nane Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 po co psemywać jak sie wysusy to sie wykrusy :eviltong::eviltong::eviltong: a laska nie była w stylu Paris Hilton :cool3: Quote
Magda Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Chyba jakaś farbnięta, bo miała ciemne włosy:evil_lol: Quote
Kincia Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Hejo Martus :loveu::loveu: Czekamy na fotki bobaskow :D Jak chłopczyka nikt nie chce to ja go chetnie wezme :evil_lol::loveu::loveu: Quote
nane Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Hejo Martus :loveu::loveu: Czekamy na fotki bobaskow :D Jak chłopczyka nikt nie chce to ja go chetnie wezme :evil_lol::loveu::loveu: :loveu: cześć Kinga :loveu: a tobie co budżety spadły na Yorka :crazyeye: Quote
Kincia Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='nane']:loveu: cześć Kinga :loveu: a tobie co budżety spadły na Yorka :crazyeye: Hej :loveu: Bo kupilam aparat za reszte kasy. I zaczynam zbierac od poczatku :eviltong: Ale wiesz niedlugo moje urodziny :D:D Jak bede szla z mama musze spotykac duzo yorkow :D Moze sie zgodzi wkoncu moze za rok za 2 :roll::evil_lol: Quote
nane Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Hej :loveu: Bo kupilam aparat za reszte kasy. I zaczynam zbierac od poczatku :eviltong: Ale wiesz niedlugo moje urodziny :D:D Jak bede szla z mama musze spotykac duzo yorkow :D Moze sie zgodzi wkoncu moze za rok za 2 :roll::evil_lol: Kinga trzymam kciuki ja czekałam na yorka jakieś 5 lat ;) a teraz co by się mod :diabloti: nie przyczepił, że to nie fotoblog fotki Vasylka i Taniuni bo ich dawno nie było oraz nasza Coco Chanel :loveu: Quote
Aga76 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Prawie jak spacer po czerwonym dywanie :loveu: Cześć Marto, pozdrawiam piątkowo. Quote
Kincia Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 To ja tez poczekam :) Jakos wytrzymam :evil_lol: sliczne fotki :loveu::loveu::loveu: A Coco ahh:loveu::loveu::loveu: Quote
nane Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='Aga76']Prawie jak spacer po czerwonym dywanie :loveu: Cześć Marto, pozdrawiam piątkowo. Dzień dobry Aga :loveu: [quote name='Pinczerek-Jacky']To ja tez poczekam :) Jakos wytrzymam :evil_lol: sliczne fotki :loveu::loveu::loveu: A Coco ahh:loveu::loveu::loveu: Nasza Coco jest (prawie) gwiazdą rodem z Hollywood dobra dziewczynki lecę kąpać Damę bo ładna pogoda to może jej też sesję pstrykniemy :cool3: Quote
Kincia Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='nane']Dzień dobry Aga :loveu: Nasza Coco jest (prawie) gwiazdą rodem z Hollywood dobra dziewczynki lecę kąpać Damę bo ładna pogoda to może jej też sesję pstrykniemy :cool3: Morze bedzie grac w jakims filmie albo chociaz w reklamie :D:D:cool3: Pstryknij :multi::loveu: Quote
nane Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 sesja ogrodowa część II (ostatnia) W rolach głównych wystąpili: Dama de Coeur Oskar Fama z Pomorskiego Lasu i pozostali: Motylek KONIEC Quote
nane Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='Aga76']Przystojny ten motyl u nas w ogrodzie są same przystojne :evil_lol: Quote
Aga76 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='nane']u nas w ogrodzie są same przystojne :evil_lol: ale macie superowo :cool1: Quote
nane Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='Aga76']ale macie superowo :cool1: no a jak :cool3: a jak tam dziewczynki się mniewajom :loveu: Quote
Aga76 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Ogród to wspaniała sprawa, upalnym latem brakuje tego najbardziej. A dziękuję, dziewczynki mają się coraz lepiej - kamień z serca, o takich szybkich zmianach (na lepsze) w wyglądzie Kapryśki to nawet nie śmiałam marzyć. Quote
nane Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='Aga76']Ogród to wspaniała sprawa, upalnym latem brakuje tego najbardziej. A dziękuję, dziewczynki mają się coraz lepiej - kamień z serca, o takich szybkich zmianach (na lepsze) w wyglądzie Kapryśki to nawet nie śmiałam marzyć. a mówiłam, że będzie wszystko dobrze ;) cieszę się dobra idę kąpać kolejnego burka dzisiaj pracowity dzień :roll: Quote
Aga76 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Czyli będą kolejne zdjęcia :loveu::loveu::loveu: Quote
nane Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='Aga76']Czyli będą kolejne zdjęcia :loveu::loveu::loveu: nie nie zdjęć nie będzie bo zrobiłam Megisie w innej odżywce (bardziej tłustej) jest dzisiaj ogólne kąpanie Yorasków ;) Quote
Kincia Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Fotki:multi::multi::multi::multi: Jaka ona sliczna a jej dluga szata miodzio :loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Hej:p oooo o takie złoto to ja lubie oglądać:loveu: http://images29.fotosik.pl/32/8cab1bee7e30706a.jpg śliczna jest chyba to rozgryzłam Marta gdzie co i jak....:evil_lol: Quote
nane Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='Pegaza']Hej:p oooo o takie złoto to ja lubie oglądać:loveu: http://images29.fotosik.pl/32/8cab1bee7e30706a.jpg śliczna jest chyba to rozgryzłam Marta gdzie co i jak....:evil_lol: dziękujemy za odwiedzinki Daria - nareszcie :loveu: brakowało nam tu ciebie gdzie byłaś jak cię nie było :mad: hęęęęę ??? :evil_lol: Quote
Recommended Posts