Wiola&Miłosz Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Hej jesli potrzebujecie pomocy dam wam numer do super babeczki pomaga nam zamojszczakom moze wam cos doradzi:) Wiecie porada nic nie kosztje a moze.. pomoze;) Quote
szafra Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Hej jesli potrzebujecie pomocy dam wam numer do super babeczki pomaga nam zamojszczakom moze wam cos doradzi:) Wiecie porada nic nie kosztje a moze.. pomoze;) Bardzo dziękuję :p. Suri chyba najgorsze ma już za sobą !!!! Pomalutku i do ludzi się przyzwyczai. Jest natomiast jeszcze jedna sunia ( praktycznie jeszcze większa dzikuska) , nie daje się nawet dotknąć :shake:. To Inka : http://www.dogomania.pl/forum/threads/238728-Jak-przezwyci%C4%99%C5%BCy%C4%87-strach-Inka-szuka-pomocy Tu rzeczywiście bardzo przydałaby się pomoc tej super babeczki, która pomaga zamojszczakom :lol:. Quote
szafra Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 To hopsaj na górę lisiczko! :multi: Quote
szafra Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='akasha3791']Przepiękna![/QUOTE] Dzięki :p za odwiedzinki u Suri. Quote
szafra Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Spacerek dzisiaj zaliczyłyśmy. Ciężko ją wyciągnąć, bo maluch, który siedzi z nią w kojcu pcha się na kolana i nie chce schodzić :-(. Taka malizna słodka. Suri jeszcze się boi ludzi, dlatego też dzisiaj poszłyśmy z Izą na spacer. Może zaczniemy od dwóch osób a potem już w gromadce nie będzie się bała ... Quote
izek77 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Dziewczynka bardzo jeszcze wystraszona ,ale tak jak Martula napisała chyba najlepiej we dwie chodzic co by sie laska przyzwyczajała Quote
alina71 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Marta ona nadal siedzi z tym szorstkowłosym jamnikopodobnym psiakiem? To młody przytulak. Faktycznie masz racje tutaj jest ciekawostka, sunia jest lękliwa ale lepiej się czuje na spacerze w towarzystwie. Raz szła z Dropskiem i po prostu sobie kolo niego dreptała. Jakby drugi pies dodawał jej odwagi. To naprawde fajne. Można by pomyśleć by szukać jej domu z psem tylko spokojnym który pokaże jej, że psie życie jest fajne. Quote
szafra Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Faktycznie Alinko - ona do domku z drugim psem jak najbardziej i wskazane by było. Prędzej by się zaaklimatyzowała i poznała prawidłowe relacje ludzko - psie. OSTATNIO BYŁA W KOJCU Z TYM KOLANKOWYM SZORŚCIACZKIEM. Fajny chłopak z niego :evil_lol: Quote
alina71 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Para nadal siedzi razem. Nawet na spacerku byli dziś razem. :) Jestem taka piękna I lubię być głaskana Quote
ZUZA1 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Dużo uroku osobistego ma ta sunia :iloveyou: Quote
szafra Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 I dużo, dużo wdzięku - sama nie wiem jak to opisać, ale ma w sobie to coś :loveu:. W każdym razie spacerek był, sunia trochę pewniejsza siebie. Boi się jeszcze gdy widzi grupkę ludzi ( więcej niż dwie osoby to już dla niej wielka grupa ludzi). Na smyczy chodzi cudownie ....ech ....nie mogę się nachwalić. Tylko domku jakoś nie widać ... Dzięki Alinko za fotki :p Quote
Aimez_moi Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Ona jest niezwykla delikatna i taka wdzieczna na tych zdjeciach......;) Quote
izek77 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 ona chce zaufać człowiekowi ,bardzo chce ...gdzieś jest jakaś blokada ,jakies zamknięte drzwi ,trzeba znalez klucz ... Quote
Raczyna Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 dogomaniaczki z dłuższym stażem, proszę o wprowadzenie względem ogłoszeń z tego co się zorientowałam, można wykupić komplet ogłoszeń (chyba 50)? do kogo z tym i ile to to? Quote
szafra Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 Raczyna napisał(a):dogomaniaczki z dłuższym stażem, proszę o wprowadzenie względem ogłoszeń z tego co się zorientowałam, można wykupić komplet ogłoszeń (chyba 50)? do kogo z tym i ile to to? A jest bazarek ogłoszeniowy ? Jaka cena? Trzeba ładny tekst do ogłoszeń wymyślić i fajne zdjęcia naszej panny :p. Quote
Aimez_moi Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Raczyna napisał(a):dogomaniaczki z dłuższym stażem, proszę o wprowadzenie względem ogłoszeń z tego co się zorientowałam, można wykupić komplet ogłoszeń (chyba 50)? do kogo z tym i ile to to? Wchodzisz na bazarek....zamawiasz ogloszenia....podajesz dane psiaka......placisz za ogloszenia wplacajac kase na podane konto......wklejasz zamowione ogloszenia na watek danego piesia....:):) Quote
Raczyna Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 rany, w tych bazarkach taki ruch że nieźle się musiałam nakopać :mad: co myślicie o tym? http://www.dogomania.pl/forum/threads/239327-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-du%C5%BCo-mo%C5%BCliwo%C5%9Bci-%29-do-01-03-2013 i tak będę ogłaszała jeszcze inne pieski, więc wykupiłabym pakiecik w tym jeden dla naszej bidulki:cool3: tylko ładne zdjęcia proszę i opis z wszystkimi danymi Quote
szafra Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 [quote name='Raczyna']rany, w tych bazarkach taki ruch że nieźle się musiałam nakopać :mad: co myślicie o tym? http://www.dogomania.pl/forum/threads/239327-Bazarek-ogłoszeniowy-dużo-możliwości-)-do-01-03-2013 i tak będę ogłaszała jeszcze inne pieski, więc wykupiłabym pakiecik w tym jeden dla naszej bidulki:cool3: tylko ładne zdjęcia proszę i opis z wszystkimi danymi Raczyna jesteś boska :loveu:, dziękuje bardzo za ogłoszenia ! Nasza dziewczynka nie mogła lepiej trafić - jeżeli chodzi o bazarek. Bazyliszek ma dobra rękę do ogłoszeń - dużo naszych psiaków, którym robiła ogłoszenia znalazło domki :p. Quote
Raczyna Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 to proszę sklecić ładne ogłoszenie i wybrać zdjęcia :cool3: Quote
Recommended Posts