jo-jo Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 od lat myślę o tych wystawach, chyba w przyszłym roku zbieramy ekipe i jedziemy :) czekam na relację po tegorocznych wyjazdach :) Asiu, co do sędziów, to zarówno Jakkel, Telavite jak i Chapiro sędziują dwójkę i sędziowali mi dogi. U Chapiro w Rumunii udało mi się nawet do 8'ki na grupie wejść :) Telavite, jak to skandynawka - bardzo ale to bardzo patrzyła na ruch jak byliśmy u niej. Rase wygrała śliczna suka, o świetnym ruchu. Wybierała zdecydowanie lżejszy typ, ale bardzo elegancki. Jakkel oceniał nas kiedyś na Węgrzech, za nic nie byłam w stanie połapać o co mu chodzi. Quote
Asiaczek Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 Dziękowac.... Ja nadal rozważam - jechać czy nie. Może uda mi się podczepic do znajomych, którzy jada samochodem osobowym lub dam im Serka do wystawienia. to sie jeszcze zobaczy. Ale - na chwile obecna - nie stac mnie na taki wydatek, mimo zbierania kasy na ten wyjazd juz od kilku mieisęcy... pzdr. Quote
ENDRIUTRACKER Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 :cool1: podnoszę bo temacik bardzo ciekawy ... interesujaca propozycja a czasu coraz mniej ... Quote
Maganna Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 (edited) Witam. Wszystkim wybierającym sie na wystawę do Grecji pragnę przypomnieć o wlasciwej ochronie psiakow.Grecja jest jednym z krajów w którym występuje choroba"Leiszmanioza"przenoszona przez kąsające komary.Okres zwiekszonego ryzyka ( ukąszenia i zakazenia psa ) przypada od kwietnia do listopada.Choroba wykryta we wczesnym stadium jest calkowicie uleczalna.Jednakze wciąż rok rocznie odnotowuje sie wiele przypadków smiertelnych wsrod psow.Najskuteczniejsze jak dotychczas środki ochronne dostępne rownież w Polsce to: -obroża ochronna dla psów Scalibor ( u niektórych psiaków wywołuje podraznienia) -Advantix spot on -Exspot,ampułka. Sprawdza się rownież "citronella"dla psow,którą spryskujemy psiaka po zachodzie słońca każdego dnia. Citronella do nabycia w każdym z pet shopów,które znajdują sie w okolicy Nea Makri,Marathonas. Edited June 3, 2013 by Maganna Quote
Asiaczek Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 Dziękujemy za informacje:) Na pewno - jezeli wyjazd dojdzie do skutku - skorzystamy z wiedzy:) pzdr. Quote
ACTINA Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 (edited) O.K. już widzę, że CACe są 1 na płeć i przyznają też R.CAC (analogicznie z J.CAC) Edited June 13, 2013 by ACTINA już znalazłam odpowiedz na pytanie Quote
ACTINA Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 My już po wystawie (chociaż ciągle w trasie) :-) Nasza IDEA 3xV1 3xRes. CAC i 3x Res.CACIB Nasz Lippy 3xV1 2xCAC i 2x CACIB ukończył Inter championat i był o włos do tytułu GR.CH. tak więc chyba niedługo znów wybieramy się na wystawę do Marathonu. O moich wrażeniach napiszę później bo mamy jeszcze na głowie inne wystawy. Quote
Asiaczek Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Pięknie, gratuluję!!!! I czekamy na relację:) Ja, niestety, finansowo nie dałabym rady...:( pzdr. Quote
Recommended Posts