Magda Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Gratulacje dla yorasków!:multi: Przede wszystkim duże buzi dla młodej karierowiczki:loveu: Spisała się na medal. Takie maluszki, a już podróżują:cool3: Dziewczyny nie kłóćcie się, bo to JA dostanę yoreczka:evil_lol: mieszkam najbliżej:diabloti: Quote
nane Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='Magda_Miki']Gratulacje dla yorasków!:multi: Przede wszystkim duże buzi dla młodej karierowiczki:loveu: Spisała się na medal. Takie maluszki, a już podróżują:cool3: Dziewczyny nie kłóćcie się, bo to JA dostanę yoreczka:evil_lol: mieszkam najbliżej:diabloti: [FONT=Courier New]dziękuję w imieniu Taniuni i wszystkich yorasków :loveu: [/FONT] [FONT=Courier New]małe pojechały i nic im nie było ponieważ jest ciepło ;) [/FONT] [FONT=Courier New]mogłam wam nie pokazywać maluchów bo teraz tylko problem[/FONT] :mad: Quote
Kincia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 No i co ze mieszkasz blizej :D Ja po niego pojade sobie nawet do koszalina !!!! :D:D Nane fotki fotki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
maartucha Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Jencciii Moja Marcciaa ;( matko jak ja za wami tęsskniłam ;( Biuuuuuuuu :( Po pierwsze gratuluje wygranych, po drugiee grtauluje dzieci :D takij słodkiej gromadki :D :P a po trzecie TESSSKNILAAAAM (-LISMY) :placz: BuuuuuuŚŚŚŚŚŚŚŚŚiulka :* Quote
nane Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='maartucha']Jencciii Moja Marcciaa ;( matko jak ja za wami tęsskniłam ;( Biuuuuuuuu :( Po pierwsze gratuluje wygranych, po drugiee grtauluje dzieci :D takij słodkiej gromadki :D :P a po trzecie TESSSKNILAAAAM (-LISMY) :placz: BuuuuuuŚŚŚŚŚŚŚŚŚiulka :* [FONT=Courier New]cześć Martuś :loveu: [/FONT] [FONT=Courier New]jakie to szczęście, że ty nie chcesz szczeniaczka :multi: [/FONT] Quote
Kincia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='nane'][FONT=Courier New]cześć Martuś :loveu: [/FONT] [FONT=Courier New]jakie to szczęście, że ty nie chcesz szczeniaczka :multi: [/FONT] Hihi ona juz ma :D:D:D:loveu: Quote
maartucha Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='nane'][FONT=Courier New]cześć Martuś :loveu: [/FONT] [FONT=Courier New]jakie to szczęście, że ty nie chcesz szczeniaczka :multi: [/FONT] Jeśli tylko kochanie chcesz to Ja moge też chciec :P Toffik nie bedzie sie nudzil pod nasza chwilowa np. nieobecność :D Quote
Kincia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 maartucha napisał(a):Jeśli tylko kochanie chcesz to Ja moge też chciec :P Toffik nie bedzie sie nudzil pod nasza chwilowa np. nieobecność :D Marcia cicho ty juz masz daj innym szanse :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Siemka :D Co tam u was :):)?? Jak tam maluchy:loveu: :loveu: FOTKI FOTKI FOTKI !!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kasia_zg Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Dzień dobry Kochani!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Przyjemnego dzionka życzymy i pozdrawiamy cieplutko!![/FONT] Quote
Nitencja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Witam yorki z hodowli Cardea :) SLICZNOSCI a jakie super wlascicielki :razz: Milo bylo Was wszystkich poznac i gdzie znow mozemy sobie pogadac ?? :loveu: Quote
Guest Agata_B Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Nane gdzie mieszkasz? Jaki jet przydomek waszej hodowli? Quote
Kincia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Agata_B napisał(a):Nane gdzie mieszkasz? Jaki jet przydomek waszej hodowli? Agata pisze pod avkiem ze Koszalin :evil_lol: :evil_lol: A o cene lepiej nie pytaj :D:D Quote
Magda Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Hej Matrusia i yorkowa gromadko!:cool3: Jak tam mija dzionek? Quote
Pegaza Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Witam deszczowo:razz: ponoć tu dowają szczeniaki je to prowda?:cool1: :eviltong: trzymam kciuki za psy na wystawie:thumbs: Quote
Guest Agata_B Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a): A o cene lepiej nie pytaj :D:D Znam juz cenę szczeniąt :eviltong: Quote
Kincia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Agata_B napisał(a):Znam juz cenę szczeniąt :eviltong: I zyjesz dalej :D:D Quote
nane Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Nitencja napisał(a):Witam yorki z hodowli Cardea :) SLICZNOSCI a jakie super wlascicielki :razz: Milo bylo Was wszystkich poznac i gdzie znow mozemy sobie pogadac ?? :loveu: [FONT=Courier New]aaaa Kasia co ty tu robisz :crazyeye: [/FONT] [FONT=Courier New]normalny szok :crazyeye:[/FONT] [FONT=Courier New]i jak wrażenia po Czaplinku??? :cool3: [/FONT] [FONT=Courier New]pozdrowienia od całej naszej familii :loveu: [/FONT] [FONT=Courier New]P.S. czwartkówki mają się dobrze podwoiły wagę i jeszcze oczków nie otworzyły co dobrze wróży ;) [/FONT] Pegaza napisał(a):Witam deszczowo:razz: ponoć tu dowają szczeniaki je to prowda?:cool1: :eviltong: trzymam kciuki za psy na wystawie:thumbs: [FONT=Courier New]cześć Daria :loveu: [/FONT] [FONT=Courier New]na wystawie byłam tylko ja i w dodatku nie ze swoimi psiurami :placz:[/FONT] Agata_B napisał(a):Znam juz cenę szczeniąt :eviltong: [FONT=Courier New]Kinga chyba zapomniała, że znasz :eviltong:[/FONT] Magda_Miki napisał(a):Hej Matrusia i yorkowa gromadko!:cool3: Jak tam mija dzionek? [FONT=Courier New]bardzo dobrze Madziu dziękujemy[/FONT] :loveu: [FONT=Courier New]Za chwilkę będą zdjęcia szczeniaków [/FONT] Quote
nane Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 [FONT=Courier New]Vasylkowo-Tanyowa gromadka wita was w dniu dzisiejszym :loveu: [/FONT] [FONT=Courier New]i przedstawia wam nasze szczeniaczki :loveu: [/FONT] [FONT=Courier New]również Megi:loveu: miała swoją sesję zdjęciową ostatnio :cool3: [/FONT] Quote
nane Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 [FONT=Courier New]i film z serii [/FONT] [FONT=Courier New]"do stołu podano"[/FONT] [FONT=Courier New] [/FONT] Quote
Pegaza Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Hejka:p fajny miot szczeniaczków bys tak jednego w prezencie....:roll: a Megi śliczności ogląda sobie lot ptaszków na niebie:eviltong: a filmik potem skomentuje:eviltong: bo jeszcze nie zajrzałam.... Quote
nane Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Pegaza napisał(a):Hejka:p fajny miot szczeniaczków bys tak jednego w prezencie....:roll: a Megi śliczności ogląda sobie lot ptaszków na niebie:eviltong: a filmik potem skomentuje:eviltong: bo jeszcze nie zajrzałam.... [FONT=Courier New]no nareszcie Daria u nas :mad: [/FONT] [FONT=Courier New]witamy tęskniąco :loveu: [/FONT] [FONT=Courier New]a co do szczeniaczków to jeszcze są za małe [/FONT] [FONT=Courier New]i świata nie widziały [/FONT][FONT=Courier New]także [/FONT] [FONT=Courier New]dajciem im szanse [/FONT] [FONT=Courier New]chociaż oczy otworzyć :evil_lol: [/FONT] Quote
maartucha Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Dzien Dobry Maaarciu :* :multi: :multi: [FONT=Courier New] :loveu: :loveu: :loveu: To ktory miał być dla mnie? :D :loveu: :loveu: :loveu: [/FONT] :loveu: :loveu: :loveu: (to zdjęcie chyba nie wymaga komenatrza) :* Quote
Kincia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 nane napisał(a):[FONT=Courier New]i film z serii [/FONT] [FONT=Courier New]"do stołu podano"[/FONT] nane napisał(a):[FONT=Courier New]Vasylkowo-Tanyowa gromadka wita was w dniu dzisiejszym :loveu: [/FONT] [FONT=Courier New]i przedstawia wam nasze szczeniaczki :loveu: [/FONT] [FONT=Courier New]również Megi:loveu: miała swoją sesję zdjęciową ostatnio :cool3: [/FONT] Jezuuuuuuuuuuu:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jakie boskie maluszki :loveu: :loveu: Haha cos sie tak smiala na filmie z malucha hihi :D:D Tez sie usmialam :) Pokazalam mamie :cool3: Niech popatrzey na te piekne psiaki :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts