Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widziałam ją na filmiku - szczekała i odważniejsza się zrobiła. Mało psów w schronisku, to pewnie jest ich kilka w kojcu i nie ma terrorystek :)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Szczekala?......:):) brawo Piekna nasza.....:)[/QUOTE]

I to jak ładnie i głośno:loveu:.
Czekam na telefony - muszą się kiedyś jakieś odezwać !!!

Posted

Ostatnio dzwoniła Pani w sprawie adopcji Suri. Trochę dziwnie się z nią rozmawiało, pytała jakiej rasy jest nasza dziewczynka :-o i jeszcze parę innych dziwnych pytań miała.
Chodziło jej też o to, czy Suri jest ruchliwa i czy da radę chodzić z Państwem po górach i prowadzić taki dosyć aktywny tryb życia. Ponieważ Suri jest troszkę wypłoszkiem i bojaźliwa powiedziałam, że przez pierwsze dni i tygodnie raczej nie bardzo to widzę - musi się przyzwyczaić do nowego otoczenia, miejsca, ludzi i nie można jej ze smyczy puszczać.
Wydaje mi się, ze ona potrzebuje bardziej ustabilizowanego i spokojniejszego trybu życia ... ale mogę się mylić.

• 1 month later...
Posted

Nie odezwała się :(
Nie było mnie trochę u dziewczynki. Nie jeżdżę teraz do schroniska, ale dziewczynki zdają relację o Suri. Izula mówiła, że nawet próbuje rządzić w kojcu haha :evil_lol:.
Dopadłam na FB kilka fotek to wrzucam:

• 1 month later...
Posted

A ja weszłam na FB i co zobaczyłam :loveu:

Kopiuję :
" Kochani, dziś schroniskowy kojec opuściła, nasza wystraszona Surii :)) Trafił sie dziewczynie super domek, oraz psi terapeuta :))))
Dziękujemy i Pozdrawiamy .Czekamy na wieści :))".

Posted

[quote name='szafra']A ja weszłam na FB i co zobaczyłam :loveu:

Kopiuję :
" Kochani, dziś schroniskowy kojec opuściła, nasza wystraszona Surii :)) Trafił sie dziewczynie super domek, oraz psi terapeuta :))))
Dziękujemy i Pozdrawiamy .Czekamy na wieści :))".

[quote name='izek77']Kochane byłam przy tej adopcji :)) DOMEK OD SURII TO BAJKA :))) JEST CUDOWNY :)

Wspaniale!!!!!!!!

Ale się cieszę:cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao:

Iza napisz proszę więcej o tych cudownych ludziach!!!!!!!!!!

Posted

Więc ...Pani z córami przyjechała w jednym celu ...dać dom psiakowi który najbardziej tego potrzebuje,Nie było mowy o pięknym zdrowym młodym psie :))))
Pierwszy wpadł dziewczyną w oczy stary, bez oka bez sierści BARTŁOMIEJ ...no ale gdy Bartek zobaczył ich goldena a trzeba powiedzieć że tyłek mu w schronisku już odżył ruszyła larwa w dzikim pędzie na ich rezydenta.
Dziewczęta chodziły, oglądały i nie zatrzymywały się przy boksach '' tych ładnych i młodych''
Tak Iwona im wyciągła Surii, laska była wystraszona sytuacją, chowała się za Iwoną pokazywała brzuch....
Powiedziałyśmy im ile pracy czeka ich z Surri teraz Rudą :)) Pies terapeuta nawiasem mówiąc przepiękny, zadbany golden obwąchał dziewczynę ...odpowiedz była tak...ONA NAS POTRZEBUJE I TAKIEMU PSIAKOWI CHCIAŁYŚMY DAĆ DOM. Powiem jeszcze tylko tyle że dziewczynki mocno zaangazowały się w akcje, pomagającą zwierzakom...chodzą po szkołach naklejają plakaty proszą o koce ....Laska nie mogła lepiej trafić :))

Posted

[quote name='izek77']Więc ...Pani z córami przyjechała w jednym celu ...dać dom psiakowi który najbardziej tego potrzebuje,Nie było mowy o pięknym zdrowym młodym psie :))))
Pierwszy wpadł dziewczyną w oczy stary, bez oka bez sierści BARTŁOMIEJ ...no ale gdy Bartek zobaczył ich goldena a trzeba powiedzieć że tyłek mu w schronisku już odżył ruszyła larwa w dzikim pędzie na ich rezydenta.
Dziewczęta chodziły, oglądały i nie zatrzymywały się przy boksach '' tych ładnych i młodych''
Tak Iwona im wyciągła Surii, laska była wystraszona sytuacją, chowała się za Iwoną pokazywała brzuch....
Powiedziałyśmy im ile pracy czeka ich z Surri teraz Rudą :)) Pies terapeuta nawiasem mówiąc przepiękny, zadbany golden obwąchał dziewczynę ...odpowiedz była tak...ONA NAS POTRZEBUJE I TAKIEMU PSIAKOWI CHCIAŁYŚMY DAĆ DOM. Powiem jeszcze tylko tyle że dziewczynki mocno zaangazowały się w akcje, pomagającą zwierzakom...chodzą po szkołach naklejają plakaty proszą o koce ....Laska nie mogła lepiej trafić :))[/QUOTE]

Jak dobrze, ze są tacy ludzie którzy chcą adoptować najbardziej potrzebującego psiaka:loveu:

Oby więcej takich adopcji!!!!!!!!!!!!!!!!!