maartucha Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 nane napisał(a):tylko se balang nie urządzać pod moją nieobecność :mad: Oczywiscie :loveu: Bez Ciebie nigdy :loveu: Aaa ja juz spadam, bede wieczorkiem Martus i z porcja Fotek Tofficzka moze :D a co :D Ciaaał Mjamore mijo :D Quote
Kincia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 nane napisał(a):cześć nie unikam:loveu: tylko musiałam jechać na uczelnię:mad: i pozałatwiać kilka spraw bo oczywiście oni tam nie uznają czegoś takiego jak zwolnienie :angryy: No chyba ze tak :evil_lol: No jak ci zaduzo yorkow to mozesz mi dac z 2 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
nane Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 zdjęcia z serii :cool1: "jakie to joraski som gzecne" :evil_lol: "zawse sie gzecnie bafimy":cool3: "i nigdy nicego nie niscymy":shake: "robimy wzelkie tezty":mad: "i poproztu sprawdzamy wytzymałoźć materiału":knuje: "nie robimy kzywdy innym zwiezentom":siara: "bo wolimy sie bawidź rasem" :Dog_run: :Dog_run: "najfajniejsom zabawom som walki psuf":cooldevi: "ale wzyztko to prowadzi do jednego, ze jezdeśmy bardzo głodni":sabber: "i idziemy zpać" :sleep2: Quote
Kincia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 No co ty mowisz przeciez one sa bardzo grzeczne:evil_lol: Jak tu chrapie niewinnie :loveu: :loveu: Quote
Pegaza Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 NANE jak możesz w wersalce psy trzymać:mad: :eviltong: Quote
nane Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Pegaza']NANE jak możesz w wersalce psy trzymać:mad: :eviltong: co za różnica w szafie czy w wersalce :megagrin: Quote
Pegaza Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 nane napisał(a):co za różnica w szafie czy w wersalce :megagrin: oj bo do TOZ zgłosze:mad: że męczysz zwierzęta;) :eviltong: Quote
cardea Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Historyja nowa w zasadzie stara:roll: Na zdjeciu psa w łóżku to nasz Eric ...:cool3: Wiec... Eric urodził się w lutym więc musiałyśmy czekać na niego 8 dłuuuugich tygodni. Odbiór przypadł na kwiecien a Dokładnie przyjechał do nas w niedzielę Palmową. Przywieźliśmy małego rozrabiake i taki bezstresowy chodził po caluskim mieszkaniu i broił sobie.:evil_lol: Chodził gdzie chciał miał do kazdego pokoju pootwierane drzwi nawet do łazienki. Chłopak odważny zachowywał sie jak dorosły :cool3: niczego sie nie bojał bo po co? Ale w pewnym momencie pewnie poczuł zmeczenie i zginał nam z oczu ...:-o My radosne dzwoniłyśmy wówczas do hodowcy jak cała akcja pewnie się rozgrywała opowiadałyśmy jak mineła podróż jak Eric sie zachowywał jaki odważny i w ogóle ...:cool3: Mama skonczyła rozmowe przy której my stałyśmy i kibicowałysmy :multi: nasz nowy maluszek najpiekniejszy i jaki madry jaki odwazny och i ach ....:cool3: Ale w pewnym momencie Mama zapytała gdzie jest Eric :shock: my no jak to gdzie śpi ?:sleep2: Ale czy napewno no napewno śpi? -jest przeciez zmeczony ... No Popatrz powiedziałam zaraz przyjdzie -Eric, Eric, Eryniu,Chłopaku, Malutki i tak dobre trzy minuty mama poszła sprawdzic do transporterka no nie ma go i zaczeła sie Akcja poszukiwawcza ze łzami w oczach :placz: ... w domu szukamy wszędzie gdzie to tylko możliwe:shocked!: odsuwałyśmy kanapy wołałysmy - błoga cisza, w końcu któraś wpadła , że może wszedł przed dom, bo famica wychodziła z przodu nie ma bramy Płacz i Lament jeszcze chyba gorszy niz po stracie Kacpra.:placz: Ale weszłysmy z powrotem do domu i mówię tak: Mamo skoro Fama jest po IPO niedawno węszyła to powinna znależc trop i znajdzie Erica , mama zgodziła się nic nam wiecej nie pozostało, bo w domu psa nie było na 100%:shake: Wyszłam linka fama szła od drzwi na rozkaz przeszła kawałek zrobiła w trakcie pracy swojej siusiu i na hasło szukaj Erica wracała do domu.:angryy: Zrobiłysmy chyba z pięc takich prób :painting: cały czas konczyły sie tak samo. Boshe "ten przypał niczego sie nie nauczył na tym szkoleniu"mówiła mama. :mad: Zadzwoniła do znajomych, którzy ją szkolili w swojej szkole poprosiłyśmy, żeby przywieźli swoją suke może odnajdzie Erica , ale Elka była na ostatnich nogach miała rodzic w najbliższym czasie, ale Sławek cały czas powtarzał puśćcie ją luzem nie na lince jeszcze raz niech pójdzie. Spróbowałysmy... Ale ta czubiasta suka wracała do domu i jeszcze nie będac na lince weszła do Mojego pokoju, no kochana spac nie pójdziesz dopóki nie znajdziesz Małego....:angryy: Ale pomyślałysmy przez chwile .... Patrze jeszcze raz na kanape przesuwam wołam nic.:placz: Szafa stoi trzy drzwiowa wielka jest szpara.:cool1: Dajcie lampke krzyczę świecimy patrze:shocked!: nie ma. Tu to go na pewno nie znajdziesz mama zaczeła chodzić po mieszkaniu szukac po swojemu, ale ja zaczęłam kombinować :hmmmm: .... Kanapa jeszcze raz może trzeba ja otworzyc:crazyeye: , otwieram nie ma, wyciagam wszystko trudno poduszka pusto poduszka druga pusto, patrze jakas pidżama na końcu czarna no nie moja:splat: patrze jeszcze raz i oczętom swoim nie wierzę Jest znalazł sie huuuuuurraaaaa :multi: znalazłam Erica Mamo jest Fama zaczeła biegac machać ogonem łasić się, że to ona pomogła.:loveu: A Eric przebudzony główka do góry i oscentacyjnie pokazał, że chce spać.:sleeping: Wyciągnełysmy go z tego superanckiego miejsca wycałowałyśmy i położyłśmy spać w kaltce... Zaczęłysmy dochodzić jak on tam trafił i znalazłyśmy tajemnicze przejście...:crazyeye: ale na nagrodę zasłuzyła też i Famcia. Famica dostała suuper wielka puchę i najsmaczniejsza rzecz na Świecie paprykarz na który chodziła na szkoleniu pychota.:sabber: A Eric Smacznie dalej sobie spał. My znowu płakałyśmy , ale tym razem ze szczęscia, że mały książe się znalazł. Tylko, że od tamtej akcji mam pewna fobie cały czas od kwietnia 2000 kanapa w moim pokoju nigdy nie jast skłądana tak na wszelki wypadek...:cool1: Ale to nie było jedyna miejsce w którym się schowały nasze Yorki kiedyś jeszcze wam opowiem .... Quote
nane Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Dzis mamy 3 urodziny Vasco:bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG::BIG: Quote
maartucha Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='nane']Dzis mamy 3 urodziny Vacso:bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG::BIG: Dzien dobry Martus :* Stooo lattttttt:BIG::BIG::BIG::BIG: Stooo lattttttttttttttttttt :BIG::BIG::BIG::BIG: Quote
nane Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 a wyglądaliśmy tak jak na zdjęciu strzałka kieruje was na Vasco jak zwykle przy barze mlecznym :loveu: Quote
maartucha Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='nane']a wyglądaliśmy tak jak na zdjęciu strzałka kieruje was na Vasco jak zwykle przy barze mlecznym :loveu: hihi kochany Jaki melnki :D :loveu: a teraz juz 3 latka za plecami :D:loveu: Quote
Pegaza Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Z tej okazji życzymy Vasco dużo zdrówka, miłości od panci, dużo panienek:lol: :new-bday: :BIG: :laola: Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='nane']Dzis mamy 3 urodziny Vacso:bday: Juhu Wszystkiego Najleprzego Vacso wymiziaj go ode mnie :loveu: :loveu: I taka mala slodka kluseczka:loveu: :loveu: :loveu: A teraz duzy chlopczyk :loveu: :loveu: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
nane Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Vasylek dziękuje bardzo za życzenia :loveu: a najbardziej za te panienki :cool3: zapomniałam dodać, że Tanya kończy dzisiaj calutkie 5 miesięcy :razz: Quote
maartucha Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 hoho dzis wszedzie impreza :D Tu 5, tam 7, tam 11 :D :D JEst dziś co świętowac (oblewać :D) widze :D :lol: :cool1: Quote
nane Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 każda okazja jest dobra :drink1: :beerchug: :knajpa: :cunao: :cunao: :laola: :laola: Quote
Pati i Daisy Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Sto lat psiaczki kochane!!!:loveu: :multi: :laola: :laola: :laola: :laola: :drinka: :new-bday: :BIG: :bday: Ps. zapraszamy do galerii adres w podpisie;) Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 :cool3: :cool3: :cool3: :multi: :multi: :multi: To jedziemy STO LAT DLA WSZYSTKICH PSIORKOW:loveu: :loveu: :loveu: :drinka: :new-bday: :BIG: :bday: :drinka: :new-bday: :BIG: :bday: Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 A ty co:cool3: ? Nawet juz mnie nie odwiedzisz :placz: :placz: :placz: :placz: :angryy: Quote
madziasto4 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Gdzieś już składałam życzenia Vasylkowi, ale nie wiem, w którym wątku :???: Quote
nane Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 madziasto4 napisał(a):Gdzieś już składałam życzenia Vasylkowi, ale nie wiem, w którym wątku :???: dziękujemy bardzo za życzenia :multi: :multi: :multi: Quote
maartucha Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Mowimy Dzien dobry Calej szczęsliwej Gromadce :lol: Quote
Recommended Posts