Yoana Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='kiyoshi']dzisiaj konto Zosi zasiliło się o delkaracje od zachary i yoana plus 50zł od yoana:loveu: bardzo, bardzo dziękuje kochana cioteczko[/QUOTE] A na zdrowie :lol:, zawsze to o parę groszy mniejszy dług. Cieszę się, że u Zosi po lekach widać poprawę- pytanie tylko czy to nie jest po prostu wpływ hydroksyzyny działającej uspokajająco. Ale dobrze, że coś się dzieje :lol: Quote
Nette Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Cieszę się, ze Zosia ma się lepiej :) Martwiła mnie ta jej nadpobudliwość. Niestety, nie moge chwilowo wspomóc Was finansowo - ale cały czas interesuję się naszą Zosią (może kiedyś nastaną lepsze czasy) :) Quote
kiyoshi Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 (edited) cioteczki kochane:) bardzo Wam dziekuje że tu z nami jesteście:) dziękuje za pieniążki!! Tobie nette też, bo przecież bazarek ogłoszeniowy na którym kupiłaś pakieciki dla Kalinki to jest na Zosie:) więc to już wielka pomoc!! myślę, że yoana masz racje, i to wyciszenie jest raczej wynikiem hydroksyzyny... jednak taki profesjonalny zestaw badań w przypadku starego psa to dobra i pomocna sprawa. Przynajmniej już wiemy na czym stoimy. właśnie sprawdziłam konto i Zosinkowa skarbonka zasiliła się kwotą 60 zł od madziakato ("spadek" po Ivie) Edited October 9, 2013 by kiyoshi Quote
__Lara Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Cioteczki, zapraszam na bazarek z ciuszkami: http://www.dogomania.pl/forum/threads/247474-bazarek-z-ciuszkami-dla-Karo-do-15-10 :) Quote
kiyoshi Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='Ada-Vebby']Moja deklaracja w drodze ;)[/QUOTE] właśnie wpłynęły pieniążki od Adusi;) Quote
kiyoshi Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 no wieści od Zosi "u Zosieńki wszystko ok przesypia całą nocke bez sikania troche się poprawiła nie daje jej tych tabletek uspokajających bo daje jej te co weterynarz przepisał a nie chce jej tak futrować lekami a tak to wszystko dobrze pozdrawiamy" i porcja pięknych zdjęć:) Quote
Mysza2 Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 NO to super, że pannica się uspokoiła:):) Quote
AgusiaP Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 I jakie ma piękne zdjęcia na łóżeczku :) Quote
kiyoshi Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 [quote name='AgusiaP']I jakie ma piękne zdjęcia na łóżeczku :)[/QUOTE] łóżeczka to ona uwielbia;) Quote
Kryzia Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Pragnę zaprosić na obiecany bazarek - http://www.dogomania.pl/forum/threads/247939-Biżuteria-ciuchy-i-inne/page2 Wprawdzie Zosia jest mniejszościową beneficjentką, ale wierzę, że będzie czym dzielić :) Quote
AgusiaP Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='Kryzia']Pragnę zaprosić na obiecany bazarek - http://www.dogomania.pl/forum/threads/247939-Biżuteria-ciuchy-i-inne/page2 Wprawdzie Zosia jest mniejszościową beneficjentką, ale wierzę, że będzie czym dzielić :) Dziękujemy kochana :loveu::loveu::loveu: Quote
kiyoshi Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 [quote name='Kryzia']Pragnę zaprosić na obiecany bazarek - http://www.dogomania.pl/forum/threads/247939-Biżuteria-ciuchy-i-inne/page2 Wprawdzie Zosia jest mniejszościową beneficjentką, ale wierzę, że będzie czym dzielić :) dziękuje z całego serduszka...:) Quote
Ada-Vebby Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Również myślę o bazarku dla Zosi tylko muszę się najpierw do naszej myszki uśmiechnąć...:)A teraz,biegusiem na bazarek Kryzi ;) Quote
kiyoshi Posted October 19, 2013 Author Posted October 19, 2013 Ada-Vebby napisał(a):Również myślę o bazarku dla Zosi tylko muszę się najpierw do naszej myszki uśmiechnąć...:)A teraz,biegusiem na bazarek Kryzi ;) Adusiu, bardzo Ci dziękuje że o Zosi pamiętasz.... jakbyś szykowała bazarek to ja też mam kilka fantów, od dziewczyny, która wynajmowała ze mną mieszkanie wtedy jak znalazłam Zosie... postanowiła przekazać m.in. komplet noże na bazarek. Ja myślałam by też coś poszukać u rodziców, ale niestety dopiero w połowie listopada do nich dotrę... Quote
Romina_74 Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 tak sobie czytam i czytam, ale się nie doczytałam, co w końcu zdiagnozowano u Zosi? :( Leki pomagają, ale co leczą? Quote
Ada-Vebby Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Romina_74 napisał(a):tak sobie czytam i czytam, ale się nie doczytałam, co w końcu zdiagnozowano u Zosi? :( Leki pomagają, ale co leczą? podpisuję się pod pytaniem,sama nie śmiałam,pytałam tylko co ostatecznie z tymi wynikami ;),wyniki są ale co wet powiedział-zdiagnozował.... Quote
kiyoshi Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 Zosia dostała tylko leki na uspokojenie, a do tego przyjmuje teraz wit. C i B i jakiś lek na podniesione limfocyty (coś przeciwzapalnego jak obstawiam) nie zdiagnozowano u niej niczego. Wyniki jak na swój wiek ma ogólnie dobre, lekkie zachwiania sa raczej kwestią wieku. Wet nie wskazał niczego co mogłoby być niepokojące.... tak to wygląda. Quote
Mysza2 Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Ada-Vebby napisał(a):Również myślę o bazarku dla Zosi tylko muszę się najpierw do naszej myszki uśmiechnąć...:)A teraz,biegusiem na bazarek Kryzi ;) Jestem zwarta i gotowa:):) Quote
__Lara Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Ada-Vebby napisał(a):Również myślę o bazarku dla Zosi tylko muszę się najpierw do naszej myszki uśmiechnąć...:)A teraz,biegusiem na bazarek Kryzi ;) To ja też lecę na bazar :) Quote
kiyoshi Posted October 22, 2013 Author Posted October 22, 2013 cioteczki, przekazuje nowe wieści od Zosi "u Zosi ok choć zdarza się że drapie po drzwiach ale poza tym drapaniem wszystko ok jak skączą się te tabletki to spróbuje znowu jej dać na uspokojenie myśle że będzie dobrze pozdrawiam" i zdjęcia:) Quote
Gabi79 Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Jak zwykle Zosia prześlicznie wyszła na fotkach!!!!!! Quote
AgusiaP Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 I tak trzymaj Zosiu :) Piękna z Ciebie dziewczynka:loveu: Quote
Anula Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Tak Zosieńka jest przepięknym psem o niesamowitym umaszczeniu.Dobrze,że w miarę czuje się dobrze. Quote
Recommended Posts