Jump to content
Dogomania

JEDNA WIELKA RODZINA nane, cardea i ich yoraski NEW EDITION

Recommended Posts

Posted

nane napisał(a):
tylko se balang nie urządzać pod moją nieobecność :mad:

Oczywiscie :loveu: Bez Ciebie nigdy :loveu: Aaa ja juz spadam, bede wieczorkiem Martus i z porcja Fotek Tofficzka moze :D a co :D Ciaaał Mjamore mijo :D

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

nane napisał(a):
cześć nie unikam:loveu: tylko musiałam jechać na uczelnię:mad: i pozałatwiać kilka spraw bo oczywiście oni tam nie uznają czegoś takiego jak zwolnienie :angryy:

No chyba ze tak :evil_lol:
No jak ci zaduzo yorkow to mozesz mi dac z 2 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

zdjęcia z serii :cool1:

"jakie to joraski som gzecne" :evil_lol:

"zawse sie gzecnie bafimy":cool3:

"i nigdy nicego nie niscymy":shake:

"robimy wzelkie tezty":mad:

"i poproztu sprawdzamy wytzymałoźć materiału":knuje:

"nie robimy kzywdy innym zwiezentom":siara:

"bo wolimy sie bawidź rasem" :Dog_run: :Dog_run:

"najfajniejsom zabawom som walki psuf":cooldevi:

"ale wzyztko to prowadzi do jednego, ze jezdeśmy bardzo głodni":sabber:

"i idziemy zpać" :sleep2:

Posted

Historyja nowa w zasadzie stara:roll:

Na zdjeciu psa w łóżku to nasz Eric ...:cool3:
Wiec...
Eric urodził się w lutym więc musiałyśmy czekać na niego 8 dłuuuugich tygodni.
Odbiór przypadł na kwiecien a Dokładnie przyjechał do nas w niedzielę Palmową.
Przywieźliśmy małego rozrabiake i taki bezstresowy chodził po caluskim mieszkaniu i broił sobie.:evil_lol:
Chodził gdzie chciał miał do kazdego pokoju pootwierane drzwi nawet do łazienki.
Chłopak odważny zachowywał sie jak dorosły :cool3: niczego sie nie bojał bo po co?
Ale w pewnym momencie pewnie poczuł zmeczenie i zginał nam z oczu ...:-o
My radosne dzwoniłyśmy wówczas do hodowcy jak cała akcja pewnie się rozgrywała opowiadałyśmy jak mineła podróż jak Eric sie zachowywał jaki odważny i w ogóle ...:cool3:
Mama skonczyła rozmowe przy której my stałyśmy i kibicowałysmy :multi: nasz nowy maluszek najpiekniejszy i jaki madry jaki odwazny och i ach ....:cool3:
Ale w pewnym momencie Mama zapytała gdzie jest Eric :shock: my no jak to gdzie śpi ?:sleep2:
Ale czy napewno no napewno śpi?
-jest przeciez zmeczony ...
No Popatrz powiedziałam zaraz przyjdzie
-Eric, Eric, Eryniu,Chłopaku, Malutki i tak dobre trzy minuty mama poszła sprawdzic do transporterka no nie ma go i zaczeła sie Akcja poszukiwawcza ze łzami w oczach :placz: ... w domu szukamy wszędzie gdzie to tylko możliwe:shocked!: odsuwałyśmy kanapy wołałysmy - błoga cisza, w końcu któraś wpadła , że może wszedł przed dom, bo famica wychodziła z przodu nie ma bramy Płacz i Lament jeszcze chyba gorszy niz po stracie Kacpra.:placz:
Ale weszłysmy z powrotem do domu i mówię tak:
Mamo skoro Fama jest po IPO niedawno węszyła to powinna znależc trop i znajdzie Erica , mama zgodziła się nic nam wiecej nie pozostało, bo w domu psa nie było na 100%:shake:
Wyszłam linka fama szła od drzwi na rozkaz przeszła kawałek zrobiła w trakcie pracy swojej siusiu i na hasło szukaj Erica wracała do domu.:angryy:
Zrobiłysmy chyba z pięc takich prób :painting: cały czas konczyły sie tak samo.
Boshe "ten przypał niczego sie nie nauczył na tym szkoleniu"mówiła mama. :mad:
Zadzwoniła do znajomych, którzy ją szkolili w swojej szkole poprosiłyśmy, żeby przywieźli swoją suke może odnajdzie Erica , ale Elka była na ostatnich nogach miała rodzic w najbliższym czasie, ale Sławek cały czas powtarzał puśćcie ją luzem nie na lince jeszcze raz niech pójdzie.
Spróbowałysmy...
Ale ta czubiasta suka wracała do domu i jeszcze nie będac na lince weszła do Mojego pokoju, no kochana spac nie pójdziesz dopóki nie znajdziesz Małego....:angryy:
Ale pomyślałysmy przez chwile .... Patrze jeszcze raz na kanape przesuwam wołam nic.:placz:
Szafa stoi trzy drzwiowa wielka jest szpara.:cool1:
Dajcie lampke krzyczę świecimy patrze:shocked!: nie ma.
Tu to go na pewno nie znajdziesz mama zaczeła chodzić po mieszkaniu szukac po swojemu, ale ja zaczęłam kombinować :hmmmm: ....
Kanapa jeszcze raz może trzeba ja otworzyc:crazyeye: , otwieram nie ma, wyciagam wszystko trudno poduszka pusto poduszka druga pusto, patrze jakas pidżama na końcu czarna no nie moja:splat: patrze jeszcze raz i oczętom swoim nie wierzę Jest znalazł sie huuuuuurraaaaa :multi: znalazłam Erica Mamo jest Fama zaczeła biegac machać ogonem łasić się, że to ona pomogła.:loveu:
A Eric przebudzony główka do góry i oscentacyjnie pokazał, że chce spać.:sleeping:
Wyciągnełysmy go z tego superanckiego miejsca wycałowałyśmy i położyłśmy spać w kaltce...
Zaczęłysmy dochodzić jak on tam trafił i znalazłyśmy tajemnicze przejście...:crazyeye:

ale na nagrodę zasłuzyła też i Famcia.
Famica dostała suuper wielka puchę i najsmaczniejsza rzecz na Świecie paprykarz na który chodziła na szkoleniu pychota.:sabber:
A Eric Smacznie dalej sobie spał.
My znowu płakałyśmy , ale tym razem ze szczęscia, że mały książe się znalazł.
Tylko, że od tamtej akcji mam pewna fobie cały czas od kwietnia 2000 kanapa w moim pokoju nigdy nie jast skłądana tak na wszelki wypadek...:cool1:
Ale to nie było jedyna miejsce w którym się schowały nasze Yorki kiedyś jeszcze wam opowiem ....

Posted

Dzis mamy 3 urodziny Vasco:bday:

:new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:
:new-bday: :new-bday: :new-bday:
:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG:
:BIG::BIG:

Posted

[quote name='nane']

Dzis mamy 3 urodziny Vacso:bday:

:new-bday: :new-bday: :new-bday:
:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG:
:BIG::BIG:
Dzien dobry Martus :*

Stooo lattttttt:BIG::BIG::BIG::BIG:
Stooo lattttttttttttttttttt :BIG::BIG::BIG::BIG:

Posted

[quote name='nane']a wyglądaliśmy tak jak na zdjęciu strzałka kieruje was na Vasco jak zwykle przy barze mlecznym :loveu:

hihi kochany Jaki melnki :D :loveu: a teraz juz 3 latka za plecami :D:loveu:

Posted

[quote name='nane']

Dzis mamy 3 urodziny Vacso:bday:

Juhu Wszystkiego Najleprzego Vacso wymiziaj go ode mnie :loveu: :loveu: I taka mala slodka kluseczka:loveu: :loveu: :loveu: A teraz duzy chlopczyk :loveu: :loveu:

:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG:

Posted

Vasylek dziękuje bardzo za życzenia :loveu: a najbardziej za te panienki :cool3:

zapomniałam dodać, że Tanya kończy dzisiaj calutkie 5 miesięcy :razz:

Posted

:cool3: :cool3: :cool3: :multi: :multi: :multi:
To jedziemy STO LAT DLA WSZYSTKICH PSIORKOW:loveu: :loveu: :loveu:
:drinka: :new-bday: :BIG: :bday: :drinka: :new-bday: :BIG: :bday:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Gdzieś już składałam życzenia Vasylkowi, ale nie wiem, w którym wątku :???:

dziękujemy bardzo za życzenia :multi: :multi: :multi: