nane Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='Pegaza']a se latałamtu i tam no właśnie widzę :evil_lol: tylko czemu w tym locie do nas nie wpadałaś u nas drzwi zawsze otwarte som :-( Quote
Pegaza Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 taa otwarte a Ciebie nie ma, fotek ni ma, se do sciany mam pogadać:roll: Quote
nane Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='Pegaza']taa otwarte a Ciebie nie ma, fotek ni ma, se do sciany mam pogadać:roll: jezdem jezdem tylko czasami nie mam siły fotek zgrywać :evil_lol: Quote
nane Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='Pegaza']a ja się zbieramdobranoc Ja też już się zbieram dobranoc wszystkim i Yoraskowych snów życzę :loveu: Quote
Magda Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Marta do jutra!:loveu: kolorowych snów o I miejscach:cool3: Quote
Pegaza Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Witam puk puk i co słysze echo, cisza jak makiem zasiał... zostawiam pozdrowienia na niedziele:p Quote
maartucha Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [CENTER]I My pozdrawiamy nieidzielnie :* Miłego Dnia Martuś :* [/CENTER] Quote
WinterGirl Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 HellO zaglądamy wystukać słowa miluchnego dnia... [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
Kincia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Hej Martus:loveu::loveu: Co tu tak cicho :mad:? Quote
Daga_i_Oskar Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Ach jak te maluszki szybko rosną, jeszcze nie tak dawno byly takimi małymi czarnymi kluseczkami pełzającymi po kocyczku, a teraz to już pięknie zapowiadające się pieski wystawowe :loveu: Sesja zdjęciowa w ogrodzie cudn - uwielbiam Yoraski na zielonej trawce z czerwoną kokardeczką, prezentują się tak uroczo :loveu: Pozdrawiam Ciebie i Twoich podopiecznych :multi: Quote
Sara_i_Aris Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Cześć Martuś! http://images24.fotosik.pl/32/ea17762721fde8c7.jpg Rozpływam się :loveu: Quote
nane Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 [quote name='Agata_B']Daj jakieś fotki wreszcie [quote name='Magda_Miki']Marta do jutra!:loveu: kolorowych snów o I miejscach:cool3: [quote name='Pegaza']Witam puk puk i co słysze echo, cisza jak makiem zasiał... zostawiam pozdrowienia na niedziele:p [quote name='maartucha']I My pozdrawiamy nieidzielnie :* Miłego Dnia Martuś :* [quote name='bGirl']HellO zaglądamy wystukać słowa miluchnego dnia... [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD [quote name='Pinczerek-Jacky']Hej Martus:loveu::loveu: Co tu tak cicho :mad:? [quote name='Daga_i_Oskar']Ach jak te maluszki szybko rosną, jeszcze nie tak dawno byly takimi małymi czarnymi kluseczkami pełzającymi po kocyczku, a teraz to już pięknie zapowiadające się pieski wystawowe :loveu: Sesja zdjęciowa w ogrodzie cudn - uwielbiam Yoraski na zielonej trawce z czerwoną kokardeczką, prezentują się tak uroczo :loveu: Pozdrawiam Ciebie i Twoich podopiecznych :multi: [quote name='Yorkie']Cześć Martuś! Rozpływam się :loveu: :loveu: Witamy wszystkich :loveu: Chcielibyśmy wszem i wobec powiedzieć super nowiny otóż wczoraj (tj. 22.07.2007r.) poznałam Magdę :megagrin: ale to nie koniec atrakcji :oops: o tym później Quote
nane Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Otóż Eryś przywiózł do domu srebrego mendala :cool3: a Tanya zdobyła już trzeci pod rząd tytuł Najpiękniejszego Szczenięcia oczywiście musiało na BiSie Szczeniąt padać :mad: Tanya weszła na ring honorowy i boshe masakra Taniunia w pierwszym momencie zrobiła jakiś "taniec szamanów" po czym w końcu zaczęła iść niestety jej wygibasy skreśliły wszystko :evil_lol: a to fotki Erysia i Taniuni Quote
maartucha Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='nane']:loveu: Witamy wszystkich :loveu: Chcielibyśmy wszem i wobec powiedzieć super nowiny otóż wczoraj (tj. 22.07.2007r.) poznałam Magdę :megagrin: ale to nie koniec atrakcji :oops: o tym później Koraaassssski Moje :D Dawaj jakieś fotki i opowieści o 20 małych krasnoludkach Tulaaski dla was :D Quote
maartucha Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [CENTER]Uh aaah :D a ja tu już chciałam krzyczeć ze sie obijasz :D [/CENTER] Quote
Kincia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 To gratuluje :D:D Sliczne fotki ^^ Ale czekamy na wiencej :D I opowiesc o spotkaniu :D:D Quote
Pegaza Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 aaa ty se z Madzią modem w konszachty wdałaś:eviltong: cfaniara gratuluje Erysiowi oraz Tani występu szamana:evil_lol: pozdrowienia:p Quote
Magda Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Hej!:p W końcu się spotkałyśmy:eviltong: Miałyście tam u siebie taki tło, że nie mogłam się dopchać:evil_lol: Następnym razem przyjdę do Was (czyt. do maluszków:diabloti:) Quote
nane Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):To gratuluje :D:D Sliczne fotki ^^ Ale czekamy na wiencej :D I opowiesc o spotkaniu :D:D Pegaza napisał(a):aaa ty se z Madzią modem w konszachty wdałaś:eviltong: cfaniara gratuluje Erysiowi oraz Tani występu szamana:evil_lol: pozdrowienia:p Aga76 napisał(a):Gratulacje i pozdrowienia Magda_Miki napisał(a):Hej!:p W końcu się spotkałyśmy:eviltong: Miałyście tam u siebie taki tło, że nie mogłam się dopchać:evil_lol: Następnym razem przyjdę do Was (czyt. do maluszków:diabloti:) Dziękujemy za odwiedziny a przede wszystkim za to, że o nas pamiętacie :loveu: Wrażeń na wystawie było bardzo dużo ;) a największym było spotkanie Magdy :eviltong: a teraz kilka foteczek z Vasylkowej (dzisiejszej) sesji Quote
Kincia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Hejo Martus :loveu::loveu::loveu: Jezu Vasylek jest poprostu BOSKI !!:loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Witam no ba co tam yorki i ich wygrane nasza Madzia najpiękniejsza:loveu: jee ale ma płaszczyk Vasylek:loveu: http://images23.fotosik.pl/36/4a4b546321a59063.jpg Quote
nane Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Hejo Martus :loveu::loveu::loveu: Jezu Vasylek jest poprostu BOSKI !!:loveu::loveu: Pegaza napisał(a):Witam no ba co tam yorki i ich wygrane nasza Madzia najpiękniejsza:loveu: jee ale ma płaszczyk Vasylek:loveu: http://images23.fotosik.pl/36/4a4b546321a59063.jpg dobry wieczór Kingo i Dario :loveu: Daria wyobraź sobie, że Magda jeszcze beszczelnie siedziała pod MOIM namiotem i skrywała się przed deszczem :mad: nawet się nie zapytała czy może :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts