Jump to content
Dogomania

JEDNA WIELKA RODZINA nane, cardea i ich yoraski NEW EDITION

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

madziasto4 napisał(a):
Niee.. A czemuż pytasz o hodowlę..?

No bo w hodowli am sie wiecej psow i kazdy psiak jest inny wiec ma sie wiecej doswiadczenia:P
I wiem ze dobrze zrobiłam głosując na Nane :)

Posted

Pinczerek-Jacky napisał(a):
No bo w hodowli am sie wiecej psow i kazdy psiak jest inny wiec ma sie wiecej doswiadczenia:P

buaahaha śmieszniejszego argumentu nie słyszałam..Wind ma jedną sunię, a radziła sobie bardzo dobrze na stanowisku moda... I żałuję bardzo, że już na tym stanowisku nie jest.

Jeszcze tylko 8 yorków mi brakuje i też będę mogła być modem :multi: :roll:

Posted

Dzieki za przybycie ;)

Dziś robiłyśmy zdjecia maluchom
:loveu: Jutro puścimy :loveu:

AAA i jeszcze jedno Zostałyśmy ciociami Nasza kuzynka dziś urodziła dzidzię - Chłopczyka :multi:
Generalnie bobas urodził się dzień przed Moimi urodzinkami

:loveu: Superaśnie kolejny chłopak w rodzinie :loveu:

Posted

[quote name='nane']

Dzieki za przybycie ;)

Dziś robiłyśmy zdjecia maluchom
:loveu: Jutro puścimy :loveu:

AAA i jeszcze jedno Zostałyśmy ciociami Nasza kuzynka dziś urodziła dzidzię - Chłopczyka :multi:
Generalnie bobas urodził się dzień przed Moimi urodzinkami

:loveu: Superaśnie kolejny chłopak w rodzinie :loveu:

Super :D:D
Gratuluję mamusi dzidziusia i wam tez :D:D
I czekam na fotki "mojego" chłopczyka :loveu: :loveu:

Posted

Pinczerek-Jacky napisał(a):

A co ma piernik do wiatraka?
Masz hodowlę to możesz być Modem - nie masz to wont...?

Posted

fidelek2 napisał(a):
A co ma piernik do wiatraka?
Masz hodowlę to możesz być Modem - nie masz to wont...?

Chodzi mi o to ze jak ktos ma hodowle to ma wiecej psow. I kazdy psiak jest inny ma inny charaketr i w ogóle.
Każdy głosuje jak chce........

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']
Chodzi mi o to ze jak ktos ma hodowle to ma wiecej psow. I kazdy psiak jest inny ma inny charaketr i w ogóle.
Każdy głosuje jak chce........

Dokładnie tak.
Ja również zagłosowałam według własnego uznania ale nie komentuję tego, nie piszę kto lepiej się nadaje a kto wcale, kto ma lepsze doświadczenie a kto gorsze albo nie ma wcale....

Możesz mieć jednego psa a równie duże doświadczenie.

Posted

Marta, ale te maluszki rosną:loveu: Ciekawa jestem jakie dostana imiona. Ja miałam problemy z wymyśleniem imienia dla Mikiego, a co dopiero dla całej 4:lol:

Czy Tanya miała wyrywane ząbki u Sienkowskiego? Ciekawa jestem czy też to robi.

Posted

Iiiiiiiiiiii :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Który to "mój" chłopczyk??:loveu::loveu::loveu:
trzeci od prawej ;)

Posted

MARTUS WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK :)
ZDROWIA SZCZESCIA POMYśLNOśCI POCIECHY Z PSIAKOW DALSZYCH SUKCESOW NA WYSTAWACH ZDROWYCH POTOMSTW TWOICH PSIAKOW I CZEGO SOBIE ZAPRAGNIESZ :loveu::loveu::loveu::loveu:
Życzy Kinga&Jacky :)

Posted

MARTUS WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK :)

ZDROWIA SZCZESCIA POMYśLNOśCI POCIECHY Z PSIAKOW DALSZYCH SUKCESOW NA WYSTAWACH ZDROWYCH POTOMSTW TWOICH PSIAKOW I CZEGO SOBIE ZAPRAGNIESZ :loveu::loveu::loveu::loveu:
Życzy Kinga&Jacky :)

:loveu: Kinguś dziękuję w imieniu Marty :loveu:
Widziała i sie cieszy,że pamiętałaś ;)

Posted

[quote name='cardea']

:loveu: Kinguś dziękuję w imieniu Marty :loveu:
Widziała i sie cieszy,że pamiętałaś ;)

Super :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

ale słodkości, te malutkie czarne noski
aż się proszą o buziaczka

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]

Posted

[quote name='dzasta']

Ale słodkości małe :) Takie tylko do schrupania :loveu: Mam ogromną słabość do Yorasków :loveu:

Jest nam miło, że się podobają nasze Terierki :loveu: