nane Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):JEZU JAKI PIEKNY :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: JEZU NANE AAAAA:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: IDE PO MAME :cool3: :cool3: WIECEJ FOTEK:loveu: :loveu: :loveu: [FONT=Courier New]w końcu musi być piękny [/FONT] [FONT=Courier New]n[/FONT][FONT=Courier New]ie na darmo chodzi 24 h w papilotach :cool1:[/FONT] Pinczerek-Jacky napisał(a): [FONT=Courier New][/FONT] A NO I JA ZAMAWIAM TEGO :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: CO TO ZA PLEC :cool3: :cool3: :cool3: ? [FONT=Courier New]nie wiem albo chłopak albo dziewczyna jedno z nich :evil_lol: [/FONT] [FONT=Courier New]ale chyba chłopak - jak narazie jest najładniejszy z miotu także zobaczymy jak się rozwinie [/FONT] Quote
Kincia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 nane napisał(a):[FONT=Courier New]w końcu musi być piękny [/FONT] [FONT=Courier New]n[/FONT][FONT=Courier New]ie na darmo chodzi 24 h w papilotach :cool1:[/FONT] [FONT=Courier New]nie wiem albo chłopak albo dziewczyna jedno z nich :evil_lol: [/FONT] [FONT=Courier New]ale chyba chłopak - jak narazie jest najładniejszy z miotu także zobaczymy jak się rozwinie [/FONT] No akurat chlopak mi pasuje :multi: :multi: :multi: No on jest piekny :loveu: :loveu: :loveu: No ma taki sliczny wlos :loveu: :loveu: Quote
Kasia_zg Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Witam cieplusio!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Jejciu ależ piekne foteczki tu u Was.[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Vasylek jest przepiękny:loveu: [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]I szczeniorki słodziachne i wogóle wszystkie Wasze pisaczki sa piękne :loveu: [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Przyjemnej nocki Wam życze :)[/FONT] Quote
nane Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Kasia_zg napisał(a):[FONT=Palatino Linotype]Witam cieplusio!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Jejciu ależ piekne foteczki tu u Was.[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Vasylek jest przepiękny:loveu: [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]I szczeniorki słodziachne i wogóle wszystkie Wasze pisaczki sa piękne :loveu: [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Przyjemnej nocki Wam życze :)[/FONT] [FONT=Courier New]dziękujemy :oops: [/FONT] Quote
Kincia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Halo :angryy: :angryy: :angryy: Co tam u ciebie :)? Jak szczeniorki :multi: :multi: ? Quote
Pegaza Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Jestem przelotem wpadłam by się przywitać i spadam :p Quote
nane Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Magda_Miki']Hej! Jesteście?:razz: [quote name='Pinczerek-Jacky']Nane gdzie sie podziewasz :mad: ? [quote name='Pinczerek-Jacky']Halo :angryy: :angryy: :angryy: Co tam u ciebie :)? Jak szczeniorki :multi: :multi: ? [quote name='Pegaza']Jestem przelotem wpadłam by się przywitać i spadam :p [FONT=Courier New]jesteśmy tylko ostatnio mamy dogomaniacki kryzys :-( [/FONT] [FONT=Courier New]Tanya was wita [/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New]i przedstawia naszego kwiatka [/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New]a tu szczeniorki [/FONT] [FONT=Courier New]chłopak [/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New]i trzy dziewczyny[/FONT] [FONT=Courier New]Wczoraj wszystkie otworzyły już oczy[/FONT] :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='nane'] Śliczy szczeniaczek :loveu: Jeszcze nigdy na żywo nie widziałam takiego maleństwa :shake: Quote
Magda Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Hej Marta! Co to za kryzysik?:mad: Wypędź go jak najszybciej Witamy słodką Tanye:loveu: i rozkoszne robaczki:loveu::loveu::loveu::loveu: (po buźce dla każdego) Quote
nane Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Magda_Miki']Hej Marta! Co to za kryzysik?:mad: Wypędź go jak najszybciej [FONT=Courier New]no właśnie ni da rady :-( [/FONT] Quote
Magda Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='nane'][FONT=Courier New]no właśnie ni da rady :-( [/FONT] Ojej... Trzymaj się:glaszcze: Quote
nane Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Magda_Miki']Ojej... Trzymaj się:glaszcze: [FONT=Courier New]tak mam zawsze na wiosnę taki kryzys[/FONT] :placz: Quote
Magda Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='nane'][FONT=Courier New]tak mam zawsze na wiosnę taki kryzys[/FONT] :placz: Wiosna niedługo się kończy, a rozpoczyna się lato:eviltong: Quote
nane Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Magda_Miki']Wiosna niedługo się kończy, a rozpoczyna się lato:eviltong: [FONT=Courier New]dlatego mam nadzieję, że mi przejdzie :mad: idę zrobić sobie kawę i zaraz wracam :cool3: [/FONT] Quote
Magda Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='nane'][FONT=Courier New]dlatego mam nadzieję, że mi przejdzie :mad: idę zrobić sobie kawę i zaraz wracam :cool3: [/FONT] Ja lecę na obiad:loveu: Wpadnę (może) wieczorem:cool3: Quote
Kincia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='nane'][FONT=Courier New]jesteśmy tylko ostatnio mamy dogomaniacki kryzys :-( [/FONT] [FONT=Courier New]Tanya was wita [/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New]i przedstawia naszego kwiatka [/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New]a tu szczeniorki [/FONT] [FONT=Courier New]chłopak [/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New]i trzy dziewczyny[/FONT] [FONT=Courier New]Wczoraj wszystkie otworzyły już oczy[/FONT] :loveu: No wkoncu zawitalas :multi: :multi: Ahh szczeniorki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Moj malutki chlopczyk :evil_lol: :loveu: Quote
nane Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Pegaza']a moja ta w środku dziewczyneczka:eviltong: [FONT=Courier New]Daria [/FONT]:mad: :mad: :mad: [FONT=Courier New]bo nazwę ją twoim imieniem[/FONT] :evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 no co se zamówic juz musze bo potem będzie kolejka:eviltong: Ty zawsze musisz przyjść wtedy kiedy ja wychodze z dogo:mad: psy na spacer wyprowadzić musze Quote
nane Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Pegaza']no co se zamówic juz musze bo potem będzie kolejka:eviltong: Ty zawsze musisz przyjść wtedy kiedy ja wychodze z dogo:mad: psy na spacer wyprowadzić musze [FONT=Courier New]bo ja zawsze je wyprowadzam przed tobą a jak wracam to wtedy wchodzę :cool3: [/FONT] [FONT=Courier New]Daria ale po ty co je będziesz wyprowadzać przecież wytrzymają 10 godzin bez wychodzenia spokojnie :evil_lol: [/FONT] Quote
Kincia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Ja zamawiam juz tego psiaka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pegaza Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 taa teraz do rana to juz wytrzymają po wieczornym spacerze:razz: dobrze takiej co tylko na ogród wypuści a tu człowiek z 3 piętra musi schodzić:mad: Quote
Magda Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Pegaza napisał(a): dobrze takiej co tylko na ogród wypuści a tu człowiek z 3 piętra musi schodzić:mad: Dokładnie! Łączymy się w bólu:mad: Wróciłam!:cool3: Quote
Recommended Posts