Jump to content
Dogomania

JEDNA WIELKA RODZINA nane, cardea i ich yoraski NEW EDITION

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dzień dobry wszystkim :loveu:
u nas wielkie przygotowania do jutrzejszej wystawy :cool3: Vasco już od wczoraj jak tylko się dowiedział, że jedzie:multi: ostro się przygotowuje - myje bardzo dokładnie brzusio łącznie z pisiorkiem, każdą łapkę z osobna bo przecież musi być czyściutki :evil_lol: a teraz czeka w odżywce aż Pańcia go weźnie i wypłucze ;)

Kochany mój ah jak on kocha te wystawy :multi: :loveu: aż mi się cieplej w sercu robi jak go widzę na ringu - dumny i pewny siebie z ufnością w oczach i radością, że znów go wszyscy podziwiają :cool1:

Posted

[quote name='nane']Dzień dobry wszystkim :loveu:
u nas wielkie przygotowania do jutrzejszej wystawy :cool3: Vasco już od wczoraj jak tylko się dowiedział, że jedzie:multi: ostro się przygotowuje - myje bardzo dokładnie brzusio łącznie z pisiorkiem, każdą łapkę z osobna bo przecież musi być czyściutki :evil_lol: a teraz czeka w odżywce aż Pańcia go weźnie i wypłucze ;)

Kochany mój ah jak on kocha te wystawy :multi: :loveu: aż mi się cieplej w sercu robi jak go widzę na ringu - dumny i pewny siebie z ufnością w oczach i radością, że znów go wszyscy podziwiają :cool1:

czekamy na fotosy!;)

Posted

[quote name='Pati i Daisy']POWODZENIA!!!!!!!:multi: :multi: :multi:

[quote name='Pinczerek-Jacky']Mysle ze dzis nam relacje zdasz!!:cool3: :cool3:

[quote name='maartucha']Hi martulka! :)

3mam kciuki oczywiscie :D I zdjęcia mileee widziane :D A jak by inaczej :P
(a u nas kilka nowych foteczek)

[quote name='Pinczerek-Jacky']Hej:*
To trzymamy kciuki :multi:
Napewno wygra a jak :cool3: :cool3:
No fotki tez mile widziane :cool3:

[quote name='Pegaza']Cze Nane i yoraski powodzenia w takim razie życze na wystawie :p

[quote name='MAREA SHAPIRO']czekamy na fotosy!;)

[quote name='Pinczerek-Jacky']I na wiadomosci!!!!:cool3: :cool3:

cześć wszystkim :loveu:
już wróciliśmy - Vasylek przywiózł do domciu III lokatę i brązowy medal:sweetCyb:

poniżej przedstawiam mendal :B-fly:

a opis brzmi tak:
"elegancki piesek, doskonały wyraz, płynna dolna i górna linia, w ruchu wąsko ustawiony front, bardzo dobry tył, szata doskonała w gatunku, jasny podpalany płaszczyk, bardzo dobry temperament"

ależ jestem z niego dumna :bigcool:
ale oczywiście mądra Marta zapomniała aparatu:ices_bla: fotki wstawię jak tylko będą na yorklandzie :mad:

Posted

:sweetCyb:

Aaaa GRATULACje :multi: :multi: :multi:
A z aparatem to przesadzilas :angryy: :evil_lol:
Ale najważniejsze ze jakies beda :multi:
Jeszcze raz gratuluje :sweetCyb:

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']:sweetCyb:

Aaaa GRATULACje :multi: :multi: :multi:
A z aparatem to przesadzilas :angryy: :evil_lol:
Ale najważniejsze ze jakies beda :multi:
Jeszcze raz gratuluje :sweetCyb:

[quote name='Spanielka_Molly']Gratuluje! :)

[quote name='MAREA SHAPIRO']wow superasnie...! super notka!
gratulujemy!:loveu: :loveu: :loveu:
dzień dobry wszystkim :multi:
dziękujemy bardzo :loveu:
a kiedyś zareprezentujemy całą kolekcję medalowych osiągnięć Vasylka :cool3:
jejciu jaki on jest kochany jechał wczoraj w samochodzie ze sznaucerami i ani pisnął spał sobie spokojnie.
Najlepsze to jest to, że jechał z nim pies który miał podobnie jak Vasco trudne dzieciństwo :-( .
Lolo zachowanie ma zupełnie takie samo jak Vasco cały dzień by się tylko miział, na ringu jest królem i nie lubi się fotografować :evil_lol: .
No i oczywiście jechała Karmena - szalona kobieta, najpierw buczała na Vasco ale później na wystawie doszli do porozumienia ;) a jak wracaliśmy już ostro się przytulała :cool1:
Vasylek jeszcze śpi u mnie na kolankach bo przecież on z łóżka nie wychodzi do godziny 10 rano :evil_lol:

Posted

nane napisał(a):

Vasylek jeszcze śpi u mnie na kolankach bo przecież on z łóżka nie wychodzi do godziny 10 rano :evil_lol:

To tak jak ja:diabloti:

GRATULUJE BRĄZOWEGO MEDALU!:multi: :multi: :multi:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Marta gratulujemy medalu! Ale dlaczego tylko brÄ…z?:mad: NO dlaczego?

Następnym razem proszę się poprawić:eviltong:

To już nie ode mnie zależy pani sędzia przyczepiła się, że jest jasny na płaszczu a ja do niej "no cóż wiek niestety robi swoje:razz: " tym bardziej, że wszystkie psiaki w klasie Vasyla skończyły dopiero co 2 lata i co z tego, że miał najdłuższy włos i tak naprawdę był najlepszy anatomicznie :lol: .... cóż po prostu nie był w typie sędziego :evil_lol: ale Vasco dostał porcję pieszczot i w ogóle jest najkochańszy na świecie gdybym się tak miała przejmować każdą oceną sędziego (bo za każdym razem można się dowiedzieć czegoś nowego:crazyeye: o swoim psie co u niektórych sędziów) to powinnam już go dawno sprzedać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no cóż jest jaki jest i nikt tego nie zmieni przecież nie będę go farbować :mad:
ale osobiście to bardzo mi się podoba ten jego kolor na płaszczu :cool1: oczywiście wizualnie :roll:

Posted

witamy wszystkich z depresją dnia poniedziałkowego :mad:
czeka mnie straszny tydzień zaczyne mnie trochę wkurzać już to studiowanie :angryy: :angryy: :angryy:
co chwilę jakieś koła mamy :crazyeye:
jakbym nie mogła sobie w domu posiedzieć
a mówią, że studiowanie jest takie fajne - powiem wam u mnie na uczelni jest masakrycznie :mad:
ostatnio poszłam na dopiskę z agrobiologii napisałam kobicie wszystko tak ja miałam w notatkach w dodatku wypunktowane a ona do mnie, że to było lanie wody :shithappens:
to nie miało być tak :spam2:
myślałam, że kobitę nota bene profesor nadzwyczajny itd. itp. :snipersm: ale cóż powsztrzymałam się :ices_bla: i nic nie odpowiedziałam bo po co z idiotką się kłócić :motz: ona i tak będzie miała zawsze rację :plzdie:
czy to nie może być wszystko prostsze ??? :ylsuper:
rozumiem, że studia nie są dla wszystkich ale po co innym podkładać kłody pod nogi :wallbash:
dzisiaj mam poprawkę z agrobiologii także może się uda :splat: