Aurunia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 no ta czekamy na zdjęcia szczęśliwego Vasco w wersji sportowej.:loveu: na pewno będzie wyglądał ślicznie :loveu: Quote
nane Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='Aurunia']Wiedziałam a B nie chciała potwierdzić :angryy: . Jest śliczny:loveu::loveu: kiedy pojawi się znowu na wystawie ?? Vasco już się nie pojawi na wystawie W kwietniu kończy 5 lat i zamierzam obciąć mu już włoski widzę po nim, że już nie chce chodzić w papilotach codziennie je zdejmuje a kiedyś tego nie robił :shake: więc chyba nadszedł czas na oficjalne pożegnanie się z ringiem :-( teraz będzie jeździł kibicować w Poznaniu go pokazywałam bo wiem jak bardzo kocha wystawy podeszłam do tego na "luzie" nie liczyłam na żadną wygraną :cool1: wracał do domu cały zadowolony i szczęśliwy, że był na ringu :loveu: a ja cieszyłam się razem z nim teraz jeszcze porobimy mu troszkę zdjęć i obetniemy ;) B bardzo śmieszne :p Quote
tigrunia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='nane']Vasco już się nie pojawi na wystawie W kwietniu kończy 5 lat i zamierzam obciąć mu już włoski widzę po nim, że już nie chce chodzić w papilotach codziennie je zdejmuje a kiedyś tego nie robił :shake: więc chyba nadszedł czas na oficjalne pożegnanie się z ringiem :-( teraz będzie jeździł kibicować w Poznaniu go pokazywałam bo wiem jak bardzo kocha wystawy podeszłam do tego na "luzie" nie liczyłam na żadną wygraną :cool1: wracał do domu cały zadowolony i szczęśliwy, że był na ringu :loveu: a ja cieszyłam się razem z nim teraz jeszcze porobimy mu troszkę zdjęć i obetniemy ;) B bardzo śmieszne :p Ale smutna historia .. :-( Ale w krótkich włoskach na pewno też będzie szczęśliwy :loveu: A jak nie .. no cóż - zapuścisz jeszcze raz :evil_lol: Quote
nane Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='Aurunia']no ta czekamy na zdjęcia szczęśliwego Vasco w wersji sportowej.:loveu: na pewno będzie wyglądał ślicznie :loveu: W końcu będzie widać jego anatomię :evil_lol: Pod tą burzą jego włosów nic nie widać :shake: Quote
Magda Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Cześć koleżanko:p Szkoda Vasco... ale jak nie chce to po co go męczyć. Spodoba mu się wersja sportowa, już to widzę:eviltong: Pokaż szczeniaczki!!:loveu: Quote
nane Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='Magda'] Pokaż szczeniaczki!!:loveu: które :diabloti: ? Quote
tigrunia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='nane']które :diabloti: ? M nie ściemniaj :p U was zawsze coś jest :evil_lol: Quote
Magda Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 tigrunia napisał(a):M nie ściemniaj :p U was zawsze coś jest :evil_lol: Hahah dokładnie:loveu: Zacznij od Tanyi:razz: Quote
nane Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='Magda']Hahah dokładnie:loveu: Zacznij od Tanyi:razz: Tanya od dawna szczeniakiem nie jest :lol: Quote
Magda Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 To się dogadałyśmy:diabloti: No pokazuj no!:loveu: Quote
nane Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='Magda']To się dogadałyśmy:diabloti: No pokazuj no!:loveu: no ale co ? :evil_lol: Quote
Magda Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 No co za ciemna masa:mdleje::evil_lol: Pokaż szczeniaczki Tanyi! Chwal się kobito! Zaraz chyba wejdę na Waszą stronę, bo się nie doczekam... Quote
Magda Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='nane']na stronie nic nie ma :eviltong: :evil_lol: Zdążyłam zauważyć... no to nic, ja idę:cool1: Quote
nane Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='Magda']No co za ciemna masa:mdleje::evil_lol: Pokaż szczeniaczki Tanyi! Chwal się kobito! Zaraz chyba wejdę na Waszą stronę, bo się nie doczekam... na stronie nic nie ma :eviltong: :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Magda napisał(a):No co za ciemna masa:mdleje::evil_lol: Pokaż szczeniaczki Tanyi! Chwal się kobito! Zaraz chyba wejdę na Waszą stronę, bo się nie doczekam... :evil_lol: Dobrze Ci tak zrzędo M !! :diabloti: Wstawiaj foty bo jak nieeee.. to ja wstawie :diabloti: :megagrin: Quote
agnilale Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Piekny maluszek,gratulaje dla dzielnej mamy i "babc" :loveu::loveu: Quote
nane Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 a ja w tym czasie wkleję zdjęcia :evil_lol: no więc oficjalnie informuję, że Vasco został dziadkiem :multi: Tanya urodziła ślicznego syneczka :loveu: a dzisiejsze zdjęcia: Quote
nane Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 i Vasco przejęty rolą dziadka :cool3: Magda a ty skąd wiesz? :mad: Quote
Magda Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 O! Jeden ,jedyny rodzynek!:loveu: Vasco nie wierzy, że taki młody a już dziadek:evil_lol: A wiem z opisu:eviltong: Quote
Magda Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Jejciu ja chce takiego w prezencie pod choinką! Takiego maluńkiego:loveu: Już go uwielbiam, nie ma co. Quote
tigrunia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 tigrunia napisał(a):Rośnie chłopak w siłę :loveu: Olała mnie :cool1: Quote
Recommended Posts