Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wiola&Miłosz']Hej jesli potrzebujecie pomocy dam wam numer do super babeczki pomaga nam zamojszczakom moze wam cos doradzi:) Wiecie porada nic nie kosztje a moze.. pomoze;)

Bardzo dziękuję :p. Suri chyba najgorsze ma już za sobą !!!! Pomalutku i do ludzi się przyzwyczai.
Jest natomiast jeszcze jedna sunia ( praktycznie jeszcze większa dzikuska) , nie daje się nawet dotknąć :shake:.
To Inka : http://www.dogomania.pl/forum/threads/238728-Jak-przezwyci%C4%99%C5%BCy%C4%87-strach-Inka-szuka-pomocy

Tu rzeczywiście bardzo przydałaby się pomoc tej super babeczki, która pomaga zamojszczakom :lol:.

Posted

Spacerek dzisiaj zaliczyłyśmy. Ciężko ją wyciągnąć, bo maluch, który siedzi z nią w kojcu pcha się na kolana i nie chce schodzić :-(. Taka malizna słodka.
Suri jeszcze się boi ludzi, dlatego też dzisiaj poszłyśmy z Izą na spacer. Może zaczniemy od dwóch osób a potem już w gromadce nie będzie się bała ...

Posted

Marta ona nadal siedzi z tym szorstkowłosym jamnikopodobnym psiakiem? To młody przytulak.
Faktycznie masz racje tutaj jest ciekawostka, sunia jest lękliwa ale lepiej się czuje na spacerze w towarzystwie. Raz szła z Dropskiem i po prostu sobie kolo niego dreptała. Jakby drugi pies dodawał jej odwagi. To naprawde fajne. Można by pomyśleć by szukać jej domu z psem tylko spokojnym który pokaże jej, że psie życie jest fajne.

Posted

Faktycznie Alinko - ona do domku z drugim psem jak najbardziej i wskazane by było. Prędzej by się zaaklimatyzowała i poznała prawidłowe relacje ludzko - psie.
OSTATNIO BYŁA W KOJCU Z TYM KOLANKOWYM SZORŚCIACZKIEM.
Fajny chłopak z niego :evil_lol:

Posted

I dużo, dużo wdzięku - sama nie wiem jak to opisać, ale ma w sobie to coś :loveu:.
W każdym razie spacerek był, sunia trochę pewniejsza siebie. Boi się jeszcze gdy widzi grupkę ludzi ( więcej niż dwie osoby to już dla niej wielka grupa ludzi).
Na smyczy chodzi cudownie ....ech ....nie mogę się nachwalić.

Tylko domku jakoś nie widać ...

Dzięki Alinko za fotki :p

Posted

dogomaniaczki z dłuższym stażem, proszę o wprowadzenie względem ogłoszeń

z tego co się zorientowałam, można wykupić komplet ogłoszeń (chyba 50)? do kogo z tym i ile to to?

Posted

Raczyna napisał(a):

z tego co się zorientowałam, można wykupić komplet ogłoszeń (chyba 50)? do kogo z tym i ile to to?

A jest bazarek ogłoszeniowy ? Jaka cena?

Trzeba ładny tekst do ogłoszeń wymyślić i fajne zdjęcia naszej panny :p.

Posted

Raczyna napisał(a):

Wchodzisz na bazarek....zamawiasz ogloszenia....podajesz dane psiaka......placisz za ogloszenia wplacajac kase na podane konto......wklejasz zamowione ogloszenia na watek danego piesia....:):)

Posted

[quote name='Raczyna']rany, w tych bazarkach taki ruch że nieźle się musiałam nakopać :mad:

co myślicie o tym?
http://www.dogomania.pl/forum/threads/239327-Bazarek-ogłoszeniowy-dużo-możliwości-)-do-01-03-2013
i tak będę ogłaszała jeszcze inne pieski, więc wykupiłabym pakiecik

w tym jeden dla naszej bidulki:cool3:

tylko ładne zdjęcia proszę i opis z wszystkimi danymi

Raczyna jesteś boska :loveu:, dziękuje bardzo za ogłoszenia !
Nasza dziewczynka nie mogła lepiej trafić - jeżeli chodzi o bazarek.
Bazyliszek ma dobra rękę do ogłoszeń - dużo naszych psiaków, którym robiła ogłoszenia znalazło domki :p.