Kasia_zg Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Witamy :lol: Piękne fotusie :lol: ależ te maluszki rosną rozkoszne sa :loveu: Pozdrawiamy:lol: Quote
nane Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 :loveu: Dzień dobry kochani :loveu: Kinga, Aga i Kasia - dziękujemy za odwiedziny dziś chciałabym wam zaprezentować nowiusieńskie zdjęcia naszych maluchów które mają już swoje imiona :loveu: to jest Lenny nasz mały casanova :razz: Lea - domowy rozrabiaka :diabloti: Layla - gryzący potwór :evil_lol: i Lilly - słodziuteńka i szczekliwa istotka :mad: Quote
Kincia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Szczeniaki cud miód ^^Jaki Lenny to jest Lucky :D:D Quote
Guest Agata_B Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Jejuś jakie cuda :loveu: A najpiękniejsza Lilly :loveu: Quote
Pati i Daisy Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Witamy :) Dawno nas tu nie było, a tu takie śliczne fotki szczeniorków :loveu: Pozdrawiamy :) PS. a gdzie impreza z okazjii 100 strony? :D gratuluje! Quote
nane Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='Aga76']domowa wystawa ogonków - fajne te wasze psiaki dziękujemy Aga :loveu: [quote name='Pinczerek-Jacky']Szczeniaki cud miód ^^Jaki Lenny to jest Lucky :D:D Kinga Lenny też ładnie :evil_lol: [quote name='Agata_B']Jejuś jakie cuda :loveu: A najpiękniejsza Lilly :loveu: ja też ją uwielbiam [quote name='Mona4']Kochane urwisy:loveu: oj kochane :loveu: i płacz za nimi też będzie :-( [quote name='Pati i Daisy']Witamy :) Dawno nas tu nie było, a tu takie śliczne fotki szczeniorków :loveu: Pozdrawiamy :) PS. a gdzie impreza z okazjii 100 strony? :D gratuluje! no właśnie imprezka nam umkła :hmmmm: Quote
Kincia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='nane'] Kinga Lenny też ładnie :evil_lol: No ładnie ładnie :loveu::loveu::loveu: Quote
maartucha Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 booozzzzee :D ale tu pięęęęęęęęęęęęęęęęęknie :D Quote
Pati i Daisy Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='nane'] no właśnie imprezka nam umkła :hmmmm: To na 200 sie postaraj :mad: Miełgo dnia:loveu: Quote
Magda Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 http://images24.fotosik.pl/27/eef44371dbd7556f.jpg A ja na tym zdjęciu widzę 6 maluszków:lol: Skąd są te dwa? A może ja już mam zeza....:evil_lol: Quote
nane Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']No ładnie ładnie :loveu::loveu::loveu: [quote name='maartucha']booozzzzee :D ale tu pięęęęęęęęęęęęęęęęęknie :D [quote name='Pinczerek-Jacky']Dzien dobry:loveu::loveu: [quote name='Pati i Daisy']To na 200 sie postaraj :mad: Miełgo dnia:loveu: ok postaram się :cool3: [quote name='Agata_B']Layla jest jakaś długonoga :lol: długonoga :crazyeye: nie po prostu tak się ustawiła do zdjęcia :evil_lol: [quote name='Magda_Miki']A ja na tym zdjęciu widzę 6 maluszków:lol: Skąd są te dwa? A może ja już mam zeza....:evil_lol: Nie masz zeza bo szczeniaków w sumie jest 7 Charlotte ma 4 dzieciaczki a trójka to dzieciaczki naszej małej Coco Quote
Guest Agata_B Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='nane'] Nie masz zeza bo szczeniaków w sumie jest 7 Charlotte ma 4 dzieciaczki a trójka to dzieciaczki naszej małej Coco I wszystkie zamówione? Quote
nane Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Agata_B']I wszystkie zamówione? jesteśmy w trakcie ;) Quote
Guest Agata_B Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='nane']jesteśmy w trakcie ;) pewnie idą jak świerze bułeczki :lol: Quote
nane Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Agata_B']pewnie idą jak świerze bułeczki :lol: z chłopakami jest problem chyba za niska cena ludzi odstrasza :evil_lol: Quote
Guest Agata_B Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='nane']z chłopakami jest problem chyba za niska cena ludzi odstrasza :evil_lol: dlaczego? eee a ja myślałam ze właśnie pieski bardziej "idą" Quote
nane Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Agata_B']dlaczego? eee a ja myślałam ze właśnie pieski bardziej "idą" właśnie nie :shake: ludzie dzwonią i się pytają o suczki najlepsze są telefony typu: "czy ma Pani Yorki?" "a w jakiej cenie?" po czym mówią dowidzenia :evil_lol: ostatnio miałam tel z pytaniem czy mamy miniaturki :crazyeye: jak już wyjaśniłam co i jak z miniaturkami to od Pani padło kolejne pytanie czy mam Yorki krótkowłose :crazyeye: SZOK Quote
Magda Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Hihi...york krótkowłosy:shake: Boże jak to idealnie widać, że ludzie idą za modą. Kupują psa i nawet nie wiedzą jak dokładnie wygląda:mad: Jak mnie taka głupota dobija... Hej!;) Quote
nane Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Myślę, że to po prostu bezmyślność ludzka tak działa przecież pseudohodowcy używają terminu York Długowłosy to dlaczego ma nie być krótkowłosego??? :crazyeye: Quote
Magda Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Tak... i potem mamy psy a'la białe yorki:cool1: Denerwuje mnie też to, że kupią sobie psa i wogle nie znają się na podstawowej pielęgnacji... 2 dni temu spotkałam w Mielnie dziewczynę z suczką yorka. Poszłam się przywitać i widzę, że mała ma okropną ropę pod oczami:shake: Zapytałam czy ona ma chore oczka, że tak wyglądają, a dziewczyna na to, że nie. No to spytałam dlaczego ona jej tego nie wyczyści. Ona odparła : "To trzeba to robić?":crazyeye: Quote
Recommended Posts