madziasto4 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='nane']Może cos wesołego?? Mów szybko który to? :cool3: Quote
nane Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 madziasto4 napisał(a):Mów szybko który to? :cool3: Charlotta (suka) pierwsze kroki :cool3: Quote
madziasto4 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 nane napisał(a):Charlotta (suka) pierwsze kroki :cool3: Czekaj, czekaj, lecę sprawdzić na mini listę, która to z kolei i po kim :cool3: Quote
nane Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 madziasto4 napisał(a):Czekaj, czekaj, lecę sprawdzić na mini listę, która to z kolei i po kim :cool3: Charlotta to córka Ambry (muni) :razz: Quote
BlackSheWolf Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 oj oj :D niedawno powstała galeria a jaką sławe już zyskała :D historia super:D tylko można się pogubić w tych wszystkich psiakach :D no to ucałuj wszystkie psiaki jakie masz teraz w domku ode mnie :) pozdrawiam :D i czekam na zdjęcia grupowe :D Quote
Kasia Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 madziasto4 napisał(a): Czekaj, czekaj, lecę sprawdzić na mini listę, która to z kolei i po kim :cool3: Najlepiej to sobie wydrukować tą listę i przykleić gdzieś z boku monitora...:p Racja Madziu...? :cool3: Quote
madziasto4 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 nane napisał(a):Charlotta to córka Ambry (muni) :razz: Tak, tak, oczywiście, nie miałam wątpliwości co do tego :fadein: (Boże jaka Ambra, jaka munia :crazyeye: :evil_lol: ) A tak serio to nie mogę zobie wyobrazić tej całej gromadki :loveu: Naprawdę jest tak, że tylko spojrzysz i wiesz który to? :lol: A i jeszcze przypomnij mi tak szybciutko ile jest chłopców, a ile dziewczynek? :loveu: I jaki jest rozstrzał wiekowy- czyli w jakim wieku jest najmłodsze maleństwo, a w jakim najstarsze? :) Quote
madziasto4 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 fidelek2 napisał(a):Najlepiej to sobie wydrukować tą listę i przykleić gdzieś z boku monitora...:p Racja Madziu...? :cool3: Chyba tak zrobię i będę czytać przed snem :evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Hej Nane Ale musicie mieć wesoło z taką cudowną gromadką :loveu: Quote
nane Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 madziasto4 napisał(a):Chyba tak zrobię i będę czytać przed snem :evil_lol: Cwiczcie ćwiczcie dziewczynki :evil_lol: Quote
nane Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='madziasto4'] 1)A tak serio to nie mogę zobie wyobrazić tej całej gromadki :loveu: Naprawdę jest tak, że tylko spojrzysz i wiesz który to? :lol: 2)A i jeszcze przypomnij mi tak szybciutko ile jest chłopców, a ile dziewczynek? :loveu: I jaki jest rozstrzał wiekowy- czyli w jakim wieku jest najmłodsze maleństwo, a w jakim najstarsze? :) a więc odpowiedź na pytanie nr. 1 Muszę wiedziać :evil_lol: nie mam wyjścia odpowiedź na pytanie nr. 2 chłopców jest 4 a dziewczynek 6 :cool3: najstarsza jest Ambra ma 7 lat a Tanya ma 4 i pół miesiąca :loveu: Quote
nane Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Hej Nane Ale musicie mieć wesoło z taką cudowną gromadką :loveu: pewnie że jest wesoło :cool3: jest o 10 razy więcej pomysłów :mad: Quote
nane Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 a co powiecie na uśmiech naszej Famci ??? i może jeszcze porównanie wielkościowe york (Eric) kontra owczarek Quote
Pati i Daisy Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='nane']a co powiecie na uśmiech naszej Famci ??? Powalający :mdleje: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
nane Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Powalający :mdleje: :loveu: :loveu: :loveu: dziękujemy :cool3: Quote
nane Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 to może teraz "bezpieczne" zabawy w roli głównej Dama i Charlotta a po zabawie czas na chwilę relaksu Quote
madziasto4 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='nane'] odpowiedź na pytanie nr. 2 chłopców jest 4 a dziewczynek 6 :cool3: najstarsza jest Ambra ma 7 lat a Tanya ma 4 i pół miesiąca :loveu: To rozrzut niemały :lol: A jak się psinki dobierają do zabaw, zbliżonym wiekiem czy raczej charakterem? [quote name='nane']pewnie że jest wesoło :cool3: jest o 10 razy więcej pomysłów :mad: Pozwolę sobie sądzić, że mój Toro broi za 3 :evil_lol: [quote name='nane'] i może jeszcze porównanie wielkościowe york (Eric) kontra owczarek Wspaniały widok :sweetCyb: Quote
nane Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 jak już pisałyśmy ERIC był wyjątkowym psem a jego spacery po plaży wyglądały tak: Quote
nane Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 madziasto4 napisał(a):To rozrzut niemały :lol: A jak się psinki dobierają do zabaw, zbliżonym wiekiem czy raczej charakterem? wyobraź sobie 10 yorasków ganiających się w berka na ogrodzie :cool3: nie jesteśmy w stanie nawet uchwycić tego widoku aparatem :mad: za szybko się przemieszczają :evil_lol: Quote
nane Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 zauważyłam, że nasza Famcia ma wzięcie :cool3: więc może jeszcze jedno typu METAMORFOZA FAMY :evil_lol: stateczna Famcia przed: i po::evil_lol: Quote
nane Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 i coś z serii "mmm jakie pyszne":sabber: w roli głownej ERIC Quote
madziasto4 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 nane napisał(a):wyobraź sobie 10 yorasków ganiających się w berka na ogrodzie :cool3: nie jesteśmy w stanie nawet uchwycić tego widoku aparatem :mad: za szybko się przemieszczają :evil_lol: Uchwyć, uchwyć :sweetCyb: Quote
nane Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Musiałybyśmy wrzucic je do kojca takiego dla szczeniaczków :evil_lol: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Hej Marta! Super, że założyłaś galeryjkę!:multi: Ja tak samo jak dziewczyny już się zdążyłam pogubić, ale myślę, że dam radę:evil_lol: Pozdrowienia!! Quote
Recommended Posts