tigrunia Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Witaj nane!! 2 dni nic nie mogam napisac i tyle mi sie nazbieralo pytan do Ciebie.. Potem napisze ci PM. Dopiero wrocilam z pracy i musze jakis obiad na szybko zrobic! Quote
nane Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Agata_B napisał(a):O jeju... Może tatus był za duży? :-( Po prostu czasem tak bywa, że dany pies nie pasuje do suczki ;) tigrunia napisał(a):Witaj nane!! 2 dni nic nie mogam napisac i tyle mi sie nazbieralo pytan do Ciebie.. Potem napisze ci PM. Dopiero wrocilam z pracy i musze jakis obiad na szybko zrobic! bry bry :lol: no proszę pytanka będą mam nadzieję, że im podołam :razz: co na obiad ??? :evil_lol: ja też nie mogłam wejść na dogo :-( zaraz wkleję dzisiejsze zdjęcia Klusia :loveu: które były wysyłane przyszłym właścicielom ;) Quote
tigrunia Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Juz piszę PM, już już... Na obiad spaghetti z sosem śmietanowo-serowym z ziołami :lol: Czekamy na zdjątka w takim razie :lol: Jak szybko znalazł nowych właścicieli :multi: Quote
tigrunia Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Uppsss.. już są :) Śliczny Kluseczek :) A jak mu ładnie uszka postawiłyście ;) Słodki :loveu: Quote
nane Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 tigrunia napisał(a):Juz piszę PM, już już... Na obiad spaghetti z sosem śmietanowo-serowym z ziołami :lol: Czekamy na zdjątka w takim razie :lol: Jak szybko znalazł nowych właścicieli :multi: no to czekam ;) aaa spaghetti też możesz przesłać przy okazji :eviltong: :evil_lol: też się cieszymy, że szybciutko znalazł nowych właścicieli mamy tylko nadzieję, że będzie to fajna kochająca rodzina :loveu: bo Klusiu jest troszkę bardzo rozpieszczony :roll: Quote
nane Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 tigrunia napisał(a):Uppsss.. już są :) Śliczny Kluseczek :) A jak mu ładnie uszka postawiłyście ;) Słodki :loveu: Kluseczkowe uszka muszą już stać bo chłopak ma prawie 7 tygodni skończone :loveu: poważny wiek teraz tylko nam dokazuje :lol: i daje o sobie znać a jaki odważny :razz: prawdziwy menczyzna :cool3: Quote
tigrunia Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 No Jessi miala 3,5 m+ca jak ja kupilam i jedno uszko nie stalo :shake: I ile sie nameczylam! :shake: PM poszla :lol: Quote
nane Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 tigrunia napisał(a):No Jessi miala 3,5 m+ca jak ja kupilam i jedno uszko nie stalo :shake: I ile sie nameczylam! :shake: PM poszla :lol: czasami jest tak, że uszka dość grube, ciężkie i w dodatku duże Vasco np. nie miał w ogóle podklejanych uszu i same stanęły jak miał 5 tygodni z miotem w którym była Tanya również nie miałyśmy problemu z uszami ;) ale to był miot po Vasco także przekazał małe i lekkie ucho no chociaż ja bym wolała żeby Tanya miała mniejsze uszy ale to tam takie moje wywody :cool1: kochamy ją taką jaka jest :loveu: i to się liczy Quote
tigrunia Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Witaj nane :multi: Ja chyba sie tam przejadę do Ciebie poznać tą Yorkową "brygadę" ;) Szkoda, że w tym Poznaniu nie byłam :placz: Ale ja goopia :mad: Aaa.. no i następne pytanie będzie na PM (tak mi sie przypomniało :) ) No to miłego dzionka - my bardzo zalatany dzis mamy Quote
Aga76 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Cze Marta Naoglądałam się ogonków aż miło! Quote
Guest Agata_B Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Śliczny Klusio :loveu: Albo ja jestem goopia, albo nie wiem co, bo mi sie wydaje ze on ma jakiegoś długiego pysia :oops: Quote
tigrunia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 No gdzieś Ty Marta zniknęła?? :placz: Quote
nane Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='tigrunia']Witaj nane :multi: Ja chyba sie tam przejadę do Ciebie poznać tą Yorkową "brygadę" ;) Szkoda, że w tym Poznaniu nie byłam :placz: Ale ja goopia :mad: Aaa.. no i następne pytanie będzie na PM (tak mi sie przypomniało :) ) No to miłego dzionka - my bardzo zalatany dzis mamy [quote name='Aga76']Cze Marta Naoglądałam się ogonków aż miło! [quote name='Agata_B']Śliczny Klusio :loveu: Albo ja jestem goopia, albo nie wiem co, bo mi sie wydaje ze on ma jakiegoś długiego pysia :oops: Agata :crazyeye: on nie ma długiego pysia :lol: zresztą nie ma po kim :shake: to wszystko zależy od zdjęcia ;) [quote name='tigrunia']No gdzieś Ty Marta zniknęła?? :placz: Hej hej kochani przepraszam was bardzo ale nie wytrzymywałam na dogo ze względu na serwer :mad: więc zrobiłam sobie przerwę bo i tak nic nie mogłam napisać :angryy: zaraz wkleję fotki zwierzyńca :evil_lol: Quote
nane Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Na początek krótka historia "Męczysław w lesie" Dziś jak co dzień postanowiłyśmy wziąć Męczysława na spacerek do lasu :loveu: droga była długa i kręta ale Męczysław chętnie zmierzył się z panującymi tam warunkami pokonywał błoto Quote
nane Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 leżące na drodze konary drzew nawet udało mu się wytropić zwierzynę :evil_lol: Co jakiś czas zerkał głęboko w oczy postanowiliśmy wrócić do domu Quote
Patikujek Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Męczysław jest słodki i widzę że ma śliczną odblaskową smycz:loveu: Fajna wyprawa A gdzie ta zwierzyna?? Złapał coś czy tylko wywęszył???:evil_lol: Quote
nane Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='Patikujek']Męczysław jest słodki i widzę że ma śliczną odblaskową smycz:loveu: Fajna wyprawa A gdzie ta zwierzyna?? Złapał coś czy tylko wywęszył???:evil_lol: Męczysław ma za krótkie nóżki :evil_lol: niestety źwierzyna mu uciekła :-( Quote
Guest Agata_B Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 A to to czarne to wasze? :razz: Quote
tigrunia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Witaj nane :multi: A gdzie fotki Yorkowej brygady?? :cool1: Quote
nane Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='Agata_B']A to to czarne to wasze? :razz: tak wyszło, że teraz mieszka z nami :loveu: [quote name='tigrunia']Witaj nane :multi: A gdzie fotki Yorkowej brygady?? :cool1: Bry bry aaa Yorkowa brygada szwenda się po domu :evil_lol: jutro po Klusia przyjeżdża nowy właściciel :-( od tygodnia już się nie mógł doczekać kiedy go odbierze :lol: bośmy Klusia przetrzymały tydzień ponieważ naszym zdaniem jeszcze był za mały żeby zmieniać domek ;) teraz to już jest dorosły chłop więc sobie poradzi :diabloti: macie jedno Yoraskowe i nie czepiajcie się :eviltong: :evil_lol: teraz zgadnijcie kto to ??? :razz: Quote
tigrunia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 O kurcze.. nie wiem ... pewnie jakiś chłop, co ?? Quote
nane Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='tigrunia']O kurcze.. nie wiem ... pewnie jakiś chłop, co ?? ja nic nie wiem :lol: i nie podpowiem :evil_lol: Quote
Recommended Posts