szafra Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 Może coś dobrego zdarzy się w ten weekend :roll: Quote
halszka Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 szafra napisał(a):Może coś dobrego zdarzy się w ten weekend :roll: oby,tego Suri życzę Quote
szafra Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 Dalej siedzi, do budy zaczęła uciekać, boi się ludzi :-(. Zapomni za chwilę wszystkiego, czego się nauczyła. Quote
Aimez_moi Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Bardzo zal suni.......a na hotel nie mamy szans nazbierac? Quote
szafra Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 Może jeszcze chwilkę poczekajmy. Liczę na odzew z ogłoszeń. Kilka osób już dzwoniło zainteresowanych naszą dziewczynką ... Quote
szafra Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Aimez_moi napisał(a):Poczekajmy wiec........ Jeżeli nic się nie wydarzy to pomyślimy o DT lub hoteliku :) Quote
Gabi79 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 szafra napisał(a):Dalej siedzi, do budy zaczęła uciekać, boi się ludzi :-(. Zapomni za chwilę wszystkiego, czego się nauczyła. Biedna maleńka, w DT lub domowym hoteliku szybciutko by się zamieniła w szczęśliwego psa Quote
Aimez_moi Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Boje sie, ze teraz bedzie znow zamknieta w sobie....... Quote
szafra Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 Aimez_moi napisał(a):Boje sie, ze teraz bedzie znow zamknieta w sobie....... Ja też :-( Quote
szafra Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 Mamy jutro mały, chytry plan - zobaczymy co nam z tego wyjdzie Wesołych Świąt wszystkim życzę Quote
Aimez_moi Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Nie mam pojecia o czym piszesz ale..... niech sie uda....:) Quote
Raczyna Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 no i co z tym chytrym planem? udało się czy śnieg go zasypał? Quote
Aimez_moi Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Mam nadzieje, ze sie udalo......:) Ale z tym sniegiem i zima to przegiecie juz...... Quote
szafra Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 (edited) [quote name='Raczyna']no i co z tym chytrym planem? udało się czy śnieg go zasypał? NO WŁAŚNIE KLAPA - ŚNIEG ZASYPAŁ, ALE SERIO :placz:. mNIE SIĘ NIESTETY NIE OTWIERAJĄ, WIĘC NIE WIEM CO TAM NA NICH JEST ... W KAŻDYM RAZIE DZIEWCZYNY DZISIAJ POMIZIAŁY CAŁY KOJEC SURI. MAM NADZIEJĘ, ŻE JĄ TAM WIDAĆ .... https://www.facebook.com/video/video.php?v=176581875827096 Edited April 1, 2013 by szafra Quote
izek77 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Próbowała podchodzić ,i chciała być głaskana ...ona to subtelność:) Quote
szafra Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Teraz nikt nie dzwoni :( i nie pyta o naszą dziewczynkę :( Quote
szafra Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 Kurcze mała na kojcach ogólnych. Byłyśmy całym kojcem w niedzielę na spacerze ale fotki nikt nie zrobił :shake:. Jest nadzieja - Pani Joanna, która zakochała się w Ince namawia pewną bliską osobę na adopcję Suri. Po spacerze niedzielnym wiemy jedną rzecz więcej - Suri bardzo boi się dzieci. Ucieka jak tylko się syn od Pani Joanny zbliżał. Chociaż potem ostrożnie brała od niego smakołyk ( na wyciągniętych na maksa tylnych łapkach) kilka razy próbował ją pogłaskać i nawet mu się udało, ale w oczach Suri - STRACH. Może nie przebywała z dziećmi albo dzieci jej krzywdę kiedyś zrobiły. Jeszcze jeden wniosek z obserwacji - Suri nawet jak się boi nie rzuca się, nie kłapanie zębami, nie warczy. Cofa się i ucieka. Wniosek - fajny byłby domek bez dzieci lub z takimi dorastającymi. Quote
szafra Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 Nikogo tu nie ma :shake: halo, halo. Czaka od Suri przenieśli do innego kojca , Myszka adoptowana .... teraz to chyba 3 suczki tam są, albo nawet dwie. Suri czeka , tęskni , nie chce żyć za kratami ... Quote
Recommended Posts