Magda Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 nane napisał(a):ojj blisko jesteś strach się bać :shake: i chyba nie będę próbować się buntować :evil_lol: Sama siebie bym się bała:evil_lol: Ale my jesteśmy kozy, mieszkamy w tym samym, małym mieście i nawet się nie spotkałyśmy gdzieś. Tylko na wystawach i w drodze do weta:diabloti: Quote
tigrunia Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Magda napisał(a):Sama siebie bym się bała:evil_lol: Ale my jesteśmy kozy, mieszkamy w tym samym, małym mieście i nawet się nie spotkałyśmy gdzieś. Tylko na wystawach i w drodze do weta:diabloti: I czasem w Tesco :evil_lol: Quote
nane Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='Sandra i Soul :)']oooo kurcze tylko nie cięcie :mad: tyle piękna ściąć :-( póki co możecie być spokojni o włosy Dziubka :evil_lol: [quote name='karkakarka']http://images43.fotosik.pl/153/db94fed3a7eeac3fmed.jpg O boshe !!! CUDO !!! Takich włosów to nawet ja nie mam :roll: geny geny niestety nie martw się ja też mam 3 kłaki na krzyż wolałabym więcej o połowę :oops: [quote name='Magda']Sama siebie bym się bała:evil_lol: Ale my jesteśmy kozy, mieszkamy w tym samym, małym mieście i nawet się nie spotkałyśmy gdzieś. Tylko na wystawach i w drodze do weta:diabloti: Magda ciiiii a tak na poważnie trzeba się umówić kiedyś poza tesco i wetem :roll: [quote name='tigrunia']I czasem w Tesco :evil_lol: ty to wszystko wiesz :eviltong: Quote
olico Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 nane: jak już zdecydujesz sie ostrzyć Vasco, to z jego pieknych włosów będziesz sobie mogła peruczkę zrobić :loveu: ale to za jakieś kilka lat, na razie masz zakaz strzyżenia Vasylka :loveu::loveu::loveu: Quote
nane Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='olico']nane: jak już zdecydujesz sie ostrzyć Vasco, to z jego pieknych włosów będziesz sobie mogła peruczkę zrobić :loveu: ale to za jakieś kilka lat, na razie masz zakaz strzyżenia Vasylka :loveu::loveu::loveu: kolejna zabrania :roll: :evil_lol: Quote
olico Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='nane']kolejna zabrania :roll: :evil_lol: widzisz droga koleżanko, nie pozostaje Ci nic innego jak się dostosować :evil_lol: Quote
Ramona Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Ja sie prztyłacze do dziewczyn bron boze strzyc Vasylka:mad: Quote
olico Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Ramona napisał(a):Ja sie prztyłacze do dziewczyn bron boze strzyc Vasylka:mad: taaaa, bo się zbierzemy i ostrzyżemy nane :diabloti: Quote
nane Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 [quote name='olico']widzisz droga koleżanko, nie pozostaje Ci nic innego jak się dostosować :evil_lol: [quote name='Ramona']Ja sie prztyłacze do dziewczyn bron boze strzyc Vasylka:mad: protest ogólnopolski czy jak ??:roll: [quote name='olico']taaaa, bo się zbierzemy i ostrzyżemy nane :diabloti: mi golarki nie straszne :eviltong: parę lat temu byłam obcięta na chlopczyce :razz: teraz mnie jakoś tak wzięło na długie włosy ale już mnie zaczynają denerwować :shake: Quote
Ramona Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 no ba jasne ze protest :p Vasylek tak pieknie wyglada i ma taki sliczny wlos :loveu: Quote
olico Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='nane']protest ogólnopolski czy jak ??:roll: mi golarki nie straszne :eviltong: parę lat temu byłam obcięta na chlopczyce :razz: teraz mnie jakoś tak wzięło na długie włosy ale już mnie zaczynają denerwować :shake: w krótkich kłakach baba to nie baba :lol: miałam kiedyś bardzo długie, tak ok 19 lat zaczęłam po troszku zcinać, aż doszłam do etapu bardzo krótkich włosów, i tak sobie w nich byłam ze 3 lata, od roku znowu zapuszczam, ale chyba tylko do tej długości co mam teraz :evil_lol: i doszłam do wniosku, że krótkie włosy to byl błąd, wyglądałam jak pyza :evil_lol: ps. my nie golarką cię będziemy strzyc, ino brzytwą golić :diabloti: Quote
nane Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 [quote name='Ramona']no ba jasne ze protest :p Vasylek tak pieknie wyglada i ma taki sliczny wlos :loveu: najbardziej lubię jak Dziubasek ma koczek uczesany :cool3: tak subtelnie wtedy wygląda i inteligentnie a w papilotach tak jakoś :roll: jakby miał o 1 chromosom za dużo :evil_lol: Quote
Ramona Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Moze i w papilotach nie za specjalnie ale jak juz mu sie rozczesze ten wlosek to same cudnosci :loveu: Quote
nane Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 [quote name='olico']w krótkich kłakach baba to nie baba :lol: miałam kiedyś bardzo długie, tak ok 19 lat zaczęłam po troszku zcinać, aż doszłam do etapu bardzo krótkich włosów, i tak sobie w nich byłam ze 3 lata, od roku znowu zapuszczam, ale chyba tylko do tej długości co mam teraz :evil_lol: i doszłam do wniosku, że krótkie włosy to byl błąd, wyglądałam jak pyza :evil_lol: ps. my nie golarką cię będziemy strzyc, ino brzytwą golić :diabloti: trepanacje planujesz mi zrobić ? :evil_lol: [quote name='Ramona']Moze i w papilotach nie za specjalnie ale jak juz mu sie rozczesze ten wlosek to same cudnosci :loveu: ojjj tak najgorsze jest to, że on tą całą maskaradę pielęgnacyjną uwielbia :loveu: jakby nie lubił się kąpać to pal sześć bym go obcięła a jak to dla niego przyjemność to cóż mi innego zostaje ostatnio czytałam artykuł po inglisz na temat jednego Championa który 14 lat w papilotach chodził:-o bo też uwielbiał pielęgnację Quote
Magda Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='nane'] Magda ciiiii a tak na poważnie trzeba się umówić kiedyś poza tesco i wetem :roll: ty to wszystko wiesz :eviltong: Trzymam za słowo! Może jakoś koło wystawy w Koszalinie?:cool3: BE Ty też może się załapiesz:loveu: Quote
tigrunia Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Magda napisał(a):Trzymam za słowo! Może jakoś koło wystawy w Koszalinie?:cool3: BE Ty też może się załapiesz:loveu: Ja jestem jak najbardziej za :multi: Tylko wszystko zależy od M czy ja będę na tej wystawie :evil_lol: Quote
Magda Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='tigrunia']Ja jestem jak najbardziej za :multi: Tylko wszystko zależy od M czy ja będę na tej wystawie :evil_lol: A co M ma do Twojej obecności?:p Pomóc?:diabloti: Quote
tigrunia Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='Magda']A co M ma do Twojej obecności?:p Pomóc?:diabloti: M ma przyjechać do mnie się wczasować :cool3: Jak przyjedzie to pojadę na szoł bo i tak będzie trza ją odwieźć :evil_lol: Quote
Magda Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 M słyszysz, idziesz na urlop!! Nie przyjmuję odmowy:mad: BE a zostajesz na dłużej? Coś tam kiedyś chyba przeczytałam, że będziesz spać w Koszalinie. A i jeszcze jedno pytanie czy w sobotę też bierzecie udział w wystawie terierów?:razz: Quote
tigrunia Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Magda napisał(a):M słyszysz, idziesz na urlop!! Nie przyjmuję odmowy:mad: BE a zostajesz na dłużej? Coś tam kiedyś chyba przeczytałam, że będziesz spać w Koszalinie. A i jeszcze jedno pytanie czy w sobotę też bierzecie udział w wystawie terierów?:razz: :evil_lol: Urlop mam teraz 2 tygodnie więc nie zostanę na dłużej .. przyjadę w piątek wieczorem, wyjadę w niedzielę wieczorem ;) W sobotę jasne, że udział bierzemy :multi: Przynajmniej ja z Buff jeśli dojedziemy :cool3: Quote
nane Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 jadę do B na tydzień :cool1: na szczęście ona ma neta w domu więc będę nadzorować Magda twoje zastępstwo :diabloti: pod warunkiem, że B mnie dopuści do neta :roll: Quote
tigrunia Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='nane']jadę do B na tydzień :cool1: na szczęście ona ma neta w domu więc będę nadzorować Magda twoje zastępstwo :diabloti: pod warunkiem, że B mnie dopuści do neta :roll: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Spoko .. do 12 możesz siedzieć :evil_lol: Quote
nane Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='tigrunia']:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Spoko .. do 12 możesz siedzieć :evil_lol: B tylko lodówka ma być pełna bez przeciągów :evil_lol: Quote
tigrunia Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='nane']B tylko lodówka ma być pełna bez przeciągów :evil_lol: :roflt::roflt::roflt: A Ty czasem na diecie nie jesteś? :diabloti: Quote
Recommended Posts