maartucha Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Hej Maaarrciu :* Maatko ale ja za Wami tęskne :placz: :placz: I się tak mijamy :placz: Śliczne zdjęccie :multi: Jestem z was dumna :* Quote
Magda Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='nane']To już nie ode mnie zależy pani sędzia przyczepiła się, że jest jasny na płaszczu a ja do niej "no cóż wiek niestety robi swoje:razz: " tym bardziej, że wszystkie psiaki w klasie Vasyla skończyły dopiero co 2 lata i co z tego, że miał najdłuższy włos i tak naprawdę był najlepszy anatomicznie :lol: .... I tak jest śliczny!! Kolorek w moim typie (i Mikusiowym oczywiście:cool3:) I co słychać? Już koniec męczarni? Quote
Kincia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Sliczne fotka :):) Szkoda ze tak malo :( Ale zawsze cos xD Quote
nane Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='Magda_Miki']I tak jest śliczny!! Kolorek w moim typie (i Mikusiowym oczywiście:cool3:) I co słychać? Już koniec męczarni?[/quote] ja i tak go kocham:loveu: a żaden sędzia nie sprawi żebym go sprzedała tak jak to robią co niektórzy "hodowcy" nawet jakby nie miał nogi i tak byłby kochany tak samo w końcu to tak jakby moja krew - to ja przy nim czuwałam całymi nocami i dbałam żebu mu niczego nie zabrakło jak był malusi i tak jest po dziś dzień :multi: o co chodzi z końcem męczarni??? :crazyeye: Quote
nane Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 maartucha napisał(a):NO Hej Marcciu :multi: cześć :loveu: Quote
Pati i Daisy Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 dzien dobry:loveu: a będą jakieś nowe fotki? :cool3: Quote
nane Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 witamy wsyztkih :loveu: z pzyklościom zawiadamiamy iz Taniunia wymienia zombki :vamp: oto dowut scerbatej panienki:loveu: Quote
maartucha Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 [quote name='nane']witamy wsyztkih :loveu: z pzyklościom zawiadamiamy iz Taniunia wymienia zombki :vamp: oto dowut scerbatej panienki:loveu: haha jaki scerboool :D Quote
nane Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Witamy :loveu: podczas gdy ja już wstałam wszystkie Yorki w moim pokoju jeszcze sobie śpią Vasco :loveu: Tanya :loveu: Quote
Kincia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Hihi ale szczerbolek :D:D:loveu: Sliczne fotki:loveu: :loveu: :loveu: Szkoda ze tak malo :( ale zawsze cos :evil_lol: :multi: Tanya :loveu: Quote
cardea Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Hellow Fszystkim :p No cóż dzis był suuperancki dzień prawie cały czas siedzieliśmy sobie w ogródeczku. Wprawdzie Pańcia wczoraj zaplanowała, że dokończy kapiele ale trudno Naszczęście Marta obroniła honor i w tym tygodniu do dokończenia zosatła tylko Megisia i Eryś ale nie wiemy jak to z Eryniem będzie ponieważ ma chore uszka leczy już je od poniedzaiłku .... Ale nie o Tym chciałam powiedzieć, więc powróćmy do ratowania hahaha Nasz muniiiiiiiiiiiiiiiiii Wpadł pod maszynkę i ma supreancka Fryzurke Oczywiscie ogólna prezentacja nastapi na pokazach psów zarejstrowanych w Zwiazku Ale takie przed premierowe mozemy pokazać już dziś :loveu: i jeszcze w fryzurce niewystawowej :oops: ale w pozie tak :multi: Quote
maartucha Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Hellow :* Widze ze wypoczynek wypoczynkiem :D I sie nie pojawiacie :* Ale to wam wybaczam :D :) BUŚśka ;) Quote
Kasia_zg Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Witam...własnie zawitalam do Was poczytałam pogladałam i oczywiście Gratuluje!! Foteczki sa boskie. Te wasze skarbiki sa takie słodziachne!! :loveu: Tulaski dla Was! Pozdrowionka i miłego dzionka!! Quote
nane Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 maartucha napisał(a):Hellow :* Widze ze wypoczynek wypoczynkiem :D I sie nie pojawiacie :* Ale to wam wybaczam :D :) BUŚśka ;) Kasia_zg napisał(a):Witam...własnie zawitalam do Was poczytałam pogladałam i oczywiście Gratuluje!! Foteczki sa boskie. Te wasze skarbiki sa takie słodziachne!! :loveu: Tulaski dla Was! Pozdrowionka i miłego dzionka!! Witamy wszystkich serdecznie ostatnio mamy duuuużo zajęć :crazyeye: ponieważ zaczął się okres wystaw :mad: i trzeba się ze wszystkim uporać :roll: dziękujemy, że o nas pamiętacie :loveu: i pozdrawiamy serdecznie CAŁA YORASKOWA RODZINKA :loveu: Quote
Magda Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 nane napisał(a):[quote name='Magda_Miki']I tak jest śliczny!! Kolorek w moim typie (i Mikusiowym oczywiście:cool3:) I co słychać? Już koniec męczarni?[/quote] ja i tak go kocham:loveu: a żaden sędzia nie sprawi żebym go sprzedała tak jak to robią co niektórzy "hodowcy" nawet jakby nie miał nogi i tak byłby kochany tak samo w końcu to tak jakby moja krew - to ja przy nim czuwałam całymi nocami i dbałam żebu mu niczego nie zabrakło jak był malusi i tak jest po dziś dzień :multi: o co chodzi z końcem męczarni??? :crazyeye: Hahaha....zapewne chodziło mi o poranne rozrabianie yorasków:lol: Sama już nie pamiętam, tak dawno to było:evil_lol: Fryzurka super! Czy wy może prowadzicie salon fryzjerski?:cool3: Quote
nane Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Magda_Miki napisał(a): Fryzurka super! Czy wy może prowadzicie salon fryzjerski?:cool3: dziękujemy :oops: nie prowadzimy salonu :roll: raczej zajmujemy się tym amatorsko :razz: i ćwiczymy na swoich psiakach :loveu: a cio była byś zainteresowana obcięciem Mikiego :evil_lol: ??? Quote
nane Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 C'est Eric Cardea:loveu: wczoraj na Krajowej Wystawie w Bydgoszczy otrzymał tytuł Najlepszego Dorosłego Psa w Rasie :cool3: Quote
Magda Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 nane napisał(a): a cio była byś zainteresowana obcięciem Mikiego :evil_lol: ??? Eeee.....NIE:shake::evil_lol::evil_lol: nane napisał(a):C'est Eric Cardea:loveu: wczoraj na Krajowej Wystawie w Bydgoszczy otrzymał tytuł Najlepszego Dorosłego Psa w Rasie :cool3: Gratulacje!!:klacz::klacz::klacz: Quote
nane Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Magda_Miki napisał(a):Eeee.....NIE:shake::evil_lol::evil_lol: Gratulacje!!:klacz::klacz::klacz: no to spadaj :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dziękujemy :loveu: Quote
Aga76 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Cześć :biggrina: normalnie sukces za sukcesem, gratulacje i powodzenia :bigok: Quote
Zuza96 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Nie wiem czemu nie odzywałam się i przeglądałam waszą galeryjkę, ale teraz nareszcie sie ujawniam.I raczej coś mi tak w głowie świta, że ciebie marto (??) poznałam na offie... Ogólnie to zazroszczę wam mieć tyle yorków w domciu, tez bym chciała. Będę miała swojego (raczej) w czerwcu. :cool3: Quote
Recommended Posts