Kincia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 nane napisał(a):dobry wieczór Kingo i Dario :loveu: Daria wyobraź sobie, że Magda jeszcze beszczelnie siedziała pod MOIM namiotem i skrywała się przed deszczem :mad: nawet się nie zapytała czy może :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No nie :crazyeye: Jaka bezczelna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Guest Agata_B Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 nane napisał(a):dobry wieczór Kingo i Dario :loveu: Daria wyobraź sobie, że Magda jeszcze beszczelnie siedziała pod MOIM namiotem i skrywała się przed deszczem :mad: nawet się nie zapytała czy może :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No co za Magda, no :mad: :evil_lol: Mogłaś jej "odciągnąć" za siedzienie pod TWOIM namiotem :evil_lol: Quote
nane Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):No nie :crazyeye: Jaka bezczelna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Agata_B napisał(a):No co za Magda, no :mad: :evil_lol: Mogłaś jej "odciągnąć" za siedzienie pod TWOIM namiotem :evil_lol: Już ja ją podliczę :mad::evil_lol: Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 nane napisał(a):Już ja ją podliczę :mad::evil_lol: I dobrze tak trzymaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: W ogole co tam u was :D Co u maluchow :loveu:? Quote
Pegaza Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Hej trza było za kolnierz i wystawić ją na deszcz:evil_lol: Quote
Magda Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 nane napisał(a):dobry wieczór Kingo i Dario :loveu: Daria wyobraź sobie, że Magda jeszcze beszczelnie siedziała pod MOIM namiotem i skrywała się przed deszczem :mad: nawet się nie zapytała czy może :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nane napisał(a):Już ja ją podliczę :mad::evil_lol: To jak już będziesz podliczać to nie zapomnij o przetrzymaniu torebki:diabloti: Pegaza napisał(a):Hej trza było za kolnierz i wystawić ją na deszcz:evil_lol: I Ty Brutusie przeciwko mnie:mad: Quote
cardea Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Aktualnie trwa przerwa :razz: [SIZE=5] :roll: Za kilka dni ruszamy znowu :roll: Quote
Kincia Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Wkoncu :multi: Aa i zawsze zapomne Wszystkeigo najlepszego Marcia z okazji imienin :loveu: Troche spoznione :oops: Quote
nane Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Wkoncu :multi: Aa i zawsze zapomne Wszystkeigo najlepszego Marcia z okazji imienin :loveu: Troche spoznione :oops: Pegaza napisał(a):Przerwa wakacyjna czy co?:roll: Uwaga powracamy z masą zdjęć :cool3: dla tych którzy o nas pamiętali oraz dla tych którzy są u nas pierwszy raz Wystawa w Chojnicach Eryś jak zwykle musiał być najlepszy skromnie informujemy, iż na tej wystawie został Najlepszym Dorosłym Psem w Rasie oraz Zwycięzcą Rasy :multi: Natomiast Tanya oczywiście jak zwykle otrzymała ocenę wybitnie obiecującą i lokatę I a to fotki z przed wystawy i samej już wystawy :cool1: Quote
nane Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 dla stęsknionych Vasylek oraz troszkę Taniuni w międzyczasie :loveu: Quote
nane Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 A dziś była wystawa w Sopocie Eryś był w klasie otwartej II w konkurencji 12 psów :cool3: a Tanya dostała ocenę wybitnie obiecującą :cool1: i zdjęcia :razz: (mam nadzieję, że rozpoznacie kto jest kim :eviltong:) Quote
nane Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 i to tyle fotek na dziś zmęczeni życzymy wam kolorowych snów kochani Quote
Magda Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 No to gratulacje!:multi: Buziaki w pycholki dla ślicznych yorasków:loveu: Quote
Kincia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Wkoncu wrocilas :multi::multi: Gratuluje yoraskom:loveu::loveu::loveu: Quote
nane Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Magda_Miki napisał(a):No to gratulacje!:multi: Buziaki w pycholki dla ślicznych yorasków:loveu: Pinczerek-Jacky napisał(a):Wkoncu wrocilas :multi::multi: Gratuluje yoraskom:loveu::loveu::loveu: :loveu: Dzień dobry kochani :loveu: widzę, że czuwacie :evil_lol: wróciłam :multi: musiałam troszkę odpocząć od dogomanii :roll: DZIĘKUJEMY ZA GRATULACJE :cool3: Quote
Kincia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 No to musisz teraz nadobic zaleglosci :D I nas nasycic fotkami :loveu::loveu: Quote
nane Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='Magda_Miki']Hej:multi: Będą jakieś foteczki? Ależ oczywiście pracujemy nad nimi :) Quote
Kincia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='nane']Ależ oczywiście pracujemy nad nimi :) Moze bys dawala znaki zycia :mad::mad: Quote
nane Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Moze bys dawala znaki zycia :mad::mad: [quote name='Agata_B']Kiedy fotki? :-( :loveu: Witajcie kochani :loveu: \szybciutko nadrabiamy zaległości Zaległe fotki z wystawy w Toruniu dla wytrwałych i tych którzy o nas pamiętają :Rose: Eryś na wystawie otrzymał ocenę doskonałą, lokatę I CWC, Najlepszy Dorosły Pies w Rasie oraz tytuł Zwycięzcy Rasy a także tytuł vice Zwycięzcy Grupy III FCI a to "Erysiowe Fotki" Quote
nane Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Natomiast Tanya otrzymała ocenę wybitnie obiecującą i lokatę I :cool3: kończąc już karierę w klasie szczeniąt ;) pannica nam już urosła i teraz czas prawdziwie powalczyć na ringu :cool1: konkurencja może odetchnąć z ulgą :evil_lol: a to fotki z wystawy: Quote
Recommended Posts