Jump to content
Dogomania

ZOSIA- 14 lat, nowotwór, zaćma, chore serce...ze mną na zawsze- MA DOM [*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='kiyoshi']dzisiaj konto Zosi zasiliło się o
delkaracje od zachary i yoana
plus 50zł od yoana:loveu:

bardzo, bardzo dziękuje kochana cioteczko[/QUOTE]

A na zdrowie :lol:, zawsze to o parę groszy mniejszy dług. Cieszę się, że u Zosi po lekach widać poprawę- pytanie tylko czy to nie jest po prostu wpływ hydroksyzyny działającej uspokajająco. Ale dobrze, że coś się dzieje :lol:

Posted

Cieszę się, ze Zosia ma się lepiej :) Martwiła mnie ta jej nadpobudliwość. Niestety, nie moge chwilowo wspomóc Was finansowo - ale cały czas interesuję się naszą Zosią (może kiedyś nastaną lepsze czasy) :)

Posted (edited)

cioteczki kochane:) bardzo Wam dziekuje że tu z nami jesteście:)
dziękuje za pieniążki!! Tobie nette też, bo przecież bazarek ogłoszeniowy na którym kupiłaś pakieciki dla Kalinki to jest na Zosie:) więc to już wielka pomoc!!
myślę, że yoana masz racje, i to wyciszenie jest raczej wynikiem hydroksyzyny...
jednak taki profesjonalny zestaw badań w przypadku starego psa to dobra i pomocna sprawa. Przynajmniej już wiemy na czym stoimy.

właśnie sprawdziłam konto i Zosinkowa skarbonka zasiliła się kwotą 60 zł od madziakato ("spadek" po Ivie)

Edited by kiyoshi
Posted

no wieści od Zosi
"u Zosieńki wszystko ok przesypia całą nocke bez sikania troche się poprawiła nie daje jej tych tabletek uspokajających bo daje jej te co weterynarz przepisał a nie chce jej tak futrować lekami a tak to wszystko dobrze pozdrawiamy"

i porcja pięknych zdjęć:)

Posted

Ada-Vebby napisał(a):
Również myślę o bazarku dla Zosi tylko muszę się najpierw do naszej myszki uśmiechnąć...:)A teraz,biegusiem na bazarek Kryzi ;)

Adusiu, bardzo Ci dziękuje że o Zosi pamiętasz.... jakbyś szykowała bazarek to ja też mam kilka fantów, od dziewczyny, która wynajmowała ze mną mieszkanie wtedy jak znalazłam Zosie...
postanowiła przekazać m.in. komplet noże na bazarek.
Ja myślałam by też coś poszukać u rodziców, ale niestety dopiero w połowie listopada do nich dotrę...

Posted

Romina_74 napisał(a):
tak sobie czytam i czytam, ale się nie doczytałam, co w końcu zdiagnozowano u Zosi? :( Leki pomagają, ale co leczą?

podpisuję się pod pytaniem,sama nie śmiałam,pytałam tylko co ostatecznie z tymi wynikami ;),wyniki są ale co wet powiedział-zdiagnozował....

Posted

Zosia dostała tylko leki na uspokojenie, a do tego przyjmuje teraz wit. C i B i jakiś lek na podniesione limfocyty (coś przeciwzapalnego jak obstawiam)
nie zdiagnozowano u niej niczego. Wyniki jak na swój wiek ma ogólnie dobre, lekkie zachwiania sa raczej kwestią wieku.
Wet nie wskazał niczego co mogłoby być niepokojące....

tak to wygląda.

Posted

Ada-Vebby napisał(a):
Również myślę o bazarku dla Zosi tylko muszę się najpierw do naszej myszki uśmiechnąć...:)A teraz,biegusiem na bazarek Kryzi ;)

Jestem zwarta i gotowa:):)

Posted

Ada-Vebby napisał(a):

To ja też lecę na bazar :)

Posted

cioteczki, przekazuje nowe wieści od Zosi
"u Zosi ok choć zdarza się że drapie po drzwiach ale poza tym drapaniem wszystko ok jak skączą się te tabletki to spróbuje znowu jej dać na uspokojenie myśle że będzie dobrze pozdrawiam"

i zdjęcia:)