobry wieczór:razz: widze że też wakacje miałaś:cool3: od dogo pozdrowienia i gratulacje dla zwycięzców ringu:eviltong: Quote
nane Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='Pegaza']A ja mówie dobry wieczór:razz: widze że też wakacje miałaś:cool3: od dogo pozdrowienia i gratulacje dla zwycięzców ringu:eviltong: Musiałam sobie zrobić urlop od Dogo i powiem wam, że nawet nie tęskniłam szczególnie po prostu potrzebowałam przerwy i chwilki wytchnienia ale opłacało się wracam z nową siłą :cooldevi: :loveu: Daria dziękujemy, że pamiętałaś o nas :loveu: a ja się zastanawiałam ostatnio nawet gdzie ty się podziewasz:hmmmm: za momencik wstawię kilka fotek z wystawy w Białymstoku :cool3: Quote
nane Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 WYSTAWA W BIAŁYMSTOKU cześć I "podróż" [SIZE=2]na wystawę wyruszyliśmy o 8.00 rano jechaliśmy i jechaliśmy Timi (który jechał też z nami) miał wszystko pod kontrolą :cool3: Timi sam znalazł sobie sposób na walkę z ciepłą atmosferą która panowała w samochodzie ale my i tak dalej jechaliśmy widoki były cudne [SIZE=4]C.D.N. Quote
nane Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 c.d. część I było bardzo dużo jezior w których można by się ochłodzić ale i tak nie zbaczaliśmy z drogi Quote
nane Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 WYSTAWA W BIAŁYMSTOKU część II "zwycięstwo" [SIZE=2]cała ta wyprawa była za sprawą naszych małych gwiazdeczek z których jedna wywróciła nasze życie do góry nogami :evil_lol: a był nią ERYŚ który na wystawie w Białymstoku zakończył Championat Polski zwyciężając w klasie otwartej i otrzymując ostatnie już CWC po czy otrzymał tytuł RES.CACIB niestety zdjęć reszty gromadki z wystawy nie mam ponieważ wszystko działo się tak szybko, że nie zdążyłyśmy porobić im zdjęć :-( Quote
nane Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 WYSTAWA W BIAŁYMSTOKU część III "powrót" wracaliśmy do domu przy pięknym zachodzie słońca szczęśliwi i zmęczeni Quote
nane Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 i na dobre zakończenie sesji Białostockiego powrotu do domu Vasco i Tanya Quote
Kincia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Gratuluje wszystkim yoraska :multi::multi::multi: Super ze wkoncu do nas powrocilas :loveu::loveu::loveu: Quote
nane Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Gratuluje wszystkim yoraska :multi::multi::multi: Super ze wkoncu do nas powrocilas :loveu::loveu::loveu: powróciłam udało się ale powiem wam, że wątek w którym główną bohaterką jest Białeyorki :evil_lol: już dawno bym zamknęła :shake: jak widzę ten wątek to odechciewa mi się udzielać na dogo :angryy: Quote
nane Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='ROZI']Eryś - jesteś WIELKI :loveu: wielki to on nie jest :shake: waży jedyne 2kg :lol: Quote
Mona4 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='nane']wielki to on nie jest :shake: waży jedyne 2kg :lol: gratulace wielki maly psiaczku:loveu: :evil_lol: Quote
nane Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='Mona4']gratulace wielki maly psiaczku:loveu: :evil_lol: dziękujemy za gratulacje szczerze wam powiemy, że jakoś nie widzimy zmiany w psie dalej jest taki jak przed posiadaniem Championatu - normalnym domowym Yorkiem kochanym najbardziej na Świecie :loveu: Quote
nane Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='duszek01']moje GRATULACJE!!!!!!! Ach dziękujemy :modla: Quote
nane Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 :loveu: Dzień dobry kochani :loveu: mamy troszkę foteczek na dobre rozpoczęcie dnia ;) Quote
Mona4 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 witam Piekny jest a kombinezonik ma cudny:lol: Quote
nane Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='Mona4']witam Piekny jest a kombinezonik ma cudny:lol: Kombinezonik a la DISCO :cool3: całe 10€ :evil_lol: ale niestety musimy zainwestować w nowy za jakiś czas bo Tanya jest trochę żywotnym psem i kombnezonik już się zaczyna przecierać w niektórych miejscach :lol: Quote
nane Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Dzień dobry Kochani :loveu: Piękny dzionek mamy Wreszcie dziś będziemy mieć trawkę skróconą na ogródeczku :multi: Kosiarka naprawiona I Boguś będzie mógł łapać na ogródeczku koło od kosiarki podczas koszenia :cool3: Quote
Pegaza Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Cze Nane:p kombinezonik świecący niczym neon:eviltong: trzeba było samej kose w ręce i ciach ciach traweczke:eviltong: Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Witamy Championa! gratulujemy ! :lol: :lol: :lol: Quote
nane Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Pegaza']Cze Nane:p kombinezonik świecący niczym neon:eviltong: trzeba było samej kose w ręce i ciach ciach traweczke:eviltong: Kombinezonik ala SYLŁESTER Rachu ciachu i po strachu nie dziękuję nawet przykaszarką nikt nie ruszał :cool3: Bo ktoś by musiał grabić :diabloti: Trudno urosła tylko troszkę więcej [quote name='MAREA SHAPIRO']Witamy Championa! gratulujemy ! :lol: :lol: :lol: My również witamy Ale tak tytułami nie przywykliśmy :oops: bom troszkiem młody chłopaczek Quote
nane Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Dzień dobry Kochani witamy w ten pochmurny dzionek Może tak dwie foteczki na dobre rozpoczęcie dnia ??? Quote
Guest Agata_B Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: * Jak tam szczeniaki? :p Quote
Recommended Posts