bety Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 (edited) Głogów 25-27.I.2013 (CACIB) Sędzia: Andrzej Szutkiewicz PSY Klasa mlodzieży: Echo Star's CACTUS CANYON Molnarvolgyi MEMORIAL DAY POSEJDON GOD OF THE SEA Apocalipto PRINCE GORDON Apocalipto Klasa pośrednia: Kitsune COMANCHE CHIEF SUKI Klasa baby: ZINTRA Ezer Klasa młodzieży: PUMA MACZU-KU Apocalipto Klasa pośrednia: Molnarvolgyi MY SWEET YOKO Pzdr Edited January 22, 2013 by bety Quote
kira Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='bety']Głogów 25-27.I.2013 (CACIB) Sędzia: Andrzej Szutkiewicz PSY Klasa mlodzieży: Echo Star's CACTUS CANYON - V4 Molnarvolgyi MEMORIAL DAY - V2 POSEJDON GOD OF THE SEA Apocalipto - V1 , Zw.Mł , NJwR PRINCE GORDON Apocalipto - V3 Klasa pośrednia: Kitsune COMANCHE CHIEF - CWC , CACIB , BOB SUKI Klasa baby: ZINTRA Ezer - wo , NBwR Klasa młodzieży: PUMA MACZU-KU Apocalipto - Zw.Mł Klasa pośrednia: Molnarvolgyi MY SWEET YOKO - V1 ( nie wiem czy CWC ) Pzdr ps : na finałach nie zostaliśmy . Jeśli ktoś zna wyniki to proszę dopisać Quote
bety Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 Kitsune COMANCHE CHIEF - BOG 3 A ja słyszałam że: Molnarvolgyi MY SWEET YOKO - bdb ??????????? Może ktoś wyjaśnić jak było? Pzdr Quote
kira Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='bety']Kitsune COMANCHE CHIEF - BOG 3 A ja słyszałam że: Molnarvolgyi MY SWEET YOKO - bdb ??????????? Może ktoś wyjaśnić jak było? Pzdr Takie informacje uzyskałem od właściciela suki . Quote
AmartAmi Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='bety']Kitsune COMANCHE CHIEF - BOG 3 A ja słyszałam że: Molnarvolgyi MY SWEET YOKO - bdb ??????????? Może ktoś wyjaśnić jak było? Pzdr Yoko dostała dosk. i CWC z tego co ja wiem. Quote
Recommended Posts