Mona4 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='nane'][FONT=Courier New]dzięki Mona :calus:[/FONT] [FONT=Courier New]powiem ci szczerze, że dla mnie osoba o nicku bleid (czy coś takiego) jest podejrzana :hmmmm:[/FONT] :angryy::shake: napisze ci na prv Quote
Guest Agata_B Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Mona4 napisał(a)::angryy::shake: napisze ci na prv Czy mogłabym również prosić o Prv? Quote
nane Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='Pegaza']Witaj:p Tanya sie prezentuje niczym królewna:loveu: http://images13.fotosik.pl/93/9baebe39de036f10.jpg też ostatnio byłam na wystawie piekne yorki oglądałam:loveu: [quote name='Mona4']:angryy::shake: napisze ci na prv [quote name='Agata_B']Czy mogłabym również prosić o Prv? [FONT=Courier New]jakie tłumy u nas :cool3:[/FONT] [FONT=Courier New]ojjj Tanya to prawdziwa królewna dzisiaj na chama ją wyciągałam z łóżka żeby poszła siusiu :evil_lol:[/FONT] [FONT=Courier New]Monika dzięki za prv :cool1: Agata nie chciałabyś tego wiedzieć co wiem ja :shake: [/FONT] Quote
Guest Agata_B Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Co za psiko :lol: Nane - jest az tak źle? [FONT=Book Antiqua]Mimo wszystko proszę o PW, jezeli mozna oczywiscie:oops:[/FONT] Quote
nane Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='Agata_B']Co za psiko :lol: Nane - jest az tak źle? [FONT=Book Antiqua]Mimo wszystko proszę o PW, jezeli mozna oczywiscie:oops:[/FONT] [FONT=Courier New]Agata zostawię to bez komentarza :shake:[/FONT] [FONT=Courier New]jeżeli Monika będzie chciała to cię powiadomi na PM'a powiem jedno - ludzie są straszni i wykorzystują naiwność innych :-( [/FONT] Quote
Kincia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='nane'][FONT=Courier New]Agata zostawię to bez komentarza :shake:[/FONT] [FONT=Courier New]jeżeli Monika będzie chciała to cię powiadomi na PM'a powiem jedno - ludzie są straszni i wykorzystują naiwność innych 0:-( [/FONT] :-o Ja tez chce wiedziec o co chodzi :eviltong: W ogole to hej Martus :multi: Ahh yorusie :loveu::loveu::loveu: Dawaj czesciej znaki zycia :cool3::cool3: Quote
nane Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']:-o Ja tez chce wiedziec o co chodzi :eviltong: W ogole to hej Martus :multi: Ahh yorusie :loveu::loveu::loveu: Dawaj czesciej znaki zycia :cool3::cool3: [FONT=Courier New]hej Kinguś mam już rodowód Dinah zaraz się pochwalę :eviltong: teraz będę dawać częściej znaki życia obiecuję :cool1: coś ta moja galeria "obumarła" :-( [/FONT] Quote
Kincia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='nane'][FONT=Courier New]hej Kinguś mam już rodowód Dinah zaraz się pochwalę :eviltong: teraz będę dawać częściej znaki życia obiecuję :cool1: coś ta moja galeria "obumarła" :-( [/FONT] O tak super :multi: No wkoncu :D Musisz odnowic ta galerie :loveu: Quote
nane Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [FONT=Courier New]przód[/FONT] :cool3: [FONT=Courier New]tył :razz: [/FONT] Quote
nane Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [FONT=Courier New]Zdjęcia małej Dinah PiggyBoo :loveu: [/FONT] Quote
Kincia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Jaki ma slodki pyszczek taki do calowania :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu: A ja pilnie mpotrzebuje domku dla 3 slepych kociat wiecej w galeri!! Quote
nane Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [FONT=Courier New]Giorgio Armani na dzisiejszym ostatnim spacerku z nami:placz:[/FONT] [FONT=Courier New]Dziś pojechał do nowego domku za granicą :loveu:[/FONT] Quote
nane Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [FONT=Courier New]Layla :loveu:[/FONT] [FONT=Courier New]która może już niedługo też trafi do nowego domku ;)[/FONT] [FONT=Courier New]a jak nie to trudno my nie będziemy płakać :evil_lol: [/FONT] Quote
nane Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [FONT=Courier New]oraz Giselle która na 200% zostaje z nami :multi: [/FONT] Quote
nane Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [FONT=Courier New]brygada Ryzykownego Ratunku [/FONT]:evil_lol: [FONT=Courier New]oraz Giorgio :-( [/FONT] Quote
nane Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [FONT=Courier New]i kolejne zdjęcia :cool1: Giorgio :roll: i dziewczyny :diabloti: [/FONT] Quote
nane Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [FONT=Courier New]i ostatnie zdjęcie :loveu:[/FONT] [FONT=Courier New]Giorgio trafił do wspaniałego domku za przyjaciółki będzie miał kota i dwie bullterierki także nie będzie się nudził :diabloti: mamy nadzieję, że sprawi jeszcze więcej radości swoim nowym właścicielom niż nam ;) [/FONT] Quote
Magda Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Jakie śliczne maluszki:loveu: Ja nie mogłabym się rozstać... za bardzo się przywiązuję Pozdrawiamy yorkową rodzinkę:multi: Quote
nane Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='Magda_Miki']Jakie śliczne maluszki:loveu: Ja nie mogłabym się rozstać... za bardzo się przywiązuję Pozdrawiamy yorkową rodzinkę:multi: [FONT=Courier New]Miło nam Pani Prezes że Pani wpadła :loveu: z przywiązywaniem to fakt zawsze człowiek cierpi jak idą do nowych domków :-( [/FONT] Quote
Magda Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Tak dawno nie byłam to w końcu się pokazałam:p Nad morzem byliście teraz? Ciepło chociaż?:lol: Quote
nane Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='Magda_Miki']Tak dawno nie byłam to w końcu się pokazałam:p Nad morzem byliście teraz? Ciepło chociaż?:lol: [FONT=Courier New]dzisiaj było bardzo fajnie ciepło i słonecznie jak na zdjęciach widać :cool3: [/FONT][FONT=Courier New]wczoraj jadłam nawet loda soprano nad morzem :eviltong:[/FONT] Quote
tigrunia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 :loveu:Witaj nane ..dopiero zawitałam do waszej galerii.. Twoje psy są cudne! :loveu: Jak będę kupować pieska to się chyba do Ciebie odezwę.. ale to jeszcze z rok, moze dwa... na razie mam małą Jessi więc pomalutku, pocichutku hodowla będzie sie rozwijac. Chciała bym stworzyć taką hodowlę jak Twoja ! Mam nadzieję, że mi się uda. Na rzie mam tylko takie plany, mieszkam w domku więc mam możliwości i bardzo .. ale to bardzo kocham tą rasę.. i myślę, że wiedzy odpowiedniej już nabrałam. Chciałabym , żeby było pełno takich "idealnych" Yorków!! Pozdrawiam gorąco!! No Jessi oczywiście też pozdrawia Twoje aniołki :loveu::loveu: Quote
Mona4 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 jak ja kocham takie Yorkowe dzieci:loveu::loveu::loveu: piekne są:loveu::loveu: Quote
mery Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Wpadłam się przywitać i zapoznać. Witaj nane i cardea! Witajcie przepiękne joraski!!! Pozdrawiam/ Mery Quote
Sara_i_Aris Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Cześć Marta :calus: Gdzie jesteś, jak cię nie ma? :-( Tęsknimy za tobą i twoją gromadką yorasków. Buziaczki :buzi: Quote
Recommended Posts