Kincia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Juz to zrobiłam :multi: :) A owczarnia w ogóle ma yorka?? Quote
madziasto4 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Juz to zrobiłam :multi: :) A owczarnia w ogóle ma yorka?? Owszem, ma. Quote
Kincia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 madziasto4 napisał(a):Owszem, ma. Ale chyba nie hodowlę?? Quote
madziasto4 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Ale chyba nie hodowlę?? Niee.. A czemuż pytasz o hodowlę..? Quote
Kincia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 madziasto4 napisał(a):Niee.. A czemuż pytasz o hodowlę..? No bo w hodowli am sie wiecej psow i kazdy psiak jest inny wiec ma sie wiecej doswiadczenia:P I wiem ze dobrze zrobiłam głosując na Nane :) Quote
madziasto4 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):No bo w hodowli am sie wiecej psow i kazdy psiak jest inny wiec ma sie wiecej doswiadczenia:P I wiem ze dobrze zrobiłam głosując na Nane :) buaahaha śmieszniejszego argumentu nie słyszałam..Wind ma jedną sunię, a radziła sobie bardzo dobrze na stanowisku moda... I żałuję bardzo, że już na tym stanowisku nie jest. Jeszcze tylko 8 yorków mi brakuje i też będę mogła być modem :multi: :roll: Quote
Pegaza Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Witam przyszłą moderatorke:razz: tfu albo nie mówie nic bo zapesze:eviltong: maluszki słodziaki do miziania:loveu: Quote
Kincia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ehhh ale smieszne nie no brecham... Po za tym nane wydaje mi sie lepsza.. Nie mowie ze tamta nie ma wiedzy o yorkach. Quote
nane Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Dzieki za przybycie ;) Dziś robiłyśmy zdjecia maluchom :loveu: Jutro puścimy :loveu: AAA i jeszcze jedno Zostałyśmy ciociami Nasza kuzynka dziś urodziła dzidzię - Chłopczyka :multi: Generalnie bobas urodził się dzień przed Moimi urodzinkami :loveu: Superaśnie kolejny chłopak w rodzinie :loveu: Quote
Kincia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='nane']Dzieki za przybycie ;) Dziś robiłyśmy zdjecia maluchom :loveu: Jutro puścimy :loveu: AAA i jeszcze jedno Zostałyśmy ciociami Nasza kuzynka dziś urodziła dzidzię - Chłopczyka :multi: Generalnie bobas urodził się dzień przed Moimi urodzinkami :loveu: Superaśnie kolejny chłopak w rodzinie :loveu: Super :D:D Gratuluję mamusi dzidziusia i wam tez :D:D I czekam na fotki "mojego" chłopczyka :loveu: :loveu: Quote
Kasia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a): No bo w hodowli am sie wiecej psow i kazdy psiak jest inny wiec ma sie wiecej doswiadczenia:P I wiem ze dobrze zrobiłam głosując na Nane :) A co ma piernik do wiatraka? Masz hodowlę to możesz być Modem - nie masz to wont...? Quote
Kincia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 fidelek2 napisał(a):A co ma piernik do wiatraka? Masz hodowlę to możesz być Modem - nie masz to wont...? Chodzi mi o to ze jak ktos ma hodowle to ma wiecej psow. I kazdy psiak jest inny ma inny charaketr i w ogóle. Każdy głosuje jak chce........ Quote
Kasia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky'] Chodzi mi o to ze jak ktos ma hodowle to ma wiecej psow. I kazdy psiak jest inny ma inny charaketr i w ogóle. Każdy głosuje jak chce........ Dokładnie tak. Ja również zagłosowałam według własnego uznania ale nie komentuję tego, nie piszę kto lepiej się nadaje a kto wcale, kto ma lepsze doświadczenie a kto gorsze albo nie ma wcale.... Możesz mieć jednego psa a równie duże doświadczenie. Quote
Magda Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Marta, ale te maluszki rosną:loveu: Ciekawa jestem jakie dostana imiona. Ja miałam problemy z wymyśleniem imienia dla Mikiego, a co dopiero dla całej 4:lol: Czy Tanya miała wyrywane ząbki u Sienkowskiego? Ciekawa jestem czy też to robi. Quote
Kincia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Iiiiiiiiiiii :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Który to "mój" chłopczyk??:loveu::loveu::loveu: Quote
cardea Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky'] Iiiiiiiiiiii :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Który to "mój" chłopczyk??:loveu::loveu::loveu: trzeci od prawej ;) Quote
Kincia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 cardea napisał(a):trzeci od prawej ;) Tak myslalam hihi :loveu::loveu::loveu::loveu: Wymiziaj go od "przyszłej pańci" :loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
Kincia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 MARTUS WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK :) ZDROWIA SZCZESCIA POMYśLNOśCI POCIECHY Z PSIAKOW DALSZYCH SUKCESOW NA WYSTAWACH ZDROWYCH POTOMSTW TWOICH PSIAKOW I CZEGO SOBIE ZAPRAGNIESZ :loveu::loveu::loveu::loveu: Życzy Kinga&Jacky :) Quote
cardea Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']MARTUS WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK :) ZDROWIA SZCZESCIA POMYśLNOśCI POCIECHY Z PSIAKOW DALSZYCH SUKCESOW NA WYSTAWACH ZDROWYCH POTOMSTW TWOICH PSIAKOW I CZEGO SOBIE ZAPRAGNIESZ :loveu::loveu::loveu::loveu: Życzy Kinga&Jacky :) :loveu: Kinguś dziękuję w imieniu Marty :loveu: Widziała i sie cieszy,że pamiętałaś ;) Quote
Kincia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='cardea'] :loveu: Kinguś dziękuję w imieniu Marty :loveu: Widziała i sie cieszy,że pamiętałaś ;) Super :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
WinterGirl Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 ale słodkości, te malutkie czarne noski aż się proszą o buziaczka [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Quote
dzasta Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Ale słodkości małe :) Takie tylko do schrupania :loveu: Mam ogromną słabość do Yorasków :loveu: Quote
cardea Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='dzasta'] Ale słodkości małe :) Takie tylko do schrupania :loveu: Mam ogromną słabość do Yorasków :loveu: Jest nam miło, że się podobają nasze Terierki :loveu: Quote
Recommended Posts