halszka Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='szafra']Halszko odetkaj skrzyneczkę ;)[/QUOTE] już posprzątane;) Quote
szafra Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 Widziałam ją na filmiku - szczekała i odważniejsza się zrobiła. Mało psów w schronisku, to pewnie jest ich kilka w kojcu i nie ma terrorystek :) Quote
Aimez_moi Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Szczekala?......:):) brawo Piekna nasza.....:) Quote
szafra Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 [quote name='Aimez_moi']Szczekala?......:):) brawo Piekna nasza.....:)[/QUOTE] I to jak ładnie i głośno:loveu:. Czekam na telefony - muszą się kiedyś jakieś odezwać !!! Quote
Aimez_moi Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Ja takze bardzo czekam na telefony.......sunia taka cudna jest..... Quote
szafra Posted June 21, 2013 Author Posted June 21, 2013 Ostatnio dzwoniła Pani w sprawie adopcji Suri. Trochę dziwnie się z nią rozmawiało, pytała jakiej rasy jest nasza dziewczynka :-o i jeszcze parę innych dziwnych pytań miała. Chodziło jej też o to, czy Suri jest ruchliwa i czy da radę chodzić z Państwem po górach i prowadzić taki dosyć aktywny tryb życia. Ponieważ Suri jest troszkę wypłoszkiem i bojaźliwa powiedziałam, że przez pierwsze dni i tygodnie raczej nie bardzo to widzę - musi się przyzwyczaić do nowego otoczenia, miejsca, ludzi i nie można jej ze smyczy puszczać. Wydaje mi się, ze ona potrzebuje bardziej ustabilizowanego i spokojniejszego trybu życia ... ale mogę się mylić. Quote
szafra Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Nie odezwała się :( Nie było mnie trochę u dziewczynki. Nie jeżdżę teraz do schroniska, ale dziewczynki zdają relację o Suri. Izula mówiła, że nawet próbuje rządzić w kojcu haha :evil_lol:. Dopadłam na FB kilka fotek to wrzucam: Quote
Aimez_moi Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Tak sie zmienila? Piekna jest. A jak tam z ogloszeniami ? Quote
halszka Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 jak się wygrzewa w słoneczku (3zdjęcie) prześliczna panienka:) Quote
szafra Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Aimez_moi napisał(a):Tak sie zmienila? Piekna jest. A jak tam z ogloszeniami ? Kilka jeszcze aktywuję, nikt nie dzwoni :shake:. Quote
szafra Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 Siedzi bidulka :shake::-( Następna zima ... Quote
Aimez_moi Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Kurcze.......a ogloszenia ma? A moze jakos by sie udalo zebrac Cioteczki i jakos Jej pomoc? Quote
szafra Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 A ja weszłam na FB i co zobaczyłam :loveu: Kopiuję : " Kochani, dziś schroniskowy kojec opuściła, nasza wystraszona Surii :)) Trafił sie dziewczynie super domek, oraz psi terapeuta :)))) Dziękujemy i Pozdrawiamy .Czekamy na wieści :))". Quote
Aimez_moi Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 No to sie poryczalam........ ze szczescia....wroce jak sie wyplacze. Quote
izek77 Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Kochane byłam przy tej adopcji :)) DOMEK OD SURII TO BAJKA :))) JEST CUDOWNY :) Quote
Gabi79 Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='szafra']A ja weszłam na FB i co zobaczyłam :loveu: Kopiuję : " Kochani, dziś schroniskowy kojec opuściła, nasza wystraszona Surii :)) Trafił sie dziewczynie super domek, oraz psi terapeuta :)))) Dziękujemy i Pozdrawiamy .Czekamy na wieści :))". [quote name='izek77']Kochane byłam przy tej adopcji :)) DOMEK OD SURII TO BAJKA :))) JEST CUDOWNY :) Wspaniale!!!!!!!! Ale się cieszę:cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: Iza napisz proszę więcej o tych cudownych ludziach!!!!!!!!!! Quote
Aimez_moi Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Doszlam juz do siebie.....:):):) Tak...tak prosze napiszcie wiecej cos o suni o ludziach i w ogole..... Quote
izek77 Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Więc ...Pani z córami przyjechała w jednym celu ...dać dom psiakowi który najbardziej tego potrzebuje,Nie było mowy o pięknym zdrowym młodym psie :)))) Pierwszy wpadł dziewczyną w oczy stary, bez oka bez sierści BARTŁOMIEJ ...no ale gdy Bartek zobaczył ich goldena a trzeba powiedzieć że tyłek mu w schronisku już odżył ruszyła larwa w dzikim pędzie na ich rezydenta. Dziewczęta chodziły, oglądały i nie zatrzymywały się przy boksach '' tych ładnych i młodych'' Tak Iwona im wyciągła Surii, laska była wystraszona sytuacją, chowała się za Iwoną pokazywała brzuch.... Powiedziałyśmy im ile pracy czeka ich z Surri teraz Rudą :)) Pies terapeuta nawiasem mówiąc przepiękny, zadbany golden obwąchał dziewczynę ...odpowiedz była tak...ONA NAS POTRZEBUJE I TAKIEMU PSIAKOWI CHCIAŁYŚMY DAĆ DOM. Powiem jeszcze tylko tyle że dziewczynki mocno zaangazowały się w akcje, pomagającą zwierzakom...chodzą po szkołach naklejają plakaty proszą o koce ....Laska nie mogła lepiej trafić :)) Quote
Gabi79 Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='izek77']Więc ...Pani z córami przyjechała w jednym celu ...dać dom psiakowi który najbardziej tego potrzebuje,Nie było mowy o pięknym zdrowym młodym psie :)))) Pierwszy wpadł dziewczyną w oczy stary, bez oka bez sierści BARTŁOMIEJ ...no ale gdy Bartek zobaczył ich goldena a trzeba powiedzieć że tyłek mu w schronisku już odżył ruszyła larwa w dzikim pędzie na ich rezydenta. Dziewczęta chodziły, oglądały i nie zatrzymywały się przy boksach '' tych ładnych i młodych'' Tak Iwona im wyciągła Surii, laska była wystraszona sytuacją, chowała się za Iwoną pokazywała brzuch.... Powiedziałyśmy im ile pracy czeka ich z Surri teraz Rudą :)) Pies terapeuta nawiasem mówiąc przepiękny, zadbany golden obwąchał dziewczynę ...odpowiedz była tak...ONA NAS POTRZEBUJE I TAKIEMU PSIAKOWI CHCIAŁYŚMY DAĆ DOM. Powiem jeszcze tylko tyle że dziewczynki mocno zaangazowały się w akcje, pomagającą zwierzakom...chodzą po szkołach naklejają plakaty proszą o koce ....Laska nie mogła lepiej trafić :))[/QUOTE] Jak dobrze, ze są tacy ludzie którzy chcą adoptować najbardziej potrzebującego psiaka:loveu: Oby więcej takich adopcji!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts