Jump to content
Dogomania

ZOSIA- 14 lat, nowotwór, zaćma, chore serce...ze mną na zawsze- MA DOM [*]

Recommended Posts

Posted (edited)

DZIĘKUJE za odwiedzinki u Zosi:)
Dziś przelałam pieniązki za kolejny miesiąc u Pailny (rozliczenie post 3)

Mam też prośbę do cioteczek...
JEŚLI ZNACIE KOGOŚ KTO CHCIAŁBY ADOPTOWAĆ DOŚĆ MŁODEGO, PRZEŚLICZNEGO YORKA- PROSZĘ O KONTAKT NA PRIV!
PIESEK JEST W PRZYTULISKU W WIELKOPOLSCE, NIE MAM SUMIENIA SZUKAC MU DOMU PRZEZ OGLOSZENIA BO WARIATOW NIE BRAKUJE...
TYLKO DO PSIOLUBOW!

Edited by kiyoshi
Posted (edited)

[quote name='paula_t']Kiyoshi, a wrzuciłaś go na yorki w potrzebie na dogo?[/QUOTE]

ooo...nie wiedziałam, że jest coś takiego...paula- proszę, wrzuć linka i dzięki za podpowiedź
ps...już znalazłam- wrzuciłam! dzięki;)

Edited by kiyoshi
Posted

[quote name='kiyoshi']ooo...nie wiedziałam, że jest coś takiego...paula- proszę, wrzuć linka i dzięki za podpowiedź
ps...już znalazłam- wrzuciłam! dzięki;)[/QUOTE]

piesek wstępnie ma już domek prawie z drugiego końca Polski;)
szkoda, że zwykłe kundelki nie mają takie wzięcia...przecież tez są piękne, mądre;)
ciekawe jak tam Zosieńka...pewnie dalej szaleje:) :D

Posted

Szkoda tylko, że nagle pojawia się moda na rasowe psy, a po kilku latach (czego dowodem jest np. ten york) te psiaki lądują w schronisku :(
Jeszcze trochę i będzie wysyp mopsów i buldogów (tfu, tfu, obym się myliła:roll:)

Posted (edited)

[quote name='paula_t']Szkoda tylko, że nagle pojawia się moda na rasowe psy, a po kilku latach (czego dowodem jest np. ten york) te psiaki lądują w schronisku :(
Jeszcze trochę i będzie wysyp mopsów i buldogów (tfu, tfu, obym się myliła:roll:)

wiesz, część tych psiaków pewnie jest zgubiona, ale właściciele często nie potrafią szukać. Wieszają ogłoszenia koło domu, a o istnieniu takich przytulisk na końcu świata pewnie nie mają zielonego pojęcia:( niestety....
zresztą- tego psiaka (yorka) nie ma na stronie przytuliska, podejrzewam, że panie urzędniczki nawet nie wiedzą że taki psiak tam za kratami siedzi, bo nigdy tam nie były...i tak sie zamyka koło:(
strasznie to przykre:(
gdyby moja Gajunia trafiła do takiego miejsca...nawet nie chce myśleć:( :( :(

edit: właśnie otrzymałam pieniążki- deklaracje stałe od cioteczek- nette i yoanna za VI:) piękne podziękowania:loveu:

Edited by kiyoshi
Posted

coniedzielna Zosieńka

Paulina napisała, że u Zosi bez zmian:) nadal szaleje w ogródku, nocami spi w domu..czasem zdarzy się jej drapnąć, ale jest ok:D

Posted

[quote name='Ada-Vebby']Mizianko dla niedzielnej Zosieńki:)Wpłata za czerwiec poleciała.[/QUOTE]

po raz kolejny dziękuje cioteczko:)
dziś dotarły dwie stałe deklaracje za czerwiec
10 zł od Funky
oraz
25 zł od Ady-Vebby:)
ślicznie dziękuje w imieniu Zosieńki, która dzięki Wam jest teraz taka właśnie uśmiechnieta:)

co do zdjęć- tak się umówiłam z Pauliną, że co tydzień będzie nowa porcja wiadomości od Zosi- krótka notka i po 2-3 zdjęcia:) Paulina się wywiązuje bardzo pieknie, jest doskonałym DT dla Zosi:) jeszcze raz dziękuje jej i całej jej rodzinie.